Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
DoperMTA: čistý tip... Mike Oldfield - To France ?
Nevie prosím niekto čo je toto za pesníčku ? Nikde to tam nema napísane a není to ani v komentoch --www.youtube.com/watch?v=QLmRiLcZX2w
To si ten omyl zložil sám pokiaľ viem. Tá melódia je z jeho "pesničky", daj si najpozeranejšie videá a je to tuším druhé.
Nepoznáte niekto pesničku, také 90 roky. Refrén spieva žena, a je ...everybody, everybody, everybody... niečo medzi tým a znova everybody. Skúšal som hľadať aj na youtube, google ale nič, tak dúfam niekto poznáte 
androidak: mohla by to byť Vanessa Amorosi - Absolutely Everybody, ale to je asi novšie (rok 2000).
S tými rokmi som sa trochu sekol, ale je to ono. Diki 
To má fakt iba 200 000 pozretí? Veď toľko krát som to ja sám počul u strýka v aute pred 15 rokmi. 
Hensym.. no možno keby youtube už vtedy existoval, malo by to viac pozretí..
Ale jasnačka, bol to parádny letný hit na tú dobu, tiež som to počúval dookola. 
Podľa mňa veľmi nezáleží na tom, či youtube existoval alebo nie. Napríklad taký Haddaway je starší a má podstatne viac pozretí, ale asi aj známejší
Myslim ze zalezi aj od toho, o aky velky hit ide, aj o to, ci slo len o "one hit wonder", na tie sa lahsie zabudne, taky Haddaway si da clovek len interpreta do hladania a pozrie si aj ine piesne, aj ked napr. "Rock My Heart" nebol mozno vacsi hit ako "Absolutely Everybody", ma o milion viac zhliadnuti.
Su ale aj vynimky, ktore potvrdzuju pravidlo, hlavne preto, ze to boli vazne megahity, tu je jedna:
Alebo...
Su ale aj vynimky, ktore potvrdzuju pravidlo, hlavne preto, ze to boli vazne megahity, tu je jedna:
Alebo...
Zase porovnávať čisto letný hit, ktorý prerazil asi hlavne vďaka letnej olympiáde v Sydney s Haddawayom či 4 Non Blondes nie je veľmi spravodlivé. Keď už, k Absolutely Everybody by som skôr prirovnával inú letnú odrhovačku.. Belliniho.. ten je vraj z roku 1997 a áno, má viac zhliadnutí, vraj bol ústrednou melódiou na Euro 2008 po strelení gólu, ale to už akosi nepamätám.
Nazdar, hľadám názov pesničky, ktorá začína 0:15
https://www.facebook.com/Road.To.Glory. ... 242085749/
https://www.facebook.com/Road.To.Glory. ... 242085749/
rebuss
Track composed by James Hannigan, Album by Frank Klepacki, James Hannigan & Timothy Michael Wyn - published by EA
Track composed by James Hannigan, Album by Frank Klepacki, James Hannigan & Timothy Michael Wyn - published by EA
Dreamer
Ďakujem za obidve.
Ďakujem za obidve.
Zdravím,
nehľadám úplne názov pesničky, ale skôr to, ako sa volá typ hudby (a možno aj daných interpretov, ktorí sa zaoberajú tým druhom hudby), ktorý hrá v tomto videu od času 3:13.
nehľadám úplne názov pesničky, ale skôr to, ako sa volá typ hudby (a možno aj daných interpretov, ktorí sa zaoberajú tým druhom hudby), ktorý hrá v tomto videu od času 3:13.
Príde mi to ako nejaká odnož dnb/dubstepu.
Znovu hľadám jednu pesničku, tak 80-90 roky. Spieval ju chlap, klip bol že on spieval, vedľa neho nejaká žena, a prehadzovalo sa to s tým že to bolo v telke. Bola dosť známa, no ten popis je taký všelijaký ale dúfam že niekto poznáte 
androidak - chcelo by to este trocha viac info, spieval iba chlap ci aj ta zena? Zaner aspon priblizne? Toto to asi nebude, nie je tam telka, ale je to prve co ma napadlo.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2016, 18:06)
Tu uz telka je ale je to starsie...
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2016, 18:14)
Tak asi kvoli tomuto mi ta prva napadla pri slove TV, tu je pokracovanie...
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2016, 18:06)
Tu uz telka je ale je to starsie...
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2016, 18:14)
Tak asi kvoli tomuto mi ta prva napadla pri slove TV, tu je pokracovanie...