Kairos Technologies investovanie - podvod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kairos Technologies investovanie

Príspevok od používateľa test »

Na mna preco nereagujes?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz je vo finalnej faze, 4 prispevky za 90 minut svedcia o strate argumentov. Uz posiela len nezmyselne obrazky a citaty. Tipujem, ze coskoro vyhlasi, ze to tu nema zmysel a bud si skusi vymazat prispevky alebo poziada o ban.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Ty si dobre retardovana.
Ziadny argument. Iba obrazky pocitacov, co maju wallpaper Kairosu, rovnake "citaty" z FB. Premotivovana "podnikatelka" na materskej z nejakej dediny. Skus este Partners group, alebo nejaky telemarketing. Tam sa najdes tiez. Ale aj takyto ludia musia existovat...
rosela100
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rosela100 »

test napísal:Preco sem davas obrazok, ktory nie je tvoj a pises, ze ti to bezi na 4 pocitacoch? Ten obrazok je z ruskej stranky, dokaz mas v prilohe. Okrem toho ked sa pozries detailne na tie pocitace, tak nemaju sk/cz klavesnicu, vidiet to pekne na tom bielom LG vlavo dole, najma na klavesnici od pismeno P, L, M smerom vpravo ku enteru.
Ja som sa zmienila ,ze su moje hm.
Priatelia,pripravte sa na ďalšiu skvelú novinku !
Už čoskoro budete veľmi milo prekvapený z faktu,kto sa stáva naším korporačným klientom.Akonáhle vyjde táto informácia na povrch,garantujem vám,ze už nebude nikto pochybovať o seriózností našej práce.Okrem toho na hlavnej stránke v sekcii About je pridaný výsledok práce za rok 2015. :smt006
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

rosela100 napísal:Prečo sa nedá zarábať aj bez investovania do licencie?
Nutnosťou zakúpiť si licenciu, sa spoločnosť poistila, aby všetci jej partneri, teda tí ktorí prenajímajú pamäť HDD svojho zariadenia, mali aplikáciu zapnutú 10h/denne, ako je to požadované v zmluvných podmienkach. Prirodzene, spoločnosť nás nemôže nútiť mať zapnutú APP K. 10h, no v takom prípade spoločnosť nie je schopná poskytovať prístup k dátam, ktoré sú uložené na našom HDD. Zároveň nám nezaplatí plnú dennú sumu, ale podľa toho, ako dlho aplikacia bežala a mala prístup k dátam na našom HDD, ktoré si tam uložili. Povedzme si pravdu, ak si licenciu zakúpime, určite si dáme záležať na tom, aby aplikácia bežala každý deň 10 hodín, ako má. Tak, aby sa naše peniaze vrátili čo najskôr.
a toto ti fakt neprijde divne toto? ziadna ina solidna firma nepyta od svojho dodavatela peniaze dopredu, ved to nema logiku...

si predstav ze ja prijdem do obchodu ze si chcem kupit 6 piv (v tomto pripade ja som kairos a od teba (obchod) si chcem kupit tvoje miesto na disku) ale prijdem za predavackou a poviem jej nech mi najprv da 2 eura, akoze licenciu ze mi tie piva ozaj preda. tak ona mi da dve eura a potom ja jej dam 5 eur za pivo...

videla si to uz takto niekde fungovat okrem kairosu???
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

rosela100 napísal:Už čoskoro budete veľmi milo prekvapený z faktu,kto sa stáva naším korporačným klientom.
dufam, ze uz to bude konecne ten slubovany Nissan
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Uz sa vsetci tesime na skvelu novinku. Najma sa tesime na to, ze s akou fintou pride Kairos, aby od ludi vyberal dalsie peniaze. Pretoze si myslim, ze uz im musi pocet vydavkov na vyplaty presahovat prijem od novych klientov. Takze treba nieco nove, aby bolo co vyplacat.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Vie mi niekto (idealne z Dunajskej Luznej) potvrdit, ze aspon toto je pravda?
https://kairosplanet.com/charity-dunajs ... a-may-2016
Alebo cela fotka je podvrh?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja by som sa potesil, keby sa ludia, ktori robia jehovisticku robotu aspon naucili pisat
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Len také zamyslenie pre niekoho, kto sa v pyramídových schémach orientuje viac než ja.

