spomalený windows - nutný zakaždým reinstall?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: spomalený windows - nutný zakaždým reinstall?
len jedna odpoved, ako uz bolo nadomnou spomenute SSD
-
hojko
Site Admin
hrban: Nezmysel. KMSpico alebo Loader su spolahlive, funkcne a nie je to ziadny virus. To, ze sa Microsoft dohodne s nejakym antivirakom, napriklad s Esetom, pritom dalsich 20 antivirakov to pusti, tak to nie je virus. Vsetko je funkcne a bezproblemove. A to ti hovorim ako osoba, ktora pouziva aj legalny Windows, aj ten cracknuty, cize nevidim rozdiel vo vykone alebo v obmedzeni funkcionality.
Stiahni a pravidelne z casu nacas pouzivaj na offline aktualizacie Wsus Offline update all Windows, . Vypni auto update windowsu, pripadne zakaz svchost ked bude "vytacat" CPU. Je to problem drvivej vacsiny windowsov aktivovanych cez loader. Ja fungujem takto od cias kedy som zacal mat ten istý problem alo ty.
Odoslané z Redmi 3 pomocou Tapatalku
Odoslané z Redmi 3 pomocou Tapatalku
keď sme pri tom prečo čakáš že 95% cracknutých win budú s vírusom? čo sa tým sleduje o aké typy vírov ide? ináč pomohlo čo písal Lama, vypol som aktualizácie a neotravuje to, zaujímavé že s tým začal byť problém až teraz..hrban napísal:hojo, ono ten cracknutý win s tým bude mať asi niečo spoločné, keďže 95% cracknutých winov sú s vírom
-
hojko
Site Admin
Takze farnell na moj predchadzajuci post nebude reagovat: post2227235.html#p2227235 Nechal mi len odkaz v minusovej karme: "Nebudem reagovat vo fore nakolko Ty si majster svetla"
Pozdravy necitam.... Mas ho v koši tak sa nim kochaj.
Ty musis mat velmi citlive a labilne ego. Ale mas na to pravo zverejnit cokolvek. Hodnotit Ta(to) nebudem a je mi jedno ci aj ini dakedy v minulosti budu hodnotit mna.
Akurát nechapem co ma tvoj príspevok spolocne s temou.
A ked uz sme pritom tak si over tuto karmu
v naväznosti na tuto temu post2226610.html#p2226610Moralistaaaa, zec mi ko*ot :-*
P.S.
Nechapem ,ze prave Ty sa znizis na moju uroven....
-
hojko
Site Admin
Dufal som, ze sa vyjadris k teme a tomuto mojho prispevku: post2227235.html#p2227235 Ale asi marne som dufal.
Takže ak blaboly co potom je toto https://www.google.sk/search?q=windows+ ... e&ie=UTF-8
Ak to nie je "vírus" tak to minimálne človeku vie znepríjemniť život.
Ďalej sa musím ospravedlniť za mylnu zmienku o HDD.
Menil som SSD za nový SSD a nie HDD.
V mojom veku je bežne, ze na nepodstatné veci človek zabudne...
A programov na zisťovanie funkčnosti úložiska som použil nepreberné množstvo no ani jeden nevedel chybu nájsť. Vždy test vyšiel v prospech disku. Nakoniec som ho vymenil aj napriek údajnej "bezchybnosti" a odvtedy mam pokoj.
Ak to nie je "vírus" tak to minimálne človeku vie znepríjemniť život.
Ďalej sa musím ospravedlniť za mylnu zmienku o HDD.
Menil som SSD za nový SSD a nie HDD.
V mojom veku je bežne, ze na nepodstatné veci človek zabudne...
A programov na zisťovanie funkčnosti úložiska som použil nepreberné množstvo no ani jeden nevedel chybu nájsť. Vždy test vyšiel v prospech disku. Nakoniec som ho vymenil aj napriek údajnej "bezchybnosti" a odvtedy mam pokoj.
-
hojko
Site Admin
Ty si si aj pozrel tie vysledky z Googlu??? Evidentne si sa na to ani nepozrel, len si to sem prekopiroval. Takze to vezmem poporiadku podla odkazov:
1. Prvy odkaz je problem Master Boot Record (MBR), nema to s crackom nic spolocne.
2. Druhy odkaz je aktivacia Win7 a nasledny upgrade na Win10, vyhadzuje to crack a hlasi, ze na aktivaciu ostavaju 3 dni.
3. Treti link je video na YouTube z roku 2010 a zobrazuje ako opravit chybu pri cracknu Win7.
4. Opat vyhadzovanie aktivacie a info k spravnej aktivacii (cracku).
5. Az tu je prvy problem s crackom, ale tyka sa len aktivacie a opravy, ak doslo k zlyhaniu pri starej verzii Loaderu. Od toho clanku, tj. januar 2012 vysla nejedna novsia verzia a tento problem sa nevyskytoval.
