Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

O športe...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Boha jeho :x Ale ma formu, to je dobre.
Prílohy
07-photo-finish-IMG_1905-1001.jpg
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

Tak tak, väčšina klasikarov ma po jari problem nájsť formu. On formu má asi celý život :D a teraz vyslal jasný signál že kto s ním nebude spolupracovať na TdF tak mu ujde :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dnes zaujimavy pad na Gire veduceho jazdca v celkovom poradi!

gorsche
Medium Star
Medium Star

a ďalšiu etapu pretekal so zlomeným rebrom
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Tyler Hamilton odjazdil Tour de France so zlomenou klucnou kostou, ktoru si zlomil hned na uvod TdF a zvladol si. Sice udajne rozhryzol a obrusil zuby, ktore si potom musel dat spravit, ale prezil to.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Perfektny zaver skveleho Gira, dres sa striedal kazde dve , tri etapy a hlavne sa ukazali buduce talenty etapovych pretekov - Kruiswuijk, Chavez, Dumoulin. Skoda, ze Landa to zabazil, resp. mozno to ani skoda nebola, mozno by Giro vyhral suverennym sposobom akym zvykne Sky dominovat na Tour (Nieveho vrcharska forma tomu nasvedcuje). Ak nepocitam Vincenza, tak pre mna najvacsia "hviezda" celeho Gira bol Scarponi!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Komplet trasy tohtorocnej Tour de France: http://www.cyclingnews.com/news/tour-de ... -revealed/
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Zaciatok tak pozvolna a potom dobra naloz kopcov, plus casovka skoro 40km a ku koncu este casovka do kopca. Som zvedavy v akej forme sa ukazu favoriti na Dauphine.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Chýba mi tam kockovaná etapa, či sa aj niekde vyskytnú? lebo zatiaľ nevidím. A v prvých dvoch etapách môže narobiť šarapatu aj vietor ako v 2. etape minulého roku. Sagan to bude mať ťažké, keby sa Kittel zameral na zelený dres. 9 rovinatých etáp. Môj favorit na zelené tričko je Degenkolb ktorý si cez jar ''oddýchol'' a teraz ladí špeciálne formu na Tour + veľká motivácia.
Veľa kopcov skôr považujem za kontraproduktívne. Videli sme teraz na Giro že čím menej kopcov, tým lepšie. Jazdci majú menej času na tvorbu rozdielov a tak jazdia aktívnejšie.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Macacie hlavy su skor specificke na jarnych klasikach. Urcite aj na TdF budu macacie hlavy v centre starsich miest. Ale finish na tom bol kritizovany z hladiska bezpecnosti a mozneho dazda. Ci daka z etap konci na macacich hlavach, to uz neviem, ale skor asi nie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

On naraza na pave useky, ktore boli minuly rok a tusim tri roky dozadu. Myslim, ze to nemaju v plane davat kazdy rok.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak nech si na YouTube pozrie Paris - Roubaix :D
gorsche
Medium Star
Medium Star

Škoda, na také etapy by som sa vedel pozerať aj niekoľkokrát za Tour. Ako Sagan ťahá Contadora žeby nechytil stratu :D

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2016, 18:28)
test napísal:Tak nech si na YouTube pozrie Paris - Roubaix :D
na etapáku to je vždy iné. Prioritou je že klasikári musia pomáhať lídrom a tým pádom môže vzniknúť prekvapivé víťazstvo, napr. Tony Martin (to odštartovalo to, že sa zúčastnil jarných klasík a na P-R všetko premiešal keď ťahal hlavnú skupinu s Boonenom... jedna etapa pred rokom dokázala zmeniť tohtoročné P-R).

//autoeditácia príspevku (02 Jún 2016, 18:09)
pekné video z minulého ročníka TdF https://www.facebook.com/letour/videos/ ... 248225254/ v 8:04 je pekne ukázané že čo Tour pre jazdcov znamená.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Co hovorite na to, ze na olympiade v Riu pojde na horskom bicykli Sagan a na zavode cestnych bicyklov pojde na oplatku Haring? Harong, nas najlepsi MTB jazdec ma ist na cestnu cyklistiku, zavod, ktory sa pojde 6 hodin a mozno ani len nepride do ciela a to preto, lebo Sagan poziadal nas zvaz o icast v MTB a ten mu vuhovel. Podla mna absurdne! Sagan na top 5 v MTB nema, Haring na ceste nepride ani len do ciela. Co tym ziskame? Nic. Haring 2 roky makal a vyjazdil si miesto, ale teraz ho dostal neferovo Sagan. Divne rozhodnutie z mojho pohladu.

