Prvá návšteva rodičov frajerky
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prvá návšteva rodičov frajerky
Ja by som na tvojom mieste rodicom tiez nebral prvy krat nic. Nic tym nepokazis. Aj tak je ten den o ich dcere a spoznavani teba. Vela stastia. 
Presne tak. Nenos nič.
Kvet? Koláč upiecť nechceš?
Máš gule, OMFG!
Kvet? Koláč upiecť nechceš?
Máš gule, OMFG!
Tak ako dopadla prva navsteva? Ci si este nebol?
Radšej sa rozišli aby nemusel riešiť tak zložitý problém
Ja som pri prvej návšteve nič nedoniesol, nosím obvykle pri nejakej udalosti, sviatku a podobne, prípadne čas od času len tak spontánne. Ale pri prvej návšteve som nič nepriniesol.
Ano bonboniera. To je taky univerzalny darcek a mozes povedat ze (po tom co odovzdas dievcine) a pre rodicov mam... a vytiahnes bonbonieru. To si otvoria a mozu jest vsetci. Gesto bude ale nakoniec z toho dostane aj ten co daroval. Ja som na niecom podobnom bol cez vianoce takze bezne darceky som stejne mal pre nu a ona pre mna.heker napísal:Tak vezmi radsej nieco sladke, napriklad cokoladu a mozes k tomu pribalit aj kavu.
Nezobral som nakoniec nic a navsteva prebehla v poriadku. Doniesol som len darcek priatelke.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som doniesla nieco, co sa hodi na jedenie na tej oslave - salat alebo nieco vlastnorucne spravene - to zaberie vzdy a este sa potesia, ze aky sikovny junak
Ak nevies absolutne nic varit, pripravit atd, tak by som to zbytocne neprehanala - podlamna napatia zvedavi budete vsetci, takze nejaka ta bonboniera nie je podstatna.