6. Tu niekto riesil Grubdos/multi boot s Linuxom, opat tema o inom.
7. Problem so zapinanim leganeho Win na notebooku, prakticky rovnaky problem ako v odkaze cislo jedna.
8. Problem s crackom, pravdepodobne pouzil staru verziu alebo to pouzil na Enterprise verzii. Pri vybere, nech bootuje Win bez Loadera, tak mu Win fungoval.
9. Opat sa to netyka cracku, ale normalneho Windowsu a chyby v bootloaderi.
10. Tu nie je ziadny problem, je tam len navod ako to opravit v pripade pouzitia chybneho (stareho) cracku.
Ako je vidiet, nemas ani paru co si sem pridal za odkaz a co sa tam riesilo. Ja som si vsetkych 10 odkazov otvoril a precital, tu mas zhrnutie. Ani v jednom pripade sa neriesi spomaleny Windows alebo obmedzene funkcie kvoli cracku. Crack typu Windows Loader nesprijemnuje zivot, instalacia trva 2 minuty, je to na 5 klikov a jeden restart, o viac sa uz nestaras. Ziadnym sposobom neovplyvnuje bez systemu, funkcie systemu alebo ostatne veci s tym suvisiace. Zijes v omyle, ak si myslis, ze to crack sposobuje. To, ze si pocitacovo negramotny a zaroven neovladas anglicky, to uz nie je moj problem. Ked budes hladat argumenty o chybnom cracku, ktory sposobuje pomaly Windows a neviem co dalsie, tak aspon skus najst konkretny priklad, idealne hned niekolko takychto prikladov, pretoze jedna lastovicka leto neurobi. Ty si vsak nenasiel ani co i len naznak toho jedneho prikladu, akurat si sa tu znemoznil tym, cim si sa pokusal argumentovat.
1. Prvy odkaz je problem Master Boot Record (MBR), nema to s crackom nic spolocne.
2. Druhy odkaz je aktivacia Win7 a nasledny upgrade na Win10, vyhadzuje to crack a hlasi, ze na aktivaciu ostavaju 3 dni.
3. Treti link je video na YouTube z roku 2010 a zobrazuje ako opravit chybu pri cracknu Win7.
4. Opat vyhadzovanie aktivacie a info k spravnej aktivacii (cracku).
5. Az tu je prvy problem s crackom, ale tyka sa len aktivacie a opravy, ak doslo k zlyhaniu pri starej verzii Loaderu. Od toho clanku, tj. januar 2012 vysla nejedna novsia verzia a tento problem sa nevyskytoval.
6. Tu niekto riesil Grubdos/multi boot s Linuxom, opat tema o inom.
7. Problem so zapinanim leganeho Win na notebooku, prakticky rovnaky problem ako v odkaze cislo jedna.
8. Problem s crackom, pravdepodobne pouzil staru verziu alebo to pouzil na Enterprise verzii. Pri vybere, nech bootuje Win bez Loadera, tak mu Win fungoval.
9. Opat sa to netyka cracku, ale normalneho Windowsu a chyby v bootloaderi.
10. Tu nie je ziadny problem, je tam len navod ako to opravit v pripade pouzitia chybneho (stareho) cracku.
Ako je vidiet, nemas ani paru co si sem pridal za odkaz a co sa tam riesilo. Ja som si vsetkych 10 odkazov otvoril a precital, tu mas zhrnutie. Ani v jednom pripade sa neriesi spomaleny Windows alebo obmedzene funkcie kvoli cracku. Crack typu Windows Loader nesprijemnuje zivot, instalacia trva 2 minuty, je to na 5 klikov a jeden restart, o viac sa uz nestaras. Ziadnym sposobom neovplyvnuje bez systemu, funkcie systemu alebo ostatne veci s tym suvisiace. Zijes v omyle, ak si myslis, ze to crack sposobuje. To, ze si pocitacovo negramotny a zaroven neovladas anglicky, to uz nie je moj problem. Ked budes hladat argumenty o chybnom cracku, ktory sposobuje pomaly Windows a neviem co dalsie, tak aspon skus najst konkretny priklad, idealne hned niekolko takychto prikladov, pretoze jedna lastovicka leto neurobi. Ty si vsak nenasiel ani co i len naznak toho jedneho prikladu, akurat si sa tu znemoznil tym, cim si sa pokusal argumentovat.
Tento problém som mal vždy po použití loader a následnom znovu nainštalovaní OS.
Po tom co som sa toho zbavil tak nová instalacia legálnych Windows bolo riešenie a odvtedy sa chyba s bootloaderom neopakovala.
