beardie napísal:to je sice pravda, ale looseri nemaju x-krat 2777 dolarov, ktore musia na zaciatku predhodit
ked zaplatia 1 platinum licenciu, musia cakat 5 mesiacov na to, aby sa im vratil vklad a az vtedy mozu kupit druhu
To je pravda... ale:
1) Ne všichni, co do toho lezou, jsou looseři. Zapojují se i šmejdopodnikatelé, někteří na tom i přihřívají vlastní polívčičku budují okolo toho svůj vlastní byznys ("makreting" - viz Kateryna Ondrejková, finanční poradenství (!) - viz Roland Csampai, Ingrid Ornstová..., "frančízy" - viz Aleš Kohoutek..., půjčky na rozjezd zlanařeným - viz Adam Janečko).
2) Půjčky... Někteří tito lídři radí (někdy ani nemusí), aby si lidé vzali půjčky, vypověděli smlouvy s životním a penzijním pojištěním a peníze vrazili sem... proč spořit desítky let s nějakým úrokem lehce nad 1%, když tady je 150% - tady za rok na úroku vyděláte, co jinde budete spořit desítky let.
A proč si nevzít rychlou půjčku třeba s 20% úrokem, když tady vyděláte 150%...
Je to mor. Rychle se valící peníze za nic dokáží zamotat hlavu a oslepit - rozum a morálka jde u slabších jedinců do háje.
Jdu si přečíst z Bulgakova Mistra a Markétky tu kapitolu, jak Woland v divadle vykouzlil peníze a co to s lidmi provedlo.
skupina cislo 1 ma priamy vplyv na chod orgnanizacie, pripadne poznaju pozadie a vedia, kedy maju vycuvat
skupina 2 su ludia ako tuto rosela, blbi a vidiaci zisk, bez moralnych zabran, ked nie su schopni zistit si co je za tym a aj napriek dokazom do toho investuju, tak im treba
znamy toto tiez robi spravujem mu tie pocitace na ktorych to bezi ale poviem vam ze je ti taky smelinar ze keby nevyplacaju nerobi to. hovoril tusim o 17 dolaroch denne. za jeden ucet. ma ich tusim 6. tak ja tomu verim ze platia ale otazne je do kedy
Kto ma rozum pomoze si.Viete o tom .ze to bolo na zaciatku zadarmo.Ale ludia to nebrali vazne a pocitace zapli, len ked sa im chcelo.Viaceri z vas nevyskusali tento skvely projekt kvoli zavadzajucim informaciám o spolocnosti Kairos. System funguje na 100% !Pozor !! Nedajte sa odradiť,system funguje a kazdy clen zaraba.Slovensko by malo byt v pomoci aktivnejsie.Nic v zivote nie je iste, nic! A ak by sa to malo stat, potom existuje mnozstvo inych moznosti!
Najbohatsi ludia sveta hladaju a buduju siete.
Všetci ostatní hľadajú prácu.
- Robert Kiyosaki. -Hier geht es um die Offizielle Bekanntmachung von Kairos und der großen Firma Dagrsol.
Die Skeptiker und Neider ziehen sich Storys aus der Nase und behaupten falschen bin mal gespannt was dieses Mal kommt
#TeamLionsZukunftsvision
#KairosRockt
Ja som sa uz taaaak tesil, ze zas aku spolocnost si vymyslia a oni toto. Znama firma.
Ale tento cloud vyzera super. Musim to navrhnut sefovi nech si u nich dame sluzbu a budeme mat data v bezpeci
No, rosela100, uplne si ma presvedcila. Naco si ved ja platim Dropbox, pouzivam OneDrive, ci vlastny hosting? Ved ja normalne pojdem k vam! Povedz mi, kedy bude ten bezpecny notebook, lebo moj Mac aj MSI uz zacinaju stekat.
Ahojte,
Ano, peniaze vam toto zarobi. Tieto peniaze vsak pochadzaju z registracie novych clenov, nie z prenajmu diskoveho priestoru.
Nejde o nic nove pod slnkom - podobne fungujuce systemy tu boli uz davno (aj mimo internetu) a urcite aj v buducnosti budu, akurat sa vzdy ukryvaju za nejaky iny podnikatelsky zamer/aktivitu, ktorym zakryvaju skutocnu podstatu.
1. fungovanie tohto typu systemu:
Dovolim si tvrdit, ze aj dnes (mam na mysli stvrtok 16.6.2016) sa najdu ludia (a nie malo), ktori podlahnu myslienke zarobit si tymto sposobom a zaplatia pociatocny vklad (dokonca paradoxne svoje peniaze takto nevahaju pouzit najma ludia, ktori vela penazi ani nemaju, pretoze prave tychto ludi moznost buduceho zarobku motivuje o to viac), takze prisun do systemu z novych ludi je relativne pekne zabezpeceny, a teda budu aj peniaze pre vyplacanie ludi, ktori vstupili do systemu "o den skor".
