Kairos Technologies investovanie - podvod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hovko
Light Star
Light Star

Re: Kairos Technologies investovanie

Príspevok od používateľa hovko »

O peniaze ide vždy v prvom rade predsa a keď je jed raz menej, tak sa zoberie čokoľvek.

Risk by bol, keby to bol seriózny článok. V reklame môže byť "čokoľvek"
lolek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolek »

Taktiež som bol oslovený známym v decembri 2015 čo robí Kairos a vypočul som si jeho prednášku. Keď mi povedal, že môžem investovať do balíčkov a že za rok mám zúročenie 250% prišla prvá otázka: Odkiaľ idú tieto peniaze? a on na to vraj od partnerov ako Nissan, HAME a pod. No dobre, chcel som vidieť zmluvu a ich partnerstvo a nikde nič. Taktiež tie "formule" a TREND čo tu bol spomenutí, to je síce pekné ale taktiež žiadna zmluva ani dohoda o partnerstve. Je jednoduché zaplatiť par 10 000 dolárov za reklamu a tváriť sa, že sú to naši partneri. Ďalšia otázka, kde je sídlo? Niekde v Anglicku na virtuálnej kancelárií kde je ďalších 500 firiem, ako každá seriózna firma ma normálne sídlo. A ďalšie a ďalšie fakty... ALE firma vypláca že? tak to nebude určite podvod!! Áno, vypláca ale dokedy? keď už nebude koho verbovať a dozvie sa, že ide o podvod.
Takéto firmy by mali byť hneď zarazené, robia zle meno MLM a veľa ľudí si potom spája MLM s pyramídou a pod.

Keďže pracujem pre jednu firmu na princípe sieťového marketingu a mám už rok a pol skúsenosti ako funguje sieťový marketing (MLM) tak vám dám v skratke rozdiel:

1. je legálna a nazýva sa sieťový marketing (odporúčací marketing, MLM). Tieto firmy ponúkajú hodnotný produkt alebo službu pre zákazníkov, väčšinou tieto produkty patria medzi TOP najlepšie na celom trhu a firmy volia odporúčací marketing (čiže osobné odporúčanie face to face) pretože sa ľahšie dostanú do štátov a ušetria na reklame v televízií a samozrejme nové produkty treba uviesť na trh. Tu patria zväčša produkty ako kozmetika, výživové doplnky, gély, čistiace prostriedky a pod. Tieto firmy majú jasne nastavenú ekonomiku a odmeňovací plán za vykonanú prácu. Ak nepracujete a nepomáhate robiť objem vašim ľudom vo vašej sieti tak ste neni odmeňovaní. Čiže firma vypláca z predaného objemu vašej sieti v určitých percentách. Je to najlepší spôsob ako začať podnikať, keď človek nemá veľa peňazí.

2. je nelegálna a nazýva sa pyramída, ponzyho schéma, letadlo.. Tieto firmy zväčša nemajú produkt a peniaze idú iba od ľudí ktorý vkladajú peniaze do tohto systému. Avšak firmy môžu mať produkt ale je buď predražený alebo vôbec nevyužiteľný pre ľudí. Viz. Kairos.

Tak dúfam, že som vás aspoň trocha zasvetil do tejto problematiky :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Thank you, captain Obvious.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Mna zaujima ten mobil. Viem ho uz niekde kupit? :D ak sa to tu riesilo tak sry, viac ako 5 stranok som nedokazal precitat
hovko
Light Star
Light Star

Viete si predstaviť nasledovnú situáciu?

Ja ako obchodník prídem napríklad do auparku a s vedením si dohodnem prenájom jedného malého obchodu. Budem im platiť mesačne stovky € nájom - ale zároveň od nich budem pýtať investíciu 1500€.
Čo myslíte pochodím?

:)
Michael123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Michael123 »

lolek napísal:
2. je nelegálna a nazýva sa pyramída, ponzyho schéma, letadlo.. Avšak firmy môžu mať produkt ale je buď predražený alebo vôbec nevyužiteľný pre ľudí.
Predraženosť produktov je častokrát problém aj legálnych MLM spoločností... A ešte mi napovedz, ktoré MLM spoločnosti ponúkajú úplne mega TOP produkty na celom trhu... :lol:

A čo sa týka zlého mena MLM spoločností, tak by som to nezhadzoval hneď na podvodné pyramídy. Problém je aj v ľuďoch, ktorí prostredníctvom legálnych MLM častokrát doslova vnucujú svoj super produkt. Jednoducho, už ten nastavený provízny systém MLM spoločností vyžaduje čo najväčší objem predaja či už jednotlivca alebo jeho skupiny. A už vôbec nechci, aby som sem zatiahol finančné "poradenstvo" fungujúce na princípe MLM, ale to už by som bol dosť offtopic..