A čo si píšeš Ty ma vobec netrapi a za karma hodnotením si aj napriek tomu stojím.
Takže áno aj napriek tomu si ma nepresvedčil a loader je pre mňa vírus.
Po tom co som sa toho zbavil tak nová instalacia legálnych Windows bolo riešenie a odvtedy sa chyba s bootloaderom neopakovala.
A čo si píšeš Ty ma vobec netrapi a za karma hodnotením si aj napriek tomu stojím.
Takže áno aj napriek tomu si ma nepresvedčil a loader je pre mňa vírus.
-
hojko
Site Admin
V takom pripade mozem s cistym svedomim napisat, ze bud bola chyba v tebe alebo si pouzival zastaraly Loader. Kopa ludi, ktorych poznama lebo riesili nieco na fore, tak mala nelegalny Win7 a nebol s tym nikdy problem. Ale samozrejme, ty si s tym problem mal a je to pre teba virus. V prvom rade by si sa mal rozhodnut, ze aky problem si vlastne mal, ze si s Loaderom a bootovanim alebo ci si mal problem s tym, ze Windows bol pomaly. Na predoslej strane totizto pises o tom, ze aj ty si mal rovnaky problem a teda si mal pomaly Windows: post2227208.html#p2227208 Tam si rozdaval mudre rady o nelegalnom Windowse, chybnom disku a subore svghost.exe, ktory si si pomyslil s svchost.exe. Ako som napisal v reakcii na tvoj prispevok, svghost.exe je subor, ktory pouziva virus, trebars W32.Spybot.Worm, Backdoor.Rbot alebo nejaky IRC bot, viac najdes tu: http://www.threatexpert.com/files/svghost.exe.html alebo tu: http://www.file.net/process/svghost.exe.html Crack v podobe Loaderu ziadny virus neobsahuje, nepouziva subor svghost.exe. Kludne zvaluj tvoje problemy na cracknuty Windows alebo chybny disk, myslim, ze clovek, ktory si precita tuto temu a vlastne celkovo tvoje prispevky, tak si dokaze utvorit svoj nazor.
Ja sa nikoho nesnazim presviedcat o comkolvek.
Bola to nestastna zhoda nahod a nemam dovod si vymyslat. A s detinskym tvrdenim ,ze si ma dakto utvarat o dakom nazor a dakoho hodnotit , dakde chod....
Ano pouzival som nelegalny win7. Sice down bol vzdy legalny vo forme .iso no aktivacia vzdy prebiehala pomocou loaderu. Loader bol vzdy Windows 7 Loader by Daz.
Dost mozne ,ze ten nemusel byt uplne cisty.
Nicmenej v tom case sa mi casto stavalo ,ze hoc sa aj system tvaril ako v poriadku v zmysle legalnosti tak kazdy dalsi reboot sa koncieval bud ciernou obrazovkou a ztuhnutim boot-u, alebo a to uz bolo pred koncom vymeny SSD aj dost casto system "spadol" do BSOD.
Takisto som casto v spravcovi uloh v procesoch nachadzal svghost.exe a nie svchost.exe ako som si ho zmylil.
Casto som zaroven vtedy aj kvôli vyssie spomenutym problémom testoval aj ine OS a to hlavne na baze Linux-u.
Nasledne aj ked som sa vratil k Win7 tak system casto vykazoval vyssie spominanu chybu pri bootovania takze som musel pomocou bootrec opravovat system.
Opakujem a a to dorazne ,ze vzdy som sa k tomuto stavu dopracoval po pouziti Loader-u.
Nasledne som sa dostal k legalnej W7 Pro licencii a problemy s opravovanim bootrec uz boli minulostou.
No to co nemopominulo bol zaseknuty system v boot a ku koncu zivota nezmyselne odpajanie sa SSD v BIOS (jednoducho sa stavalo ,ze BIOS akokeby SSD vôbec "nevidel") a casto sa to koncilo opät ku koncu BSOD.
Ku koncu preto ,ze nakoniec som sa i ja nasral a porobil som vsemozne-mozne testy no ani jeden nevykazoval chybu RAM,SSD. Dokonca som odpojil zariadenia co som mal pripojene cez PCI v domienke, ze aj tu moze byt chyba.
Nakoniec som kupil inu dosku opät v domienke ,ze ak uz testy sa tvaria OK tak jedine doska moze byt vadna. Po instalacii OS na novu dosku som dospel k vedomiu ,ze je vadny SSD pretoze SSD opät blbol.
Stale som sa snazil tuto vec vedome vytesnovat a nebrat to v uvahu, no nakoniec som kupenu dosku po jednom dni zobral spät do alza a kupil priamo na predajni SSD a vymenil ho.
