Laserova operacia oci v Bratislave - ktory lekar?
Laserova operacia oci v Bratislave - ktory lekar?
Dobry den, pravdepodobne sa podobna otazka operacie oci uz rozoberala, chcem sa ale spytat ci mate niekto nejakeho lekara, ktoreho by sme mi vedeli odporucit? Nezalezi na klinike. Idealne aby to bolo v Bratislave. Diky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Laserova operacia oci v Bratislave - ktory lekar?
Mas tam trebars Neoviziu s velmi dobrymi referenciami a tiez Excimer. Neviem, ze ci v tomto velku rolu zohrava lekar, pretoze predoperacne vysetrenie absolvujes u troch ludi a sice mas lekara pri operacii, ale operaciu robi stroj automaticky bez zasahu lekara. S lekarom potom komunikujes po operacii na dalsi den, o tyzden, mesiac, rok alebo ako ti stanovi obhliadky.
Na lekara som sa pytal preto lebo som na internete nasiel zopar referencii kde pisali ze bol pristup lekara otrasny a chapem ze to robi stroj ale predsa veri clovek viac niekomu, kto je prijemny aj ako clovek. Teraz som momentalne po predoperacnom vysetreni v Cornei, nemam sa vobec na co stazovat, zatial prebehlo vsetko uplne ok. Ked budem po dam vedeit ako bolo 
Dakujem za odpoved kazdopadne
Dakujem za odpoved kazdopadne
ešte môžem odporučiť http://www.cornea.sk/ pár známych tam bolo a všetci vidia
navyše viem, že furt majú rôzne akcie a ceny, popozeraj si to a možno majú aj teraz niečo.
Dik za tip, bol som tam po vysetreniach aj na operacii. Musim pochvalit velmi profesionalny pristup celeho timu a vyzdvihnut pana doktora Salata. Som rad ze som siel sem, vidim perfektne a super bola aj pooperacna starostlivost, nemam co vytknut 
a skoncil si na nule..? Lebo volakto vravel, ze ci chces ci nie, vzdy ti nejaka dioptria ostane...Ze ked mas 6tky, tak sa to oplati, ale ked 2.5 tak moc ani nie, ked ti zostane 0.5 dioptrie..
0.5 neni predsa az tak zle, ved s tym sa da citat a aj soferovat.
-
Stoporko
VIP
TomTom: a ktorú metódu si zvolil?
Metodu som zvolil ze femtosekundovy laser, na stranke maju aj popisane vyhody a tak. Ja som si ju vybral hlavne kvoli tomu ze je bezbolestna 
sposobuje snad nejaky laser bolesti?
-
Fabo
Hardcore addict
Laser samotny ani nie, ale hojenie je pri niektorych metodach dost neprijemne aj bolestive
-
hojko
Site Admin
Prvotne excimerove operacie, ktorymi to zacalo pred 5 az 10 rokov dozadu, tie boli bolestive a hojenie trvalo aj tyzden.
Aj teraz to boli zo dva-tri dni...stale si treba uvedomit, ze laser robi zakrok na oku...proste oko ostane popalene. Ziaden zakrok nieje bez hojenia.
-
hojko
Site Admin
Femtosekundovy laser nie je bolestivy, sam som taku operaciu oci podstupil. Nebolelo to pocas operacie, hodinu po operacii a ani na dalsi den. Akurat tak oci nie su zvyknute na ten skok a svetlo, takze si trebalo dat slnecne okuliare, tabletku na spanie (dali mi ju pred operaciou, aby som si ju dal doma) a dobre sa vyspat. Na dalsi den pohoda, so slnecnymi okuliarmi som pobehal Bratislavu a pojazdil este dalsich 300km po Slovensku.
-
Scorpion90
King
Aku velku korekciu ti robili? S vysledkom si spokojny?
-
hojko
Site Admin
Ak je to otazka na mna, tak tu som o tom pisal: post1725004.html#p1725004