Repro za 100euro
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Repro za 100euro
Ako s apotom napajaju tie Solo6C? Ziaden 3.5 jack alebo optiku som tam nevidel.
-
Ryan Giggs
VIP
Veď tam maš klasicky RCA vstup, ako na "99%" aktivnych reprakov.
-
Michaelo
Hardcore addict
JJ ja viem, len nemam redukciu z 3.5 na RCA... I ked toto nie je problem kupit k repraku za par korun
Ignoruj moju stupiditu 
Ked pridem z prace, tak si pomeram ci by mi tam vosli tie Solo6c a ked ano, tak ich kupim, inak asi vezmem niektore z tych monitorov.
Ked pridem z prace, tak si pomeram ci by mi tam vosli tie Solo6c a ked ano, tak ich kupim, inak asi vezmem niektore z tych monitorov.
-
Ryan Giggs
VIP
Keď kupiš kabel jack-2x RCA, tak netreba redukciu.
Pokiaľ by ti nevošli, ale predsa si tam vedel urobiť viac miesta ako maš teraz, tak môžeš siahnuť po väčšich verziach tych spominanych modelov. Ziskaš ešte lepši zvuk a hlavne väčši objem basu.
Mimochodom na youtube najdeš videa aj s monitormi na ktorych pušťaju filmy. Z videa samozrejme objektivnu skusenosť neziskaš, ale aspoň nejaku zakladnu predstavu o udajnej nevhodnosti na filmy.
Pokiaľ by ti nevošli, ale predsa si tam vedel urobiť viac miesta ako maš teraz, tak môžeš siahnuť po väčšich verziach tych spominanych modelov. Ziskaš ešte lepši zvuk a hlavne väčši objem basu.
Mimochodom na youtube najdeš videa aj s monitormi na ktorych pušťaju filmy. Z videa samozrejme objektivnu skusenosť neziskaš, ale aspoň nejaku zakladnu predstavu o udajnej nevhodnosti na filmy.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak skusim zobrat tie Solo6C a uvidim co ovojdu, vyzera to na dost velke LTT a bud budem hladat nove miesto pre tlaciaren, alebo ich budem musiet vratit a fakt kupit mensie...
Zatial vdaka.
Zatial vdaka.
Čo hovoríte na JBL Charge 3? Som momentálne v Nemecku, a neviem ako dlho sa tu z držím. Takže si zatiaľ nemôžem dovoliť nejaké veľké repro, lebo by som ho potom nemal ako vziať domov. Hudba mi teraz fičí len cez notebook a nie je to nič moc. Bude to cez ten repracik hrať lepšie ako z notebooku? Prípadne nejaké alternatívy?
Kamarát má JBL Flip 3 a hrá to dosť dobre, toto je výkonnejšie tak by s tým podľa mňa nemal byť problém.
Alternatívy by som pozeral asi len tie JBL
recenzia, nájdeš aj alternatívy, nie len JBL
Alternatívy by som pozeral asi len tie JBL
Viete mi niekto poradiť nejaký soundbar so subwooferom k TV? Zatiaľ som to pozeral len tak zľahka, TV je Sony KD55X8505C, cenovo by mohli byť niekde okolo 100, max 150e.
-
Ryan Giggs
VIP
Nejaky Sony si vezmi. Bude dobre komunikovať s TV. Napr. SONY HT-CT80.