Pokiaľ si odmyslíme morálne zábrany s pocitom, že tie peniaze "ukradnem" niekomu inému.
Dá sa do pyramídy vstúpiť aj v takto pokročilom štádiu s tým, že je ešte možné na tom niečo zarobiť?
Alebo to treba urobiť skorej, resp. kde je tá hranica, kedy je ešte naozaj možné na tom získať?
Dá sa vôbec zarobiť, pokiaľ človek nepozná priamo zakladateľov, ktorí to majú celé pod palcom?

disclaimer: Ak by si to niekto zle vyložil, nie, nechystám sa tam vstúpiť. Na to mám dosť rozumu.
rosela100
Light Expert
Light Expert

Boccaccio napísal:Vie mi niekto (idealne z Dunajskej Luznej) potvrdit, ze aspon toto je pravda?
https://kairosplanet.com/charity-dunajs ... a-may-2016
Alebo cela fotka je podvrh?
Ano je. Skus kontaktovat centrum Dunajská Lužná.

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2016, 13:01)
94jakub napísal:Len také zamyslenie pre niekoho, kto sa v pyramídových schémach orientuje viac než ja.

Pokiaľ si odmyslíme morálne zábrany s pocitom, že tie peniaze "ukradnem" niekomu inému.
Dá sa do pyramídy vstúpiť aj v takto pokročilom štádiu s tým, že je ešte možné na tom niečo zarobiť?
Alebo to treba urobiť skorej, resp. kde je tá hranica, kedy je ešte naozaj možné na tom získať?
Dá sa vôbec zarobiť, pokiaľ človek nepozná priamo zakladateľov, ktorí to majú celé pod palcom?

disclaimer: Ak by si to niekto zle vyložil, nie, nechystám sa tam vstúpiť. Na to mám dosť rozumu.
http://kairosplanet.sk/novinky/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

urcite sa nepovazujem za odbornika, ale podla mna v takomto neskorom case je to uz moc velke riziko, proste nikdy nevies kedy si majitelia povedia "ziskali sme dost", zhrabnu peniaze a vsetko zavru, moze to byt zajtra, moze to byt o rok.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aacid, tiez si myslim, ze je uz neskoro. Toto je casovana bomba ako kazda Ponziho schema, zalezi len na prilive novych investicii od ludi, ktori si zakupia balicky. Teraz je ich udajne 90 tisic, ak sa toto cislo nijak nezvysi, tak cez leto to cele padne, lebo nebude z coho vyplacat. Ak naberu dalsich napriklad 10 tisic ludi a kupia si teda balik za necelych 600 eur, tak sa zivotnost opat predlzuje. Neda sa odhadnut kedy to padne, pretoze nepozname pocet novych ludi v systeme a tak neviem odhadnut ako je to s financiami. Realne mohol Kairos vybrat vo svete okolo 100 milionov eur, nech dal 5 milionov na propagaciu, reklamu a naklady na servre, tak ostava 95 milionov z ktorych sa vyplaca. Kolko z toho sa vyplatilo a kolko je na uctoch ludi v pozadi Kairosu? Toto nikto nevie, praskne to vsak tak ako BMG. Ti na zaciatku zarobili, ti v strede boli mozno pri nule a ti na konci prisli o vsetko.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

presne tak, kedze kairos realne ziadne peniaze negeneruje, jedine zisky ma z novych "oveciek", lenze pokial kazdej ovecke garantuju vratenie vkladu do pol roka (ci ako to je), tak ked prestanu nove ovecky pribudat tak to pojde velmi rychlo ku dnu.
to je prave to caro takychto "biznisov", taka rosela100 tu na jednej strane vypisuje a promuje preto lebo bude mat peniaze za kazdu novu ovecku, ale zaroven nepise ziadne klamstva, pretoze ona tomu sama veri, pretoze sama na tom ozaj zaraba. proste bud je tak hlupa ze nevie o co poriadne ide, alebo proste nema moralne zabrany a je jej jedno ze vlastne vo finale niekoho okradne.