https://dennikn.sk/480588/ceste-sampon- ... agan-robi/

Vytriet kocura zvazu moze este tim Tinkoff, pretoze den pred MTB v Riu sa zacina Vuelta a ak Tinkoff zvoli Sagana do zavodu, tak Safan v Riu startovat nebude. Aj ked je to malo pravdepodobne, ze po TdF si Sagan po mesiaci sadne na Vueltu, aj tak, ta moznost tam stale je a ja by som sa zasmial, ak by to Tinkov spravil.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

hlavne je to podraz na Lamiho... Haring ma nezaujima oni sa len vymenili...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

K tej Vuelte snad iba tolko, ze predsa minuly rok to mal tiez ako trening, ktory skoncil karambolom s motorkou, cize toto by som nevidel ako problem. Aspon obhaji majstra sveta :-D

Sagan v tych kopcoch nema sancu na vysledok, cize ci nedojde do ciela Haring alebo Sagan pride sty je uplne jedno. Takto podla mna Sagan mozno spravi nejake top10, top20 umiestnenie a Haring si vyskusa cestaka :-)
gorsche
Medium Star
Medium Star

z pohľadu jednotlivca ako účastníka OH to je nespravodlivé a nezaslúžené ale keď sa na to pozrieme na to tak, že chceme aby Slovensko malo čo najlepší výsledok tak to je logické. Lami vraj strácal formu (nesledujem horskú cyklistiku) a tak v tomto prípade aj nerozjazdený Sagan je lepší. Ja si aj tak myslím že Sagan ešte ako majster sveta mal bojovať na ceste a prenechať miesto v horskej cyklistike zaslúženým a tým by si vylepšil imidž asi u všetkých keby sa vyjadril že Lami si to zaslúži viac. Haringova nominácia na cestu je smiešna. Keď už to brali tak že chcú čo najlepší výsledok tak na cestu mohli dať Bellana, Čaneckého, Tybora, niekoho z Velitsovcov alebo aj Juraja (záleží aj od toho kto by chcel (na druhú stranu kto by nechcel zažiť olympiádu)). Inak zatiaľčo u nás sa o tom diskutuje, vo svete majú zo Saganovej nominácie radosť :D
K Vuelte- Sagan ma v Tinkoffe veľké slovo, stačí sa pozrieť na zázemie aké si tam vytvorit, Juraj, Kolar, Baška, Valach... Keď chce po jari Sagan jazdiť horskú cyklistiku tak si ju jazdí :D iným by to určite zadrhli. Takže ak by Sagan Vueltu ísť nechcel, určite ju nepôjde.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Sagan siel v horskej cyklistike dva zavody a aj to najskor mimo hlavnych zavodov. Takze nerusil iny program. Je majster sveta v cestnej cyklistike a vzda sa bez boja? Fajn, mal prenechat miesto Velitsovcom alebo Bellanovi.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

to ci lami stracal formu je absolutne nepodstatne v rankingu uci ma cez 700 bodov a je bezkonkurencne najlepsi v ramci SR a nakoniec nebude startovat lebo tam bude startovat sagan...ved to je smiesne prosim vas...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Lenze sa treba pozriet na to aj z druhej stranky. Miestenka pre OH sa dava pre krajinu podla poctu bodov na zaklade dvojrocneho obdobia. Tie ziskal Haring a Lami. Ale je to miesto pre Slovensko a teda by mal ist najlepsi, ci uz na zaklade aktualnej formy alebo dakej kvalifikacie. Vo vodnom slalome mame napriklad jasne pravidla ako sa kvalifikuju zavodnici, v cyklistike nie. Tam rozhoduje zvaz podla zvazenia, formy a asi aj podla znamosti. Zvaz zvazil, ze asi bude lepsie, ak Sagan pojde na horsku cyklistiku, ma najlepsiu formu zo vsetkych nasich cyklistov, to sa popriet neda. Ale. Je tu to ale, ze horsku cyklistiku roky nejazdi, je to iny zavod, strieda sa neustale tempo, ide sa na plny vykon castokrat, tazko to porovnavat s cestou. Je to mozno nieco ako ked skupinka jazdcov postupne nastupuje, snazi sa uniknut v kopci, ale vzdy sa snazia stiahnut uprchlika a rychle nastupovanie, zaroven zatazou sa to da mozno prirovnat ak k casovke. Sposob akym to zvaz spravil, ze prikyvol Saganovej poziadavke je podla mna nestastny. Radaej by som tam videl niekoho, kto si tu horsku cyklistiku 2 roky odmakal a zasluzil sa o tu miestenku.
Napísať odpoveď