Mili priatelia! Blizi sa nam termin konferencie,vstupenky sa rychlo minaju,ostava uz len par volnych miest. Nezabudnite,ze mate sancu zapojit sa do tomboly, ak zakupite cez internet vstupenku, ktora bude medzi prvymi kupenymi 300 ks. Do tomboly nie su zaradene listky, ktore nie su kupene cez internet. Tak sa poponahlajte. Ceny budu zaujimave. A konferencia bude plna dolezitych informacii! Preto nepremeskajte tuto prilezitost, na vsetky IT otazky dostanete odpovede od cloveka, ktory pracuje priamo pre Microsoft! Analyzu Kairos produktov budete si moct vypocut od tohto velkeho profesionala vo svojom odbore! Moderovat konferenciu bude znama slovenska moderatorska osobnost! Tesime sa na vas vsetkych!
Zvedavy som, co za idiota sa tam ide zhovadit. Keby som doma, dam si tu namahu a idem sa pobavit a nahram to cele na video a dam online.
Stranka bola vymazana... zeby sa nic nedialo nakoniec?
kairos.science mi pride, ako uplne relevantne meno pre domenu, kedze toto je normalne cele veda, ktora je nepodlozena faktami a ja by som ich chcel vedecky objasnit
rosela100 napísal:S tymito negativnymi pozieracmi energie ti ma absolutne uz nezaujimaju.
To ta naucili na prvom pyramidovom skoleni? Lebo tuto hlasku pocut takmer od vsetkych podporovatelov MLM a pyramid, ktori narazia na konstruktivnu kritiku.
Tomu sa ma verit? Podla Kairosu ide o ohovaranie, podla mna ide o pravdive tvrdenia voci Kairosu. Podla Kairosu ludia ponuka velkym firmam sifrovanie dat u uzivatelov, podla IT expertov ziadne sifrovanie a prenos neprebieha. Komu verit? Kym IT experti veci dolozili a argumentovali, Kairos si tvrdi len svoje prazdne a naucene frazy. Ludia si utvoria svoj nazor, staci si precitat diskusie na internete. A ked cely Kairos padne a strati sa, tak policia a prokuratura by mala nahanat a trestne stihat ludi ako si ty rosela100, pretoze si nabadala ludi na podvod.
To svoje bububu s trestnými oznámeniami a podobne si môže Kairos niekam strčiť. To môže platiť tak na slaboduchých jedincov, teda napr. tých čo sa tam hrnú. Nie je naplnená žiadna podstata trestného činu, keďže nejde o ničím nepodložené špinenie a ohováranie ale prezentovanie voľne dostupných faktov.
heker napísal:Tomu sa ma verit? Podla Kairosu ide o ohovaranie, podla mna ide o pravdive tvrdenia voci Kairosu. Podla Kairosu ludia ponuka velkym firmam sifrovanie dat u uzivatelov, podla IT expertov ziadne sifrovanie a prenos neprebieha. Komu verit? Kym IT experti veci dolozili a argumentovali, Kairos si tvrdi len svoje prazdne a naucene frazy. Ludia si utvoria svoj nazor, staci si precitat diskusie na internete. A ked cely Kairos padne a strati sa, tak policia a prokuratura by mala nahanat a trestne stihat ludi ako si ty rosela100, pretoze si nabadala ludi na podvod.
Spoločnosť prekvitá, na celom svete je nás viac ako 90.000 užívateľov/distribútorov z toho na Slovensku je viac ako 9000.
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2016, 22:23)
heker napísal:Tomu sa ma verit? Podla Kairosu ide o ohovaranie, podla mna ide o pravdive tvrdenia voci Kairosu. Podla Kairosu ludia ponuka velkym firmam sifrovanie dat u uzivatelov, podla IT expertov ziadne sifrovanie a prenos neprebieha. Komu verit? Kym IT experti veci dolozili a argumentovali, Kairos si tvrdi len svoje prazdne a naucene frazy. Ludia si utvoria svoj nazor, staci si precitat diskusie na internete. A ked cely Kairos padne a strati sa, tak policia a prokuratura by mala nahanat a trestne stihat ludi ako si ty rosela100, pretoze si nabadala ludi na podvod.
Skor antireklamu, vsetko dolezite bolo vyvratene, toto su len kecy okolo, ktorymi sa len strapnuje. Ak sem pride niekto cudzi a bude mat IQ nad 70, tak pochopi o co tu ide.
rosela100, este trochu tvojej mediciny na margo pasivneho prijmu s vynosmi 150 % rocne:
Caute, ja na tom uz tiez frcim a je to v pohode, sice zatial som mal len mensie zarobky na silver pozicii(zacinam opatrne ale vynosy pribudaju kazdy den takze to len a len odporucam,ak chcete ist na vyssiu poziciu a pokial na nu mate financie odporucam ist uz aj rovno na vyssiu(na tych vyssich gold a platina sice musite vlozit viac ale aj viac zarabate mate vacsie vynosy(pri gold 300e cca pri platine je to cez 500e) ale zaroven aj navratnost vlozenych penazi je ovela rychlejsia) ale minimalne ten silver ako zaklad na zaciatok na take odskusanie si systemu postacuje a odporucam si to najprv vyskusat) Pokial chcete zacat zarabat tak sa mozete registrovat rovno cez moj odkaz https://cabinet.kairosplanet.com/register/ ,drzim palce vsetkym a zaroven vas povzbudzujem aby ste sa toho nebali(bol som aj osobne na ich prednaskach a mam to overene, staci k tomu fakt len mat volny priestor v pc ci v notase na disku a byt 10h denne na sieti), je to celkom fajn ako prilepsenie si k platu