ju tam tiez dostal niekto kto na tom slusne zarobil, a ten nad nim rovnako. cim viac v rade je takto ludi, tym to vyzera doverihodnejsie a lakavejsie, ved ked zarobili aj oni, preco by som nezarobil aj ja?
lenze kazdy clovek co takto zarobi, po tom pol roku ci roku, uz kairos stoji iba peniaze, a ako plynie cas, takychto ludi (co zaplatili licenciu davno a uz len beru peniaze) je cim dalej tym viac a raz jednoducho prijde ten bod ked peniaze v novych licencii nebudu schopne pokryt starych "investorov" a koniec.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

aacid napísal:lenze kazdy clovek co takto zarobi, po tom pol roku ci roku, uz kairos stoji iba peniaze, a ako plynie cas, takychto ludi (co zaplatili licenciu davno a uz len beru peniaze) je cim dalej tym viac a raz jednoducho prijde ten bod ked peniaze v novych licencii nebudu schopne pokryt starych "investorov" a koniec.
este sa moze spoliehat na to, ze tito "seniori" si kupia mobil (s marzou takmer 2500%) od nich, dalsie licencie atd.
rosela100
Light Expert
Light Expert

Ci tomu niekto veri,alebo nie je mi to absolutne jedno.Napredujem ,len pozitivne.Kto chce odomna nejaku pomoc ,tomu samozrejme rada pomozem.To je jednoducho moja cesta.Cim viacej ludom ty pomozes na tvojej ceste,tym viacej sa ti dostane aj naspat.Ak chces zit bezpecne a spolahlivo zarobiť pasívny príjem kazdy mesiac, potom sa spojíme inovativny projekt pre budúcnosť.
STOJI ZA PRECITANIE a jeden z hlavnych dovodov preco som sa rozhodla.
Je to momentalne najbezpecnejsi system na svete,do ktoreho sa hackeri nedostanu.Google bol uz niekolko krat napadnuty hackermi,nieto aby este niekomu sluboval ukrytie ich dat.Ich severy su totiz vo velkych halach.Ak ma sever fizicku adresu ,ma aj IP adresu.Ak hacker tuto IP adresu zisti,lahko sa dostane k zabezpecenym datane=HESLA ,BANKOVE SPOJENIA=coho sa nadnarodne spolocnosti obavaju,tak ako ja.
Pre zákazníkov, ale aj pre svojich partnerov - distribútorov, ponúka firma 4 nižšie uvedené produkty. Bonusom týchto produktov má byť vysoká ochrana súkromia – šifrovanie prenášaného a uloženého obsahu.
1.) Mail – emailové rozhranie, do ktorého sa vďaka zabezpečeniu nedostane žiaden hacker.
2.) Surf – anonymné surfovanie na prehliadači, ktorý je vďaka systému šifrovania zabezpečený tak, že môže slúžiť ako VPN a zároveň nikto nezistí odkiaľ ste surfovali.
3.) Cloud – uložisko dát, do ktorého sa bez Vášho šifrovacieho kľúča nikto nedostane.
4.) Phone – aplikácia pre telefón, vďaka ktorej Vás nebude môcť nikto odpočúvať. (poznámka: no tak toto by sa mohlo hodiť Merkelovej a ostatným politikom, ktorých údajne odpočúvali).
Firma funguje tak ako vsetky weby´=napr-Avon ,Oriflame=
Na oficiálnej stránke sa môžete dočítať, že v súčasnosti sú produkty v beta-testovacej fáze. Nákup je k dispozícii len pre registrovaných užívateľov, ktorí dostali pozvanie od spoločnosti alebo distribútorov. Čo to znamená? Ak sa chcete stať partnerom a zarábať, musíte sa zaregistrovať a následne zakúpiť jeden z nasledovných balíčkov.
Ak si myslis ze je to piramida potom udaj asi 2000 obrovskych SK eskopov a kazdy druhy v USA,ze su podvodnici.Vela stastia.
