Politika
-
Solo_Kamen
King
Re: Politika
no, presne o tom som hovoril 
Kokos ked si otvorite k tomu diskusiu na SMEcku, alebo status Nicholsonovej na FB, tak dobre im tam nakladaju ludia.
V priemere tak 5% ich obranuje a 95% im riadne dava
V priemere tak 5% ich obranuje a 95% im riadne dava
Dankove obmedzovanie.
k tej Petrik(ovej):
https://dennikn.sk/448645/matka-dietato ... ky-pohlad/
nehovorim, ze mi to otvorilo oci, ale niektore argumenty su celkom dobre, niektore v tej druhej casti zase mimo
https://dennikn.sk/448645/matka-dietato ... ky-pohlad/
nehovorim, ze mi to otvorilo oci, ale niektore argumenty su celkom dobre, niektore v tej druhej casti zase mimo
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
premiovy obsah
nejake cliffs?
nejake cliffs?
-
Solo_Kamen
King
viem, že to sem úplne nepasuje ale nechcem vytvárať zvlášť tému o politickej korektnosti.

Niektorým sloboda slova proste nevonia.
Niektorým sloboda slova proste nevonia.
Neviem kam to dat, dam to sem
http://www.ta3.com/clanok/1083372/v-boj ... kacia.html
takze davame si pozor co piseme
http://www.ta3.com/clanok/1083372/v-boj ... kacia.html
takze davame si pozor co piseme
-
Solo_Kamen
King
Keďže je možné, že tá aplikácia bude sledovať aj toto fórum, mali by sme spísať zoznam fráz, ktoré sú zakázané a pridať to do pravidiel fóra, napr.
- [skupina ľudí] do plynu
- cigánsky problém
- hytler je najlepší
- idem zastrelit premiéra
- čestne prehlasujem, že Počiatek je židobolševický feťák
- nie som teplý
a tak podobne
- [skupina ľudí] do plynu
- cigánsky problém
- hytler je najlepší
- idem zastrelit premiéra
- čestne prehlasujem, že Počiatek je židobolševický feťák
- nie som teplý
a tak podobne
Ideologicky vzaté, pre komunistov by malo ísť o sklamanie, "proletariát" ich nezmysly neoslovujú. Preto tu ale máme neomarxistickú "Novú ľavicu" že..Norberta Hofera podporují převážně osoby s nižším vzděláním než je maturita zejména z řad dělníků (86 %).
V čomsi máš pravdu. Ľavica ako taká má v súčasnosti problém osloviť robotnícku triedu.
Ako reálne vnímajú politici a novinári situáciu? Dobrý príklad z Rakúska:
Predvolebné preferencie predpovedali protimigrantskej strane tak asi 20%.
V prvom kole prezidentských volieb ich kandidát získal 36%.
V druhom kole získal 49%, víťaz zo strany zelených dostal 51%, ktorého podporili všetci, takže situácia bola taká, že všetci proti jednému to vydalo na 51%.
Čo na to ale "nezávislí" novinári a politici a nový prezident?
Noviny, samozrejme objektívne uvádzajú, že predseda porazenej strany je v troskách a nezvláda duševne takú ťažkú porážku, dá sa povedať, že ich pochovávajú za živa a to tak, že dostali 49% platných hlasov.
Nový predseda vlády ako vždy hneď útočí na Orbána a ich zaobchádzanie s migrantmi.
Najviac ale šokuje nový prezident, ktorý sľuboval, že bude prezidentom všetkých: Vraj slobodní žiadnu vládu nezostavia, lebo on poverenie tej strany nedá aj keď vyhrajú voľby. To oni asi je totálny blázon, šialenec? To on len leje ďalší olej do ohňa a útočí na stranu, ktorá získala 36 resp. 49% odovzdaných hlasov pri veľmi vysokej účasti a napomáha len tomu, že burcuje emócie pokým celú politickú garnitúru nezvalcuje pravicové tsunami, ktoré silnie každým dňom a v ďalších parlamentných voľbách už nebudú musieť ani s nikým spolupracovať, lebo radikáli získajú sami nadpolovičnú, možno aj ústavnú väčšinu a z prezidenta spravia len výkladového šaša bez kompetencií.
Strana slobodných môže poslať ďakovný list všetkým politikom, aj novému prezidentovi, že im napomáhajú získať ďaľšie a ďalšie hlasy, bez ich "pomoci" by sa im to asi nemohlo nikdy v živote podariť.
Skvelý príklad súčasnej politickej elity EU, kde aj keď im nad hlavou horí dom si hovoria, že všetko v poriadku, to nič a kľudne si vysedávajú pokým sa im nezrúti dom na hlavu.
Predvolebné preferencie predpovedali protimigrantskej strane tak asi 20%.
V prvom kole prezidentských volieb ich kandidát získal 36%.
V druhom kole získal 49%, víťaz zo strany zelených dostal 51%, ktorého podporili všetci, takže situácia bola taká, že všetci proti jednému to vydalo na 51%.
Čo na to ale "nezávislí" novinári a politici a nový prezident?
Noviny, samozrejme objektívne uvádzajú, že predseda porazenej strany je v troskách a nezvláda duševne takú ťažkú porážku, dá sa povedať, že ich pochovávajú za živa a to tak, že dostali 49% platných hlasov.
Nový predseda vlády ako vždy hneď útočí na Orbána a ich zaobchádzanie s migrantmi.
