Zasklenie balkóna - dobrá vec alebo blbosť?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peter211
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Zasklenie balkóna - dobrá vec alebo blbosť?

Príspevok od používateľa peter211 »

v paneláku asi ok, ale riešim situáciu v rodinnom dome... v rodičovskom dome som riešil nadstavbu a ide o to, že tam máme dosť priestrannú loggiu...partnerka za mnou prišla s návrhom, ktorý som hneď zavrhol - chcela by to zaskliť a spraviť tam zimnú záhradu... o načo?? keď žijeme v dome, však záhradu má celý rok okolo seba...
vyfučal som a teraz mi to nedá pre pokoj v rodine :wink: pustiť sa do toho? akým štýlom? dá sa to spraviť aj svojpomocne? či si myslíte, že je to úplná blbosť?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Zasklenie balkóna - dobrá vec alebo blbosť?

Príspevok od používateľa begbeee »

to musíte vedieť vy, ako ju využívate. ak ju nevyužívate, sprav jej radosť, ak ju využívate aj bez zasklenia, buď chlap a stoj si za svojím
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako by to chcel zasklit, len tie tenke okna co sa zasklievaju panelaky? Alebo tam dat normalne dvoj ci trojsko s komplet profilom ako ma normalne okno, ze by sa tam aj sediet dalo v zime, ak tam budes kurit alebo budu otvorene dvere? A aky rozmer ma ta plocha, lebo to moze byt kludne cena aj par tisic za nieco take.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mat dom a zasklievat balkon mi pride ako somarina. Ma zahradku tak nech si tam robi co len chce. Pripadne to spravit nejako na styl lahko rozoberaci. Cez rok nic zasklene a v zime len zalozis a nech si pestuje.
heker
Redeemer
Redeemer

Kvety sa v zime daju pestovat na okne, mas pod nimi radiator, takze maju teplo a aj slnecne svetlo. Len treba viac polievat, ak sa silnejsie kuri. Podla mna tu presklennu teraz ci balkon nechce pre kvety ale pre seba, sedenie, kavu a fajcenie.
peter211
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter211 »

no terasa má rozmer cca 3x5 m, už keby som sa do toho pustil, asi by som to riešil štýlom, aby sa minimálne jedna stena (tá najdlhšia) dal celá nejako odsunúť - počas teplých mesiacov, na zimu by sa to mohlo uzatvárať, ale určite by som to neriešil ako nejakú zateplenú zimnú záhradu
palorom
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa palorom »

Joooj, o zaskleni balkona sniva aj moja sestra. Jej manzel uz je z toho na prašky. Ale ma to niečo do seba. Kamarat to ma, a velmi dobre sa tam relaxuje v zime. Proste parada. A da sa s tym usetrit nieco aj na kureni. Popozeraj nieco na nete. Urcite najdes inspiraciu a bude sa to dat spravit aj rozoberacie.
heker
Redeemer
Redeemer

Kolko usetris na kureni, ak mas dobre okna? 5 eur za zimu? A naklady na zasklenie mas kolko, 1000 eur? Takze sa ti to vlastne splati za 200 rokov, ze?
Napísať odpoveď