Firma veľmi presne a precízne vysvetľuje odkiaľ má prostriedky na vyplácanie pasívnych príjmov. Korporácia alebo firemný klient platí firme za chránený a šifrovaný priestor vopred na celý rok. Z týchto prostriedkov vypláca pasívny príjem distribútorom/účastníkom programu. Odpoveď na otázku prečo si myslíme, že sme lepší ako Google alebo Amazon je tá, že ani jedna z týchto spoločností neponúka ochranu dát technológiou rozložených sietí. V technológii anonymnej výmeny informácií sa požiadavky a informácie šifrujú niekoľko krát a odosielajú sa cez niekoľko sieťových uzlov. Množstvo smerov sa vyberá náhodne. Prvý uzol v reťazci nevie kto je reálny prijímateľ a posledný uzol nevie kto je odosielateľ, pretože balíky dát sa odosielajú cez niekoľko serverov. Tento proces komplikuje vystopovanie dát.
Nezávisle na tom, koľko negatívnych informácií nepodložených žiadnymi dôkazmi je dnes na nete, všetkým neprajníkom odkazujeme: Spoločnosť prekvitá, na celom svete je nás viac ako 90.000 užívateľov/distribútorov z toho na Slovensku je viac ako 9000 a obrat SR je skoro 15 milónov eur. Geografická mapa obsadenia firmou je čoraz väčšia a väčšia.
Zmluvy s firemným sektorom sú podpísané na niekoľko rokov dopredu.
Ďakujeme všetkým, ktorí projektu veria a napredujú pod záštitou a menom serióznej, medzinárodnej a prosperujúcej spoločnosti.
A tým, ktorí aj nadalej neveria, želám, nech nájdete podobný projekt vo svojom živote, ktorý vás dokáže urobiť voľným, finančne nezávislým a silným obchodníkom!
Povedzme, že ak sa firma vybuduje a o 20 rokov bude stále na vrchole , tak všetci čo sa dnes pridali - budú veľmi za vodou.
A ludia čo sa nepridali - budú spomínať len na články ako ich odradili.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je krasne vidiet, ktore vety kopirujes z cudzich stranok a ktore pises ty
snad svoje dieta nebudes skusat gramatiku a pisat s nim diktaty
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

rosela100 napísal:.Ak ma sever fizicku adresu ,ma aj IP adresu.Ak hacker tuto IP adresu zisti,lahko sa dostane k zabezpecenym datane=HESLA ,BANKOVE SPOJENIA=coho sa nadnarodne spolocnosti obavaju,tak ako ja.
Prestal som to citat po tejto vete :mrgreen: aby to mali hackeri lahsie, moja IP adresa je 95.102.195.123 - mam sa bat aj ja? :smt033

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2016, 17:20)
referral #xxx si daj prec
korenisko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa korenisko »

rosela100 napísal: Nemusis mat pod sebou nikoho.Navratnost tvojho vkladu je 4.5 mesiaca.

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2016, 10:51)

Rozdiel medzi nami a inymi.Zatial co iny hovoria ostatny zarabaju.4 počítače, pustené na 10 hodín denné vám môžu zarobiť krásnych 2314 dolárov mesačne.
Ano, a dalsich 5 mesiacov setri na poplatok na dalsi rok.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Opatovne porusovanie pravidiel - vid referal link. Hlavne ze ty nepotrebujes nikoho pod seba.. Pisat tu blaboli o ktorych nemas technicky ani sajnu ako funguju je fakt na zasmiatie, ale tak obhajuj sama seba :)
Napísať odpoveď