Po prevedení platby pošlem ako dar cez steam, moja cena -20% dole tj. 24€ (Steam 29.99€). Mám jeden kus, ak sa nájde viac záujemcov, berie ten kto ponúkne viac
P: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition - Steam
-
kashel
Expert
- Kontaktovať používateľa:
P: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition - Steam
Predám The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition pre Steam, balík obsahuje Skyrim, Dawnguard, Dragonborn, Hearthfire.
Po prevedení platby pošlem ako dar cez steam, moja cena -20% dole tj. 24€ (Steam 29.99€). Mám jeden kus, ak sa nájde viac záujemcov, berie ten kto ponúkne viac
Re: P: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition - Ste
zákaz predaju kľúčikov a podobne, prečítaj si pravidla bazáru
najprv si mal napísať nejakému moderátorovi a aj to len s prísľubom, že najprv pošleš kľúčik a kupujúci až následne zaplatí (raz som riešil predaj kľúčiku a vtedy za takých podmienok mi to bolo umožnené)
najprv si mal napísať nejakému moderátorovi a aj to len s prísľubom, že najprv pošleš kľúčik a kupujúci až následne zaplatí (raz som riešil predaj kľúčiku a vtedy za takých podmienok mi to bolo umožnené)
-
kashel
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition - Ste
No čo už, som na viacerých fórach a tie pravidlá sú rôzne a je možné, že som to tu nevychytal. Len som zbežne pozrel či tu niekto predáva hry a videl som, že ano, tak som to sem hodil. A nejedná sa o kľúč, ale hru ktorú pošlem ako dar...ak je v tom rozdiel. 
Ako som porušil pravidlá, ospravedlňujem sa...vidím že je zákaz predaja steam, neviem či myslia steam účtu, alebo sa to vzťahuje aj na hry...v takom prípade lock.
Ako som porušil pravidlá, ospravedlňujem sa...vidím že je zákaz predaja steam, neviem či myslia steam účtu, alebo sa to vzťahuje aj na hry...v takom prípade lock.