System teda krasne funguje a naozaj ludom peniaze zaraba, az kym sa nenasyti v tom zmysle, ze uz v nom budu vsetci ludia, ktori sa chceli zapojit - tento stav je ale "nastastie" stale oddalovany - toto ma za ulohu zabezpecit motivacny bonus za ziskavanie novych clenov. Pritom ziskat noveho clena nie je vobec zlozite - staci mu ukazat vlastny priklad - historiu svojich prijmov zo systemu a sup s novym clenom do systemu, aj s jeho vstupnym vkladom, ved o ten vlastne ide. System je teda relativne stabilny az po spominany bod nasytenia, kedy sa v nom nebudu nachadzat uz iba ludia, ktori sa zapojit naozaj nechcu, a to ani po presviedcani zo strany uz zapojenych clenov, ktorym to dovtedy bude pekne fungovat.
2. prenajom diskového priestoru - dava nam falosny pocit, ze peniaze dostavame naozaj ako odmenu za konkretny vykon z nasej strany - v tomto pripade pravidelne zapnuty domaci PC so zakladnymi parametrami a pristupom na internet, s nainstalovanym programom, prebiehajucim datovym tokom na lokalnom disku - cize ide o velmi lahko dosiahnutelne podmienky, ktore hravo a bez investicii splna uz prakticky kazda priemerna domacnost, o minimalnu pocitacovu gramotnost, ktoru splna kazdy priemerny uzivatel PC a o minimalnu aktivitu, ktora je pre dosahovanie zisku potrebna. Da sa povedat, ze za "takmer nic" dostavame slusny zarobok.
3. Prave vstupny poplatok je ale to jedine, preco to nie je tak uplne za "takmer nic". Ak by sa naozaj na prenajme diskoveho priestoru takto vyhodne zarabalo (250 percent, apod.), poskytovatelia tohto systemu by vstupny poplatok nepozadovali, pripadne by bola jeho vyska ovela symbolickejsia. Vdaka tomu by sa do systemu prihlasovalo podstatne viac ludi a prenajom diskového priestoru by zarabal viac aj samotnému poskytovatelovi systemu. K zruseniu/vyraznemu znizeniu poplatku ale nikdy nedojde, pretoze v skutocnosti system nezaraba na prenajme diskoveho priestoru, naopak zaraba prave na vyske vstupnych poplatkoch, vdaka nim prekvita a tesi sa z neustale pribudajucich novych clenov, ktorými sa vyplacaju jeho o nieco starsi clenovia.
Zaver: System vam peniaze zarobi, v ziadnom pripade ale nie na prenajme vasho diskoveho priestoru. Tazko odhadnut, kedy dojde k nasyteniu systemu a system zarabat prestane. Podla mojho nazoru by mali byt taketo subjekty podrobovane detailnej kontrole ich cinnosti a vyvodena zodpovednost za akekolvek nepravdy, ktore sa pri kontrole zistia, vratane zrusenia ich cinnosti a sankcii. Avsak taketo systemy nevznikli vcera, ale presli urcitym vyvojom, pocas ktoreho sa naucili, ako sa da prezit aj po pravnej stranke - aspon na dobu, kym nezarobia svojim prevadzkovatelom potrebny zisk.
Pripustam, ze mozte mat na tuto zalezitost iny nazor a nemam v umysle sa skriepit. Dokonca by som bol rad, keby som sa mylil.
Už se začínají objevovat hlasy, že Kairos nevyplácí a že některým členům byl (po zaplacení největšího balíčku za 2777 USD) zrušen účet.
Kdo je na palubě, zaujměte brace position a připravte se na turbulence.
Kdo je na zemi, může sledovat v přímém přenosu poučné divadlo - padající letadlo.
Vřelé díky účinkujícím MLM pasákům, kteří se ke Kairosu hrdě hlásí (nebo hlásili):
Country Leader Kateryna Ondrejková
Country Leader Michal Derda
Peter Ondrejka, Robert Gajdoš, Roman Valovič, Adam Janečko, Samuel Zahradník, Lenka Diano Zahradníková, David Michalík, Timotej Hura, Luboš Tonhauser, Emil Andrejčák, Tomas Magdolen, Ladislav Zsilla, Jana Adamčíková, Marek Padmam, Henka Ondrušová, Denis Rak, Juraj Hrubý, Viktor Szomolay, Rado Knapik Knapec, Jozef Bogar, Monika Melicherová, Maja Fekiačová, Zuzana Haficova Danova, David Strelec, Milan Božik, Michal Kolla, Roland Csampai, Peťko Mariš, "investiční vlci" Petr Jakub, Lukáš "DemiGod Winner" Krčmárik a Roman Přikryl, Štěpánka Melenová, Aleš Kohoutek, Ingrid Ornstová, Vašek Simmer, Daniel Stehlík, Michael Příkazský
Je to anonymní diskuse, takže to také nemusí být pravda, může jít o hlas jediného "neprajníka", co přispívá pod více přezdívkami. Ale proč by to vůbec dělal - a proč až teď? Navíc - z logiky věci k tomu muselo dojít.
Kairos potřebuje každý měsíc přijmout vklady od investorů ve výši cca 25% dosud vložených vkladů...
...a vytváří rezervy na necelých 5 měsíců dopředu.
A podle Alexy popularita Kairosu již třetí měsíc za sebou neroste, resp. lehce padá. Takže...