Ani sa nedivim, ze sa dari homeopatikam, ked si pozeram tie komentare pod tym clankom, tak je to uplne rovnake, ako ked citam vymysleny clanok na nejakom proruskom webe.
- Farmaloby zuri, ze im homeopati beru zisky a preto je tento clanok klamstvo a novinarov plati farmaloby.
- Mne to pomohlo, mna nikto nepresvedci o opaku aj keby neviem co hovoril.
- Konecne sa niekto neboji povedat pravdu (myslene akoze Cibulkova a ten podradny spevak - ktori asi na tych billboardoch su zadarmo).
- Komentare o roznych problemoch v zdravotnictve a modernej medicine, generalizacia tychto problemov na celu modernu medicinu a vsetkych lekarov (vsetci lekari hned na soplik predpisu najsilnejsie antibiotika).
- Davam homeopatika detom od malicka a stale su zdrave, aj moju lekarku to prekvapuje.
- Placebo ucinkuje len na deti. Mne to pomohlo. Viem, ze homeopatika ucinkuju.
- Pamat vody blabla... (homeopatikum s koncentraciou 200C je ucinne, lebo voda ma pamat a je v nej prudenie...to je tak nizka koncentracia, ze staci, aby som si teraz zasiel na velku potrebu a vdaka pamati vody a prudeniu otravom cele ludstvo a vesmir svojimi exkrementami)
- Vedci dokazali, ze homeopatika ucinkuju (ale nepovedia, ze preukazana ucinnost sa pohybuje na urovni placeba).
Proste uplne strasne.
To nikto z nich nepocul, ze liecena nadcha trva tyzden a neliecena az 7 dni?!
Ked uz ochoriete na virusove ochorenie, tak aj moderna medicina s tym nic nevie urobit. Podavaju sa len pripravky, ktore maju podporit reakciu vasho imunitneho systemu. Ziadne tabletky virus chripky nezabijaju. Homeopatika toboz nie. Ak niekto ma pocit, ze mu homeopatika zaberaju na chripku, tak v skutocnosti virus zabija imunitny system danej osoby a ucinkuje presvedcenie, ze ano, tato tabletka ma vylieci. Rovnako ucinne by bolo, ak by si ten clovek vsugeroval, ze ma super vykonny imunitny system, ktory si rychlo poradi s kazdym prechladnutim. Tiez sa vylieci rovnako rychlo a bude ho to stat presne 0 Euro.