a ked si rozklinkes tu sipocku, ake su tam sluzby?
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2016, 10:30)
hrban: mal som slow ring, to by som za betu nepovažoval, to je skôr RC verzia, ale bugy sú aj v hlavnej verzii, ktorá je tu už 10 mesiacov či kolko
6,5mb/s nie je 100% využitie disku, tam bude konflikt zastaralého programu s win10. najčastejšie to je AV alebo iné programy čo bežia na pozadí. Rieš to s chat supportom mrkvosoftu.
Bitdefender a avast sú známe tým, že žerú disk na w10. to ale nie je chyba OS ale AV.
tu máš pár tipov čo skúsiť na ten disk a využitie na 100%
Podobny problem sa nedavno riesil aj na inom fore a aj hojko tu o tom asi pred mesiacom pisal, ze vytazenie sposobuje aktualizacia. Je to sice pod W8, ale je mozne, ze tato aktualizacia je aj pod W10, tak sa skus pozriet - post2222626.html?hilit=Aktualizacia#p2222626
ľudia, mám nahodený win10 na NB, čistá inštalácia. má tak dva týždne. ked ho dám hybernovať, tak sa všetko síce akože vypne, ale už druhý krát som ho vybral z batoha a bol bez baterky. teraz je teplý, práve zdochol... neviete čím to môže byť? mám trochu podozrenie na háved, aj ked som robil sken antivirom, malwarebytes a ešte čosi a tuším to robí od vtedy, čo sa niečo odstránilo
typek mal som rovnaky problem pri 5400rpm disku. Av spustil kontrolu na pozadi a ja som ani word nemohol vypnut, vsetko zasekane. Pomohlo az nahodenie SSD.
Curuj napísal:ľudia, mám nahodený win10 na NB, čistá inštalácia. má tak dva týždne. ked ho dám hybernovať, tak sa všetko síce akože vypne, ale už druhý krát som ho vybral z batoha a bol bez baterky. teraz je teplý, práve zdochol... neviete čím to môže byť? mám trochu podozrenie na háved, aj ked som robil sken antivirom, malwarebytes a ešte čosi a tuším to robí od vtedy, čo sa niečo odstránilo
Mne to robila bezdrôtová myš.
Pointa ale bola v tom, že nestačilo v nastaveniach napájania u myši vypnúť povolenie na zobudenie počítača. Musel som to vypnúť aj na klávesnici, hoci som tam žiadnu bezdrôtovú klávesnicu nemal...
Ľahko otestuješ či ti to robí myš, ak NB uspíš a potom pohneš myšou.
Zdravim mam problem s usb klucom pod win 10,vobec mi ho neukaze,skusal som kluc na inom PC a tam nebol problem takze kluc je v poriadku neviete co s tym?
Mam pripojene 2xLCD doma aj v praci a niektore aplikacie mi otvara na tom druhom lcd. Pritom lcd1 mam nastaveny ako primarny. Neviete poradit ako to vyriesit? Skusal som aj tu spustenu aplikaciu presunut na lcd1, no po opatovnom zapnuti aplikacie bola zase na lcd2.
myslim ze to je skor problem aplikacie ako windowsu, niektore aplikacie otvaraju okna nie na primarnu obrazovku ani nie na tu kde boli ale na tu kde je aktualne focus.
Hej, lenze ja tu aplilaciu spustam aj z lcd1, cize focus by mal byt tam, vlastne lcd2 pouzivam len ako doplnok malokedy, preto mi to nejde do hlavy. Napr. Vlc mi to robi, niekedy sa otvori na lcd1 inokedy na lcd2.
mám to nainštalované na NB asi mesiac a mám problém - NB sa vybije ked ho dám hibernovať. cez noc skrátka skape. ale ked ho zapnem, tak sa mi obnoví relácia a som kde som ho dal uspať. jedná sa o čistú inštaláciu na dell 13z touch, win 10 home. nestretol sa s tým niekto?
da sa nastavit aby bolo start menu cele cierne stiahol som si classic shell a tam ide iba dolna lista a menu mam sede a ani vo vybere farieb neni cierna len sede farby