Síce si sa tu snažil obhájiť legálne MLM spoločnosti, ale nie som si istý, či na tomto fóre získaš nejakú podporu...
Mr. Czech
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mr. Czech »

Josa napísal:Mna zaujima ten mobil. Viem ho uz niekde kupit? :D ak sa to tu riesilo tak sry, viac ako 5 stranok som nedokazal precitat
Telefon je možné získat od Karirosu za 2777 USD jako součást balíčku čehosi (investice? IT služby? Záloha či garance toho, že budete poctivě pouštět své PC na 10 hodin denně?... nebo je to palubní vstupenka do letadla???).
Dále ho můžete na firemních "konferencích "vyhrát" v tombole či vydražit.

A nebo si ho můžete pořídit z Číny za 110 USD (je to Goophone S5) http://www.goophoneshops.com/100006. Na něj hodíte zdarma nějakou aplikaci pro VoIP (Zoiper, CSipSimple...) ... a budete mít to samé. Vlastně ne, ještě si musíte zprovoznit VoIP účet u některého poskytovatele služeb. V ČR jsou jich desítky, vstupní náklady jsou nízké. Např. u Odoriku jednorázově zaplatíte 20 Kč za přidělení veřejného geografického čísla, dobijete si kredit a voláte ve vlastní síti zdarma a po ČR nejvíce za 0,59 Kč/min).
rosela100
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rosela100 »

Rozdiel medzi nami a inymi.Zatial co iny hovoria ostatny zarabaju.
Ja už na mojich snoch pracujem a budujem si vlastnú kariéru podľa mojich predstáv...a to všetko vďaka firme.Alebo daj si peniaze do banky a získaj percentuálnu mieru možno 0,5-1 %!!!!
Príklad: 1000 €- 4 % úrokovej sadzby (ročnej percentuálnej miery) po 12 mesiacoch, neuveriteľných 1040 €!!! 40 € plus a nemozes vytiahnut 12 mesiacov.
Čo by ste povedal,na zisk 150 % ?! a vyberas kazdy mesiac.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

rosela100 napísal:Čo by ste povedal,na zisk 150 % ?! a vyberas kazdy mesiac.
ze je to bud podvod alebo pyramida, ktora nebude mat dlhu zivotnost.

ak je toto podla teba "budovanie kariery" tak ta sklamem a onedlho budes sklamany aj ty, pretoze tieto zisky su kratkodobre, raz ta bublina praskne a ty budes tam kde si bol, ziadna kariera, akurat ze budes mat zarobenych par tisic na ukor inych ludi, ale take nieco ta pravdepodobne netrapi, ze?
rosela100
Light Expert
Light Expert

Vela ludi bude hovorit ,ze sa to neda.Kazdy ma moznost.Bud chces alebo nechces vsetko ostatne su kecy.Ludia nemaju trpezlivost budovat biznis 3 roky ale chodit do prace 40rokov.Ja neokradam iba som zmenila myslenie.Toto je ďalší blud, ktorý koluje v mysliach chudobných.Stačí sa pozrieť napr. na taký Amazon, ktorý úplne od nuly vybudoval miliardár Jeff Bezos. Je známy svojim jedinečným prístupom k zákazníkovi, ktorého kladie do centra pozornosti. Úspech mnohých firiem je založený na zlepšovaní životov ľudí a poskytovaní kvalitných produktov a nie na podvodných praktikách.
Ľudia to majú zakorenené možno z rozprávok či akčných filmov, že si o boháčoch myslia len to najhoršie. Opak je však pravdou. Mnohí miliardári sú charizmatickí ľudia, ktorí neustále zlepšujú životy miliónom ľudí po celom svete. Je to len mylný predsudok považovať bohatých ľudí za zlých.
Hovorí sa, že chudobní sa spoliehajú na lotérie a bohatí na seba. Je to veľká pravda. Namiesto toho, aby ste život premárnili čakaním na „výherný tiket“, chopte sa príležitosti a začnite pracovať na svojich snoch.
Prílohy
12728812_1100798459965378_6550260879772521344_n.jpg
12728812_1100798459965378_6550260879772521344_n.jpg (30.4 KiB) 1472 zobrazení
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

