TV v zahranici

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
dodo650512
Novice
Novice

TV v zahranici

Príspevok od používateľa dodo650512 »

Zdravim.Moze mi niekto poradit nejakeho poskytovatela ceskych a slovenskych programov cez internet?Zijem v Nemecku a doterz som pozerat tv cez Mojetv.net.Tuto stranku uz zrusili a ja nemam ako pozerat slovenske a ceske tv.Mozu byt aj platene.Diky.
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: TV v zahranici

Príspevok od používateľa wladas »

No asi jedine riesenie je satelit a kartu registrovat na SK/CZ adresu. Napr Skylink.
dodo650512
Novice
Novice

Satelit bude asi problem.Byvam v podnajme a neviem ci mi majitel dovoli parabolu.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Pokiaľ viem tak v Nemecku na bytových domoch je väčšinou toto zakázané. Iné je to v prípade RD.
Minulý týždeň som tam bol a šlo ma poraziť. Jedine co sme pozerali bolo joj live.
Co viem tak tanier na fasádu nepripadá v úvahu a na balkón detto.
wladas napísal:No asi jedine riesenie je satelit a kartu registrovat na SK/CZ adresu. Napr Skylink.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Mna tak napadlo zvlastne riesenie, hlavne ak mas niekoho na Slovensku, rodinu, kamosa, kupil by si mu lacny pocitac s pasivnym chladenim a tv alebo sat. kartu a nasledne by sa obraz streamoval, chcelo by to tiez vyriesit prepinanie kanalov. Ten pocitac by sa dal aj pouzivat, hlavne na net, software tv karty by bezal na pozadi a bez zobrazovania obrazu, setril by sa tym hw (dokaze to napr. DVB Dream, tusim aj ProgDVB, su aj starsie bezplatne verzie). Pri DVB-T by boli naklady len na elektrinu a internet, ktory by mal byt rychly upload a bez vyraznejsieho FUP. Ak by to bolo pri zapadnych hraniciach, sli by aj SK aj CZ kanaly bez mesacnych poplatkov.

Prip. online tv od nasich poskytovatelov, tiez idealne asi cez Slovaka, kvoli registracii, casto su tie sluzby zdarma k balicku, takze naklady by mohli byt aj nulove, potom uz "len" prekabatit sluzbu ze sa pripajas zo Slovenskej IP.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dreamer: Otazne je, ze ako tie online tv od poskytovatelov netu funguju a kde funguju. Pretoze mam DigiTV, mal som zadarmo balicek na 3 mesiace ci kolko na DigiGo, cize na mobile/tablete som mohol pozerat Digi. Skusal som, ziadny problem, FullHD kvalita uplne krasa, nebolo co vytknut. Ked som bol v Thajsku, chcel som zapnut a nic, chyba. Skusil som v Malajzii a tiez nic. Cestou spat som skusil v Holandsku a nic. Z toho som jednoducho usudil, ze ked ta to podla IP definuje ako IP z cudziny, tak ti to nepojde. Ako to ma nejaky Orange, Telekom, Antik a dalsi, to neviem. Ale je dost mozne, ze aj tam bude platit taketo obmedzenie.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

V Nemecku funguje AntiktvGo, da sa aj vyskúšať bez platenia. Nájdeš ho v Play store, Itunes a na webe
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

presne tak antik funguje, ale niektore programy su obmedzovanie kvoli zahraniciu napr.national geographic
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Potom Antik tv go je zaujimava moznost, navyse k AntikSAT je zdarma, takze ak by si mal znameho ktory ma AntikSAT a nepouziva Antik tv go, tak by si to mohol mat aj bez poplatku, inak to vychadza okolo dvoch Eur mesacne.
dodo650512
Novice
Novice

Diky vsetkym.Uz mi idu aspon slovenske programy cez Antiktv go.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus aj Orange este pozriet, prvy mesiac je zadarmo: https://www.orange.sk/prevas/televizia/tv-v-pocitaci/
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Tu bolo minule porovnanie produktov pred MS:
http://www.zive.sk/clanok/114487/ms-v-h ... -ci-tablet

Niekde som cital, ze napr. Orange alebo Telekom sa neda aktivovat online, je potrebne dorucit zmluvy, atd., co moze byt pre niekoho problem.
dodo650512
Novice
Novice

Bohuzial okrem Antiktv go nefunguje nic v zahranici.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Doplnim, ze k AntikSAT je AntikTVGO zdarma a k Antik wifi internetu je AntikSAT zdarma, takze ak by si nasiel niekoho, kto ma Antik wifi, da si AntikSAT - moze to pouzivat, mal by dostat aj AntikTVGO, ak toto nepotrebuje, mohol by ti dat pristup. Plati sa poplatok za STB prip. dalsie prislusenstvo, jednorazovo a nasledne len za internet, teda v tom pripade wifi, za AntikSAT ani za Antik TVGO sa uz neplatia dodatocne mesacne poplatky.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Ak potrebuješ parabolu a nemôžeš ju namontovať na bytovú jednotku, riesil by som to ako vodiči kamiónov najskôr. Mala parabola prichytenie ma na prisavky na okne ? Iba nápad.

Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Este môžeš vyskúšať zadarmo https://www.kuki.cz/
farnell
Star
Star

http://www.tv2go.eu/
http://www.mobile2card.eu/dulezite-upoz ... zahranici/
Z tohto vyplyva ,ze toto je jedna z moznych alternativ.
farnell
Star
Star

Odpoved od tv2go

Dobrý den,

když si službu aktivujete na slovensku, je možné programy sledovat i v zahraničí. 

Ceník, který uvádíte je platný k dnešnímu dni. 

S pozdravem

Jan Kunc

Tým tv2go

Aktualny cennik
http://www.free-zona.sk/sk/televizia/

Takze predsalen daco za celkom rozumnu cenu a po aktivacii na slovensku pozeratelne kdekolvek v zahranici.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

rufus59 napísal:Ak potrebuješ parabolu a nemôžeš ju namontovať na bytovú jednotku, riesil by som to ako vodiči kamiónov najskôr. Mala parabola prichytenie ma na prisavky na okne ? Iba nápad.

Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku
existuju aj celkom kompaktne ploche paraboly: http://www.tvsatnitra.sk/obchod/cid/194 ... boly.xhtml
avsak prijem bude velmi zly, v pripade dazda/snezenia to moze byt velky problem
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

farnell - Antik TV GO je lacnejsi, priblizne za 2€ podla viazanosti, tiez za istych okolnosti aj moznost to mat zadarmo cez znameho, ktory ma inu ich sluzbu.

sundevil - ak tam je dobry internet, satelit by som neriesil, jednak pociatocne naklady, problemy pri stahovani a ako pises, pochybny signal, znamym vypadaval pri dazdi aj Digi na ich parabole, samozrejme zalezi na polohe, skylink v Nemecku by mal mat velmi silny signal.
Napísať odpoveď