Kúpa autoradia
Kúpa autoradia
Hojte. Potreboval by som poradiť nejaké autorádio do skoda fabia sedan. Sú tam len predné reproduktory od výroby nič extra ani nechcem. Potrebujem len rádio s možnosťou pripojiť usb a ktoré by aj niečo naladilo lebo čo mam tak je taký šrot že to pomaly nenaladí nič. Som úplne mimo ohľadom značky alebo ceny. Dalo by sa zohnať niečo do 60€ ?
Re: Kúpa autoriadia
Problem nemusis mat v radiu.
Ale dal si malo informacii o radii.
Za 60e kupis uz dobre radio.
Ale dal si malo informacii o radii.
Za 60e kupis uz dobre radio.
no tak to je take sitne radio to ked sa kupovalo auto tak hned prve neslo a slo druhe az a tomu po roku prestalo fungovat prehravac CD.
Jedine co potrebujem je aby naladilo vsetky stanice a hlavne. A len aby prehravalo mp3 z usb.
Ak potrebujes este nejake info tak treba napisat neviem co by ste za informacie potrebovali.
Jedine co potrebujem je aby naladilo vsetky stanice a hlavne. A len aby prehravalo mp3 z usb.
Ak potrebujes este nejake info tak treba napisat neviem co by ste za informacie potrebovali.
AKA TO JE ZNACKA RADIA!!! SITNE taku znacku nepoznam.
poznam sony,jvc,alpine,pioneer,atd.
Potrebujes kupit fantoma a potom aj tvoje SITNE radio bude chytat stanice.
Potrebujes kupit fantoma a potom aj tvoje SITNE radio bude chytat stanice.
tak to je fakt uzitocna rada
Neviem co si chcel citat a pocut.
ODPOVED som napisal!!!!
Kup si nove radio a ja ty teraz uz garantujem ze nove radio nebude vobec dobre hrat. Viem aj preco.
Odpoved si dostal o par riadkov hore.
ok a co je fantom ako ? alebo najlepsie hod mi na to link pls
Pioneer DEH-1700UB - je síce trocha cez rozpočet, no v inom obchode ho môžeš nájsť aj o niečo lacnejšie (treba pozrieť cez http://www.heureka.sk). Ja mám už 3 roky v aute Pioneer DEH-1400UB a svoj účel plní.
A to čo ti písal PP603 ohľadom fantoma si nevšímaj. Trtko sa pravdepodobne len snažil byť vtipným, no veľmi mu to nevyšlo.
A to čo ti písal PP603 ohľadom fantoma si nevšímaj. Trtko sa pravdepodobne len snažil byť vtipným, no veľmi mu to nevyšlo.
Pôvodne som nechcel radu pri výbere autorádia. Mne stačí rádio ktoré prehra hudbu s USB alebo SD karty a to už väčšina zvláda. Čo ma ale napadlo je, či sa dá rádio spravovať s mobilom tak, aby v podstate fungovalo ako hlasitý reproduktor pri hovore? Aby som nemusel dávať telefón k uchu, ale mal volne ruky, aby sme sa chápali
Dajte aj konkrétne kusy.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
minimalne vsetky, ktore maju bluetooth 
-
MARTINHARD
Expert
Zdravim,
poradil by niekto vhodné autorádio s usb vstupom pre Citroen C3.
Chcem vymeniť staré rádio za nové a napojiť ho na už nainštalované repro.
Prikladám foto starého rádia.
poradil by niekto vhodné autorádio s usb vstupom pre Citroen C3.
Chcem vymeniť staré rádio za nové a napojiť ho na už nainštalované repro.
Prikladám foto starého rádia.
Chýba ti tu cena, koľko si ochotný do toho investovať. Napíš svoj cenový strop a podľa toho sa dá poradiť, čo by mohlo byť.
-
MARTINHARD
Expert
Dik za odpoved, v cene cca 50-80€.
Tak v tej cene by to mohol byť napríklad Pioneer DEH-1800UBA. Ja som mal v bývalom aute Pioneer DEH-1400UB a bol som spokojný.