Najviac ale šokuje nový prezident, ktorý sľuboval, že bude prezidentom všetkých: Vraj slobodní žiadnu vládu nezostavia, lebo on poverenie tej strany nedá aj keď vyhrajú voľby. To oni asi je totálny blázon, šialenec? To on len leje ďalší olej do ohňa a útočí na stranu, ktorá získala 36 resp. 49% odovzdaných hlasov pri veľmi vysokej účasti a napomáha len tomu, že burcuje emócie pokým celú politickú garnitúru nezvalcuje pravicové tsunami, ktoré silnie každým dňom a v ďalších parlamentných voľbách už nebudú musieť ani s nikým spolupracovať, lebo radikáli získajú sami nadpolovičnú, možno aj ústavnú väčšinu a z prezidenta spravia len výkladového šaša bez kompetencií.
Strana slobodných môže poslať ďakovný list všetkým politikom, aj novému prezidentovi, že im napomáhajú získať ďaľšie a ďalšie hlasy, bez ich "pomoci" by sa im to asi nemohlo nikdy v živote podariť.
Skvelý príklad súčasnej politickej elity EU, kde aj keď im nad hlavou horí dom si hovoria, že všetko v poriadku, to nič a kľudne si vysedávajú pokým sa im nezrúti dom na hlavu.
SME Rodina... to je čistý kabaret. K tomu sa aj ťažko vyjadrovať, suterén.
Co vravite na situaciu okolo Rybanica a jeho vynasia udajov z Tatra banky o nasich papalasoch? Kalinak sa de facto priznal, ze tie udaje su pravdive, inak by tak netlacil na jeho trestne stihanie.
Na to si ako prišiel? Nerobím si ilúzie o nejakom Kaliňákovi, ale tvoj myšlienkový postup je podivuhodný.
eMPiko napísal:Co vravite na situaciu okolo Rybanica a jeho vynasia udajov z Tatra banky o nasich papalasoch? Kalinak sa de facto priznal, ze tie udaje su pravdive, inak by tak netlacil na jeho trestne stihanie.
Nezda sa mi, ze nieco priznal. Skor pracovnik umyselne porusil zakon a teraz ho vysetruju. Simple as that
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla toho co som cital, tak upozornila na to samotna Tatra Banka, ze prisla na to, ze ich pracovnik si pozeral ucty ministrov a tak upovedomila policiu. Aspon tak to bolo prezentovane v sobotu vecer vo vyhlaseni, tusim to vyhlasenie davala policia alebo banka. Kalinak samozrejme nic nepriznal.
Podla mna je len dobre, ze si niekto nieco taketo pozrel a udaje zverejnil, minimalne sa teraz bude stupnovat tlak, vstupne nedovera a mozno sa nieco zmeni.
Podla mna je len dobre, ze si niekto nieco taketo pozrel a udaje zverejnil, minimalne sa teraz bude stupnovat tlak, vstupne nedovera a mozno sa nieco zmeni.
V takýchto prípadoch by mala byť uprednostnená pravda nad zákonom. Pracovníka odsúdiť podľa platného zákona a následne dať amnestiu. Alebo budeme čakať, že raz príde Kali na verejnosť so slovami "Tak teda dobre, priznávam sa..."? 
Ako silno pochybujem, ze rovnakym metrom sa ide na kazdeho... Cize keby si nejaky zamestnanec banky prezera moj ucet a informacie predava tretej osobe, kali a spol zakrocia podobnym sposobom? To ako realne by som chcel vediet postup ako k tomu prisli, ci to funguje nejak cielene alebo maju v bankach nejaky operativny system odhalenia podobnych praktik. Zatial mi jedine vychadza to, ze Kali si podrobne monitoruje situaciu okolo opozicnych poslancov, ich asistentov pomocou bezpecnostnych zloziek.
Tento pripad mi pride aj ako zastrasovanie a varovanie pre ostatnych do buducna.
Ale opat ukazal sa jeden z dosledkov prehlbujuceho sa moralneho upadku.
Tento pripad mi pride aj ako zastrasovanie a varovanie pre ostatnych do buducna.
Ale opat ukazal sa jeden z dosledkov prehlbujuceho sa moralneho upadku.
Chmelár fajne poukázal na pokryteckosť a dvojitý meter opozície. Raz zločin, raz "vlastenecký čin" roka.
Ak táto vládna koalícia ešte má mať nejaký aspoň formálny zmysel existencie vo verejnom záujme (a teraz mám na mysli hlavne deklarovanú hrádzu proti extrémizmu), Róbert Kaliňák musí okamžite odstúpiť. Nie preto, že „dokumenty obvinenia zatiaľ nepotvrdzujú“, ako sa vykrúcal Béla Bugár, ale najmä preto, že ak sa má celá kauza dôveryhodne vyšetriť, na čele rezortu nemôže stáť obvinený. To je prejav elementárnej politickej kultúry. Zrejme len vďaka futbalu si ešte časť verejnosti neuvedomuje, že sme svedkami jedného z najväčších politických škandálov v dejinách moderného Slovenska. Ak chce však opozícia robiť z protiprávneho konania poslaneckého asistenta vlastenecký čin, potom by som rád pripomenul, že nie je to tak dávno, čo Róbert Fico mával pred kamerami Matovičovými účtami a chceli ho zažalovať za zneužitie právomocí verejného činiteľa. Dôveru v štát nevybudujeme tým, že budeme porušovať zákony, vyhlasovať naše vlastné previnenia za ušľachtilé a tie cudzie za zločinecké. Zaslepenosť nás k spravodlivosti nikdy neprivedie.