TeamSpek zvuky

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
kubikush
Light Expert
Light Expert

TeamSpek zvuky

Príspevok od používateľa kubikush »

Zdravím chcel by som sa spýtať či sa dá cez teamspeak púšťať zvuky, alebo ako nastavím to že keď niečo pustím aby to bolo počuť cez team speak, aby to počuli aj ostatný s kým volám? lebo som to hľadal a nemohol som to nájsť a keĎ tak to nebolo na windows 7 64bit
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: TeamSpek zvuky

Príspevok od používateľa Dreamer »

Myslim ze je to predvolene zapnute, ak nie, najdes to pod Extras > Options < Remote control > Play computer sounds and music.

Ak myslis skor audio chat, aby ste mohli komunikovat cez mikrofon, to najdes pod Audio conferencing, ale myslim ze je nutne to aj zapnut pocas "konferencie", myslim ze je to pod Chat, je tam aj textovy chat, aj audio a tusim aj video chat, ale teraz to neviem overit.
kubikush
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubikush »

ja som chvíľu esťe vČera hľadal a spravil som tak že keď zapnem niečo cez media player tak to je počuť cez TS ale nejde mi potom mikrofón lebo som nastavil stereo mix, a to čo ste mi písali tak neviem kde to nájdem to EXTRAS.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak mas len klient verziu QuickSupport, tam to nie je, v standardnej to je v hlavnom menu - ponuke, no velmi casto vychadzaju nove verzie, takze sa to moze menit.

Ak chces obojstrannu komunikaciu, je tam audio chat, nie som si isty ci to moze spustit aj klient, ja som pouzival skype alebo text chat v TeamViewer, najdes to niekde hore medzi nastaveniami, bud chat, audio a pod., malo by to fungovat ako bezny audio chat, napr. ako skype.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

musis vytvorit bota
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

kzS^ - si si isty? Mne isli zvuky aj hudba klienta automaticky, bez nastavovania, v novej verzii, co sa tyka audio chatu, ten som nepouzival, myslim ze by mal fungovat, prip. volat cez skype alebo viber na mobile na hlasity odposluch, ako krajna moznost.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

ano som si isty tak som pustal hudbu... mozno ze na novej verzii to ide aj inak neviem
Napísať odpoveď