Kairos Technologies investovanie - podvod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Kairos Technologies investovanie - podvod?

Príspevok od používateľa aacid »

rosela100 napísal:NECH ZIJU POSMIEVACI
Najmenej toho dosiahnu paradoxne posmievaci.Tym ,ze sa sustrdili na druhych zabudli pracovat na sebe.
moja ale ty tu furt rozpravas o tom ako si nieco dosiahla a ako treba pracovat na sebe... ale ved ty si nic nedosiahla, ze si vsadila peniaze na pochybnu firmu a vyslo ti to, to je akoze nejaky uspech?
clovek co najde na zemi penazenku a miesto toho aby ju vratil, tak si peniaze necha a zahodi ju, bude o sebe hovorit ze nieco dosiahol a pracuje na sebe? dievca sa uz zobud.
domcek z kariet skor ci neskor padne a potom pojdes naspat do lidlu za pokladnu alebo kde si to predtym pracovala, ak si pracovala... tak na sebe pekne pracuj dalej :)
rosela100
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rosela100 »

ZÍSKAJTE VIAC - AFFILIATE MARKETING

Firma prišla s geniálnym nápadom a povedala si: "Čo keby sme vynechali server ?"Spoločnosť vyvinula unikátny 256 bitový zabezpečovací kľúč.Uvedomila si, že slabým článkom zabezpečenia je server.
Keďže spoločnosť je pomerne nová, stále nedokáže uspokojiť požiadavky všetkých spoločností a neustále hľadá nových investorov, ktorý poskytnú svoj priestor v PC na prenájom.
A tu dostala geniálny nápad. Prečo by mala platiť za reklamu, keď to môže urobiť úplne inak a odmeňovať ľudí, ktorí nájdu ďalších investorov.
Použila affiliate marketing, ktorý je na Slovensku zatiaľ len "v plienkach", no jeho pointa je jednoduchá.
Dostanete províziu z každého, kto sa registruje cez Váš špeciálny odkaz.

Ak privediete nového investora, ktorý spoločnosti poskytne priestor na svojom PC, ktorý môže firma ďalej prenajať, získavate tak jednorazový bonus až 15% z výšky ceny jeho balíka. Ak tento človek ukáže možnosť investovania ďalšiemu investorovi, ktorého to zaujme a rozhodne sa so spoločnosťou podnikať, získavate zaňho jednorázovo 10% bonus. V nasledujúcej línii je to 3% bonus atď.
..Vo výsledku to znamená zlepšiť kvalitu života!Ak si ľudia nerobia starosti o financie, stavajú sa inými :Viac otvorenými, čestnými, prirodzenými.
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

bože to su čo za žvasty :lol: mam poskytnut priestor este aj mam za to platit?vsak to plati opacne.ja dam keš a dostanem data napriklad rozne filehostingy ako je MEGA.unikatny 256 bitový zabezpečovací kľúč ma aj MEGA cize nic nove na svete

https://mega.nz/#pro
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

rosela100 napísal:Ak privediete nového investora, ktorý spoločnosti poskytne priestor na svojom PC, ktorý môže firma ďalej prenajať, získavate tak jednorazový bonus až 15% z výšky ceny jeho balíka. Ak tento človek ukáže možnosť investovania ďalšiemu investorovi, ktorého to zaujme a rozhodne sa so spoločnosťou podnikať, získavate zaňho jednorázovo 10% bonus. V nasledujúcej línii je to 3% bonus atď.
..Vo výsledku to znamená zlepšiť kvalitu života!
cista pyramida :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Neda sa hadat s vygumovanou hlavou co ani netusi co postuje... Toto je asi najhorsi a zaroven najsmiesnejsi pripad pyramidy ktory som kedy videl :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mozno sa mi to len zda, ale podla mna to je chlap
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jedno ci je to chlap alebo baba, opakovane sem postuje reklamu. my si mozno myslime ze nasimi argumentami to ludom vyhovorime, ale keby to tak bolo, keby ze sa jej nikto z fora neozve, ze ma zaujem, potom by sem opakovane nepostovala.

uz tu ten par krat navrh padol, zavrel by som tuto temu, nechal len prvy prispevok, kde by bolo vsetko vysvetlene a neumoznil jej dalej cez toto forum ziskavat hlupakov pre jej zarobok.

//autoeditácia príspevku (06 Jún 2016, 10:37)
zaroven sem hadze linky na rozne videa a blogy a neviem co, co len dalej generuje viditelnost a hodnovernost. viac odkazov z roznych stranok, lepsia viditelnost na googli, youtube, vsade... jednoducho jej tu pomahame z biznisom aj napriek tomu ze si myslime ze nie.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja byt moderatorom tak taketo reklamy by som jej mazal.pokial sa nevie vyjadrit ako hovoris, dava sem iba reklamu a žvasty
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

rosela100 napísal:Firma prišla s geniálnym nápadom a povedala si: "Čo keby sme vynechali server ?"Spoločnosť vyvinula unikátny 256 bitový zabezpečovací kľúč.Uvedomila si, že slabým článkom zabezpečenia je server.
1. Firma s genialnym napadom neprisla. Skype tak fungoval na zaciatku, torrenty tak funguju stale. Internet samotny je v podstate zalozeny na decentralizovanej architekture.
2. 256-bit sifru nevyvinul Kairos

Obe veci su tu dlhsie nez Kairos.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

256 bit sifra AES je datovana niekde okolo roku 2009 ako nastupca 192 bit AES sifry.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

typek61 napísal:ja byt moderatorom tak taketo reklamy by som jej mazal.pokial sa nevie vyjadrit ako hovoris, dava sem iba reklamu a žvasty
Nie. Treba to nechat otvorene. Aspon ludia uvidia, aki hlupaci do toho naleteli, a ake dokazu popisat somariny. A ak este aj to niekoho nepresvedci, aj po precitani fakto na nasom webe, tak ABSOLUTNE si ZASLUZI do tej pyramidy vliezt a stratit v nej vsetko, lebo je hlupak.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tam nejde o to ze niekto prijde o peniaze pretoze je sprosty, ale o to ze vdaka hojku a tejto teme ona zaraba...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Niekto, kto sa vyzna v IT, nie je mu cudzi cloud a vedel by tam ist s kamerou?
Prílohy
2016-06-06 12_47_27-Stretnutia partnerov a podujatia -.png
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

myslis, ze ta nechaju tocit?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Teraz som prave skapal. Citam si slovensky web.