Po znovu nainstalovani OS legalnneho (!!!) WIN 7 Pro uz som viac vyssie spomenuté problemy nemal a to uz mam ten SSD takmer 2 roky.
Po celu dobu zaroven system s "vadno-nevadnym" SSD bol v urcitych intervaloch spomaleny a vykazoval nezmyselne reakcie.
Preto ma napadol nelegalny Windows a vadny HDD(SSD).
Ak som vinny tak nech sa paci znizujte mi karmu dokedy a kto chcete hoc aj do konca sveta, alebo dovtedy dokedy tu budem na tomto fore vdaka jeho "blahorodiu" otravovat.
Ja Vam na Vasu KARMU seriem. Nou nenakrmite hladujúcich v afrike a ani nespasite tento svet.
A nazor iných ma tiez nezivi, takze mile deti posluzte si. Nie kazdy musi mat "teplomer" cely zeleny.
Bola to nestastna zhoda nahod a nemam dovod si vymyslat. A s detinskym tvrdenim ,ze si ma dakto utvarat o dakom nazor a dakoho hodnotit , dakde chod....
Ano pouzival som nelegalny win7. Sice down bol vzdy legalny vo forme .iso no aktivacia vzdy prebiehala pomocou loaderu. Loader bol vzdy Windows 7 Loader by Daz.
Dost mozne ,ze ten nemusel byt uplne cisty.
Nicmenej v tom case sa mi casto stavalo ,ze hoc sa aj system tvaril ako v poriadku v zmysle legalnosti tak kazdy dalsi reboot sa koncieval bud ciernou obrazovkou a ztuhnutim boot-u, alebo a to uz bolo pred koncom vymeny SSD aj dost casto system "spadol" do BSOD.
Takisto som casto v spravcovi uloh v procesoch nachadzal svghost.exe a nie svchost.exe ako som si ho zmylil.
Casto som zaroven vtedy aj kvôli vyssie spomenutym problémom testoval aj ine OS a to hlavne na baze Linux-u.
Nasledne aj ked som sa vratil k Win7 tak system casto vykazoval vyssie spominanu chybu pri bootovania takze som musel pomocou bootrec opravovat system.
Opakujem a a to dorazne ,ze vzdy som sa k tomuto stavu dopracoval po pouziti Loader-u.
Nasledne som sa dostal k legalnej W7 Pro licencii a problemy s opravovanim bootrec uz boli minulostou.
No to co nemopominulo bol zaseknuty system v boot a ku koncu zivota nezmyselne odpajanie sa SSD v BIOS (jednoducho sa stavalo ,ze BIOS akokeby SSD vôbec "nevidel") a casto sa to koncilo opät ku koncu BSOD.
Ku koncu preto ,ze nakoniec som sa i ja nasral a porobil som vsemozne-mozne testy no ani jeden nevykazoval chybu RAM,SSD. Dokonca som odpojil zariadenia co som mal pripojene cez PCI v domienke, ze aj tu moze byt chyba.
Nakoniec som kupil inu dosku opät v domienke ,ze ak uz testy sa tvaria OK tak jedine doska moze byt vadna. Po instalacii OS na novu dosku som dospel k vedomiu ,ze je vadny SSD pretoze SSD opät blbol.
Stale som sa snazil tuto vec vedome vytesnovat a nebrat to v uvahu, no nakoniec som kupenu dosku po jednom dni zobral spät do alza a kupil priamo na predajni SSD a vymenil ho.
Po znovu nainstalovani OS legalnneho (!!!) WIN 7 Pro uz som viac vyssie spomenuté problemy nemal a to uz mam ten SSD takmer 2 roky.
Po celu dobu zaroven system s "vadno-nevadnym" SSD bol v urcitych intervaloch spomaleny a vykazoval nezmyselne reakcie.
Preto ma napadol nelegalny Windows a vadny HDD(SSD).
Ak som vinny tak nech sa paci znizujte mi karmu dokedy a kto chcete hoc aj do konca sveta, alebo dovtedy dokedy tu budem na tomto fore vdaka jeho "blahorodiu" otravovat.
Ja Vam na Vasu KARMU seriem. Nou nenakrmite hladujúcich v afrike a ani nespasite tento svet.
A nazor iných ma tiez nezivi, takze mile deti posluzte si. Nie kazdy musi mat "teplomer" cely zeleny.
-
hojko
Site Admin
Mam pocit, ze si zmenil retoriku a teraz uz pises o tom, ze za vsetko moze tvoj pokazeny disk. Ako som uviedol, svghost.exe nema s Windowsom nic spolocne a tak sa ani necudujem, ze tvoj system sa choval tak ako sa choval, este ked k tomu pripocitam chybny disk.