Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

O športe...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

gorsche napísal:skúšal si trať a vravel že je skôr pre vrchárov. Rozhodne sa podľa formy, či bude mať na to spraviť výsledok. Ale zatiaľ je fámozny takže uvidíme. Navyše po jari by sa dal očakávať pokles formy ale na druhú stranu, Peter je z inej planéty :D
Tak som si konecne nasiel profil olympijskej trate a veru nic pre Sagana
Prílohy
profile.png
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

tu je profil toho najväčšieho kopca. Ten priemerný sklon je daný aj tým že sa chvíľu klesá, ide po rovinke. V skutočnosti je to strmé ako sviňa :D
Prílohy
s1000706.png
s1000706.png (29.93 KiB) 1609 zobrazení
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tych prvych 3.5km ma cez 13%

http://www.climbbybike.com/climb.asp?Co ... inID=12305

Neviem ake ma plany Nairo, ale pre neho ako robene. Problem moze byt ta zaverecna skoro 20km rovinka, na solo unik to moc nie je.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Ja by som najväčšie šance dával Valverdemu ale on ma nabitý program až až. A dnes som aj našiel zaujímavý článok http://www.cycling-info.sk/magazin-cycl ... ila-system
kde sa dole konkrétne píše
Spoiler
Tento rok pozornosť cyklistického sveta smeruje aj na augustové Olympijské hry v Riu. UCI najprv zverejnila tento kvalifikačný systém. Akokoľvek budete podľa neho počítať miestenky, pre Slovensko vychádzajú dve. Ak vypočítate, že iba jedna, rozhodne nám o tom dajte vedieť. UCI v januári publikovala tento dokument, kde nám prisúdila iba jednu miestenku. "Rozhodne máme za to, že nás UCI obrala o jednu miestenku na OH v Riu. Zasielali sme do Aiglu oficiálnu sťažnosť, ktorá bola bez vysvetlenia zamietnutá," vravel nám prezident SZC Peter Privara a pokračoval: "Žiadali sme aj o výnimku, ale na to nám bolo odpísané, že sa prideľuje iba krajinám, ktoré nezískajú žiadnu miestenku." Dodajme, že táto kontroverzia by nenastala, ak by napr. Petra Sagana v 8. etape Vuelty nezrazila motorka. Ak by svoj únik priviedol do cieľa, v Brazílii by sme mali štyroch ľudí.
počítať sa mi to nechce ale ak máme mať 2 tak to je riadna blamáž.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Sledujete tohtorocne Giro? Zatial ziadne extra kopce, len take lahsie zvlnene etapy. Ale pomaly to zacne. Zacina v nedelu ci pondelok v noci aj Tour of California na ktorej sa predstavi aj Sagan a dalsi slovenski jazdci.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tour of California spominali prave v spravach, neviete ci to pojde na RTVS, prip. aspon online? Cas by mal byt vecer, az neskoro vecer.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Kaliforniu klasicky vysielal Eurosport okolo polnoci alebo jednej v noci. Okrem toho na oficialne stranke je bezplatny stream vo vybornej kvalite. A maju aj dobru aplikaciu do mobilu, tusim aj tam je stream.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Az tak neskoro? Pocital som ze skor, je tam minus 9 hodin, to zacinaju az o 16:00? Vtedy napr. Tour de France konci.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Etapy TdF koncia okolo 17.00, niektore az 18.00. A porovnavanie nie je moc na mieste, pretoze v Kalifornii byvaju teplotne pekla. Napriklad pred dvomi rokmi bola etapa a koncili asi na 10km kopci, boli tam rampy a v cieli bola teplota na kopci vari 41 stupnov. Podavali im cacky s ladom na okamzite schladenie, v cieli cyklisti odpadavali. Dnesna predpoved pocasia je v Kalifornii prijatelnejsia, ale to v zime pocas planovania etap nemozu vediet, tiez sa prisposobuju divakom na trati aj televizii, propagacia cyklistiky v USA nie je jednoducha. Tu je clanok o tom - http://sport.idnes.cz/cyklisty-v-kalifo ... istika_fil

