rosela100 napísal:
Iba jednoducho data su zalohovane na viacerich pocitacoch.Nic sa nedeje pretoze ten isty subor ma este niekolko dalsich pocitacov rozmiestnenych po celom svete.
KairosTechnologies vyvinula unikátny systém pre ochranu dát v sieti všetkých ľudí a firiem na 100% proti hackerom. ________________________________________ ______ Ako? . Akýkoľvek súbor, ktorý je poslany cez sieť, má tzv zdrojový kód. Tento zdrojový kód je rozdelený v 10 dieloch, šifrovaných a distribuovaných na rôznych počítačoch a serveroch po celom svete. To znemožňuje hackerom spojiť sa s týmto zdrojovým kódom, ktorý príde. Aj v prípade ze hackeri by mali nájsť jednu alebo viac zdrojových kódov, nemôžu nič robiť, pretože k nim zvyšok zdrojového kódu chýba a nemožno ho dešifrovať. Veľmi jednoduché a napriek tomu tak brilantné. Vas je tu skoda,ked sa tak vyznate.Vidim,ze tu mate prispevkov a zrejme Vas to aj zivy.Aké informácie prijímame, také výsledky dosahujeme.
Ale potom tu nepis o tom ako to udajne funguje. Tu to bolo dokonale dokazane: post2218364.html#p2218364
Dalsia diskusia na temu bezpecnosti a dalsich technickych veci je zbytocna
Seriozne uvazujem o tom, ze zakupim domenu, na rychlo zbucham nejaky web a zacnem sa venovat tomu, aby som informoval co najpodrobnejsie vsetkych, ktori co i len uvazuju o tejto magorine. Neskutocne som sa zase nasmial na poslednych prispevkoch. Nerozumiem, ako niekto moze byt takto neskutocne hlupy.
Tí promotéri nemajú ani toľko slušnosti, aby si predtým než sem postujú svoje hov*á, prešli aspoň tému a zistili, že kopec argumentov, ktorými sa oháňajú sú už dávno vyvrátené. IT analfabetom Kairos rozdá manuály a potom to tu obhajujú takými nezmyslami až z toho bolia oči. To že pyramída ešte fičí je dôkazom jedineho toho, že blbých ľudí je naozaj veľa.
p4ra: Domena stoji okolo 11 eur cez Forpsi, hosting mam. Mozno by stalo za to spravit domenu typu kairosjepodvod.com alebo nieco podobne, hodit tam obycajny Wordpress alebo nieco podobne, napisat tam informacie co a ako..., pripadne tam este hodit Google AdSense na zarobky, nech sa domena zaplati
Pre mojich nepriaznivcov.Ja pracujem iba s ludmi s ktorymi ja chcem.S tymito negativnymi pozieracmi energie ti ma absolutne uz nezaujimaju.Ja si idem po svojej ceste.Kto chce nejaku pomoc tomu samozrejme rada pomozem.Iba v sprave.
Ty nebudeš mať, Ty už teraz máš hlavu vypatlanú. A máš pravdu, iný ľudia ju nebudú mať vypatlanú ako ty. Lebo xyz ľudí už má ako také znalosti ohľadom PC a nenechajú sa namočiť do podvodu.
p4ra napísal:Seriozne uvazujem o tom, ze zakupim domenu, na rychlo zbucham nejaky web a zacnem sa venovat tomu, aby som informoval co najpodrobnejsie vsetkych, ktori co i len uvazuju o tejto magorine. Neskutocne som sa zase nasmial na poslednych prispevkoch. Nerozumiem, ako niekto moze byt takto neskutocne hlupy.
Predstav si inteligenciu priemerneho cloveka. A statisticky je polovica ludi je este sprostejsich!
Nemali by sme ju zdržovať. Lebo my sme tí, ktorí ju každý deň nútia otvoriť browser, prísť na hojko a vypisovať sem bludy. Oberáme ju o čas... F*ck logic. Ak už sa niekto rozhodne používať trápne motivačné frázy, aspoň by to mohlo dávať zmysel.
Tolko citatov z FB stranky "Svet bohatych" na poslednych dvoch az troch stranach, neuveritelne nieco. Stale sme sa ale nedocitali protiargumenty na tie prazdne subory v pocitaci a nulovy prenos dat.
hojko napísal:p4ra: Domena stoji okolo 11 eur cez Forpsi, hosting mam. Mozno by stalo za to spravit domenu typu kairosjepodvod.com alebo nieco podobne, hodit tam obycajny Wordpress alebo nieco podobne, napisat tam informacie co a ako..., pripadne tam este hodit Google AdSense na zarobky, nech sa domena zaplati
Len aby vas nezazalovali za poskodzovanie "dobreho mena".