Čo sa týka anonymity našich mailov – na to aby sa ochránila a zašifrovala mailová komunikácia nie je potrebné odovzdávať verejnosti šifrovací kľúč. Obsah mailovej schránky sa šifruje v kontajneri, rozbíja sa na sektory a rozmiestňuje sa na PC ľudí po celom svete. Táto metóda zabraňuje prístupu potencionálnym neprajníkom k archívom mailových schránok.

Pri spôsobe šifrovania informácií, ktoré Kairos spracováva a ukladá, kopíruje každý fragment minimálne na stovky počítačov. Už dvadsať z nich zabezpečuje nonstop prístup k informáciám kedykoľvek v ľubovoľnom časovom pásme. Ak je niektorý z počítačov nefunkčný, tak sa fragment informácie kopíruje z pracujúcich PC na ďalšie PC. Tí, ktorí používajú torrent chápu o čom hovorím.

:hehe:

A raz hovori o pocitacoch, raz o serveroch. Toto je fakt komedia.

Odpoveď na otázku prečo si myslíme, že sme lepší ako Google alebo Amazon je tá, že ani jedna z týchto spoločností neponúka ochranu dát technológiou rozložených sietí. V technológii anonymnej výmeny informácií sa požiadavky a informácie šifrujú niekoľko krát a odosielajú sa cez niekoľko sieťových uzlov. Množstvo smerov sa vyberá náhodne. Prvý uzol v reťazci nevie kto je reálny prijímateľ a posledný uzol nevie kto je odosielateľ, pretože balíky dát sa odosielajú cez niekoľko serverov. Tento proces komplikuje vystopovanie dá

Which is it?

:hehe:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

rosela100 napísal: Použila affiliate marketing, ktorý je na Slovensku zatiaľ len "v plienkach", no jeho pointa je jednoduchá.
I lol'd.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Affiliate marketing je na Slovensku len v plienkach? Ved ten prisiel hadam so zaciatkami internetu niekedy v devatdesiatych rokoch, zacalo to vsetko reklamnymi bannermi, zhananim ludi pod seba a proviziami. Priklad je predajca vonaviek, vhodny je napriklad MLM system typu Avon, LR a ine - ja predavam, ale mam pod sebou ludi a ked predavaju oni, mam z toho proviziu. Cize oni zarabaju na mne. A affiliate je nieco podobne, vidiet ho bezne na weboch, ktore ponukaju ubytovanie, letenky, elektroniku a vlastne vsetko co sa da predat. A funguje na Slovensku uz davno, pradavno, minimalne 10 rokov ho je vidiet na kope roznych slovenskych weboch. Niektore to zabalili pre slabu ucinnost a nasadili radsej plateny banner ako toto sprostredkovanie. Kairos so ziadnym affiliate marketingom neprisiel a v ziadnom pripade nie je na Slovensku tento typ marketingu v plienkach. Nieco k tomu, o fungovani, historii a situacii na Slovensku sa da docitat na tejto stranke - http://www.polgari.sk/affiliate-marketi ... slovensku/

Tie dalsie nezmyselne reci o tom ako sa prenajima miesto na disku, korporatni klienti za to platia alebo aku maju specialnu 256-bit sifru, to je uz skoda slov. Nieco k tomu je pekne napisane v tomto clanku a tak si ho odporucam precitat - http://www.kairos-fakty.sk/kairos-a-pro ... i-klienty/
renca
Novice
Novice

Príspevok od používateľa renca »

Som iba obycajny clove.Takze,len k mojej vlastnej skusenosti.Myslim ,ze vasa skupinka chlapcov ten naval nijako nezastavy.Predstavte si ,ze dneska prestanete pracovat ,nebudete nic robit a kazdy den Vam na ucet pride niekolko desiatok eur.Je to kazdeho osobne rozhodnutie investovat svoje peniazky. Pre slovakov sanca na lepsi zivot.Svojimi odbornymi znalostami,ktorym sa aj tak nerozumeju ich aj tak neukecate.Staci im pozriet,ako to funguje u nasich susedov.Ved co sme mi slovaci dosiahli a ako vizera zivot rakusaka a slovaka.Ono to naozaj funguje same chvali samozrejme ludi,ktori to neskusili a hovoria ze je to podvod igmorujem.
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Myslím že gramatika jedinca tuto hore dostatočne znázorňuje IQ ľudí, ktorí "padli" do systému.
Oni tomu veria, žiadne rozumné argumenty a dôkazy neberú do úvahy. Smutné.
Jediné čo ma teší, že nikto z môjho okolia nie je taký sprostý, aby sa do tohoto zapojili :)
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Jasné, lebo západné krajiny si vybudovali svoj blahobyt na pyramídach :roll: Mimochodom, presne si teraz popísala aj dôvod prečo je táto krajina v takom srabe... ľuďom sa nechce rozmýšľať... stačia pekné reči.
Napísať odpoveď