//autoeditácia príspevku (14 Máj 2016, 19:15)
Tu v case 1 hodina a 35 minut mas zaver etapy, pozri si to, ti jazdci tam odpadavali -
gorsche
Medium Star
Medium Star

Prvá etapa štartuje o 11:30AM ich času. Ste zabudli asi odčítať aj dĺžku etapy čo je asi 4 hodiny. No a Eurosport 1 dáva o 00:00 zajtra prenos ale len poslednú hodinu pretekov
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

test - ok, v pohode, len mi bolo divne ze az o 1AM sa to zacina, myslel som si ze by som to mohol sledovat.

gorsche - ja som s dlzkou etapy pocital, problem bol asi v tom, ze Eurosport dava len poslednu hodinu, ked to zacne o 11:30 ich casu, to by slo, ak pojde stream tak od 20:30 do jednej.

EDIT: ok, tak stream pojde az od 23:00-0:40.

http://www.cyclingfans.com/tour-of-california/live

//autoeditácia príspevku (15 Máj 2016, 23:18)
Uz to ide, teraz som to zapol...

http://microsofttourtracker.amgentourofcalifornia.com/
gorsche
Medium Star
Medium Star

na to ze je to 2. HC to majú parádne, ten HUD ( či jak to nazvať), stránka. Tak si predstavujem pokrok v cyklistike. Organizácia s A.S.O. pretekom len prospieva, podľa mňa o niekoľko rokov budú v kalendári WT. No ale buďme aj úprimný. Keby sa nešlo v rovnakých časoch aj Giro, tak A.S.O má v riti nejakú Kaliforniu :D

//edit: neskutočný šprint, tú dieru jak si dokázal dojsť aj bez háku. Po dlhej pauze som nečakal že to takto hneď rozbalí
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Krasne Sagan, pekny sprint v prvej etape Okolo Kalifornie.

gorsche: ASO nie je moc oblubena a to z dovodu delenia za prijem trebars z Tour de France, kde vacsinu penazi zhrabne prave ASO miesto timov.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

WOW! Tak toto stalo za to, zostat hore, Sagan bol tak vzadu ze uz som prilis neveril, dost ho zavreli, potom sa z toho dostal, no stale bol tak vzadu, ale to co dokazal...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sagan im pekne vytrel kocúra s prstom v nose.. :)

Ale klobúk dole, toľko zelených dresov Tinkoff pokope tesne pred cieľom na popredných miestach v pelotóne som naozaj dávno nevidel!
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Saganove cislo 15!

Tu je este pripomienka na famozne cislo 14:

test
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave zacal prenos na Eurosporte z Gira, dnes idu tazke kopce ako Pordoi, Giau, ale aj dalsie. Bude sa na co divat, pocasie je krasne, uz sa tesim.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Amadorovi sa nedá nefandiť. Bojovník ako sa patrí. Pred časovkou sa to zaujímavo zamiešalo a možno celé Giro vyhrá niekto úplne iný ako sa predpokladalo
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Dnes pekna etapa, konecne sa to zacina hybat. Pred Girom som tipoval vitaza Nibaliho, myslim, ze formu ma. Fandim ale KRUIJSWIJKovi, tie jeho ramena-vesiaky su mi nejakym sposobom sympaticke :-) Zajtra pekna casovka, myslim, ze o prve miesto bude bojovat Nibali, Chaves, mozno ak budu mat den tak Valverde/Pozzo/Zakarin
gorsche
Medium Star
Medium Star

Neviem či niekto pozerá 7. etapu okolo Kalifornie ale zatiaľ riadne psycho. Do úniku najprv šiel Avermaet a za ním Peťo. Neskôr sa tam dostali Alaphilippe s Vakočom ale neudržali sa v kopcoch. Potom sa dopredu dostal Bennett so stratou 1:45 takže Etixx musí ísť naplno. Bude to zaujímave tak sa oplatí zapnúť

//autoeditácia príspevku (21 Máj 2016, 23:10)
ani som nedopísal a Sagan 62km do konca sám do úniku :D
Napísať odpoveď