Hladal som hladal ponuky na zber ovocia no nenasiel som nic okrem pochybných ponuk ako je tato:
http://www.pracazahranicie.eu/inzerat.php?id=252402
Najdem este nejaku ponuku alebo je uz neskoro?
Napiste mi prosim mena agentur s ktorymi mate dobre skusenosti...
Brigada - zber ovocia 2016
-
mumbojumbo
Light Expert
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Brigada - zber ovocia 2016
Taká agentúra neexistuje 
-
mumbojumbo
Light Expert
Ok, tak napiste mena agentur cez ktore ste boli a mate hocake skusenosti s nimi.K-u-b-i-a-k napísal:Taká agentúra neexistuje
Kamaráti sú v Írsku cez jednu košickú agentúru (ak chceš, pošlem ti názov do správy, aby mi niekto nevytýkal reklamu). Recenzie na nete kadejaké, no oni sú spokojní. Sľúbená mzda je reálna, majú ubytovanie v dome (sami) služobné auto, lebo bývajú 10 km od firmy. Robia 6-16 hodín podľa potreby zamestnávateľa. Sem tam otročina, ale zatiaľ sú spokojní. Mňa od vycestovania s nimi odradil "administratívny poplatok" 250 €, lebo všetci poznáme negatívne recenzie na agentúry...
Sú tam už 9 mesiacov/zarobia/žijú/odkladajú.
A čo takto ísť cez úrad práce na orezávanie mäsa? Plat 1800 € v Nórsku, nič netreba len mať nejakú tú prax s mäsom (tú tam nadobudneš...). Viac info zatiaľ neviem ale uvažujem že pôjdem 
1800 eur v Norsku je asi ako 400 eur na Slovensku. By som si dvakrat rozmyslel ci tam ist ak v tom nie je zahrnute byvanie a strava.