http://www.cas.sk/clanok/306507/b-m-g-i ... h-akterov/

Rovnaký osud čaká všetkých tých hlupákov, čo naleteli tomuto nezmyslu. A vôbec mi ich nebude ľúto :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pozeram rosela100, ze citaty z filmov a z FB stranky Svet bohatych mas naucene, ale skus okopirovat nieco neotrepane.
hovko
Light Star
Light Star

rosela100 napísal: Ja už na mojich snoch pracujem a budujem si vlastnú kariéru podľa mojich predstáv...a to všetko vďaka firme.
Čo konkrétne by som si mal predstaviť pod tvojou všeobecnou vetou?
Ako si tú kariéru buduješ?
Už si aspoň v pluse po vstupnej "investícii"? Koľko ľudí máš pod sebou?
rosela100
Light Expert
Light Expert

ALE PRAVDIVE A TO JE PODSTATNE.Ano investovala som a idem kupovat dalsiu licenciu,uz tretiu.Vklad sa mi samozrejme vratil.
Prelozene tak sa ospravedlnujem.

Aký typ človeka?
Jack Mami, zakladateľ ALIBABA povedal " najhorších ľudí, aby slúžili sú "chudobní" ľudia. Ponúkaš im zadarmo, myslia si, že je to pasca. Povieš im, že je to malá investícia, povedia, že na tom sa nedá veľa zarobiť. Povieš im, aby investovali veľa, povedia, že nedajú žiadne peniaze. Povedz im aby vyskúšali nové veci, povedia, že nie sú žiadne skúsenosti. Povedz im, že to tradičné podnikanie, povedia, že je to ťažké urobiť. Povedz im, že to je nový obchodný model, povedia, že je to hlúposť. Povedzte im, že je to obchod, povedia, že žiadna sloboda. Povedz im spustiť nový biznis, povedia, že žiadne odborné znalosti. Majú niečo spoločné: radi si o tom naštudujú na google, nepočúvajú priateľov, ktorí nie sú beznádejný ako oni, myslia si, že vedia viac než univerzitný profesor a vidia menej než slepec.
Opýtajte sa ich, čo môžu urobiť. Nebudú ti môcť odpovedať . Môj záver: namiesto tvoje srdce bije rýchlejšie, prečo nie si práve konať rýchlejšie trochu; namiesto len premýšľam o tom, prečo nie s tým niečo robiť. Chudobní ľudia zlyhajú, pretože majú jedno spoločné správanie: celý ich život len čakajú."
Takže, čo je to za človeka čo toto robí?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

myslis toho, co sem dava tie zle preklady cez google translate?
pravdepodobne je to debil
rosela100
Light Expert
Light Expert

Rozdiel medzi nami a inymi.Zatial co iny hovoria ostatny zarabaju.
Prílohy
13133135_641138299367468_5600638061865460678_n.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tu dalsich idiotov nenajdes, nemusis sa snazit
rosela100
Light Expert
Light Expert

Tieto služby vznikli na základe požiadaviek klientov, ktorí si začali uvedomovať, že pri rýchlom tempe napredovania IT technológii začali byť monitorovaní a odpočúvaní. Chceli mať svoje dáta v bezpečí, aby sa nedostali k tretím stranám a neboli zneužité. Chceli mať istotu, že ich hovory nikto neodpočúva a sú v dnešnom svete v anonymite. Ak aj Vy patríte medzi takýchto ľudí je pre Vás tou správnou voľbou.
K tomu niet čo dodať (smile) "pracujeme" v tom najlepšom
Prílohy
12017723_538487579636250_7895106392309041983_o.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kaleraby kaleraby. Mala by si este pracovat ist aj do OVB tam take pekne obrazteky na nastenky sa tiez sa mi mari kreslia :D A s tou pouckou o datach v bezpeci klobuk dole. Vidno, ze vis o tom velke kulove.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som mal o cloudoch a ich bezpecnosti len par prednasok a urcite sa v tom nevyznam, no uplne laicky sa da povedat, ze to ponuka Kairos je co do bezpecnosti to kravina ako voda v kosi
Napísať odpoveď