Potvrdenie o montazi autofolii

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Jaro33332
Expert
Expert

Potvrdenie o montazi autofolii

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Ahoj,
je mozne zohnat (za financnu odmenu) potrvdenie o montazi folii na okna auta? Ide mi o tu karticku a malicke nalepky na okna zo seriovym cislom. Predchadzajuci majitel si folie lepil asi sam a nieco taketo neriesil...
Dakujem
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Potvrdenie o montazi autofolii

Príspevok od používateľa melonSVK »

A preco sa to pytas tu a nezajdes niekam, kde to realne robia? Zohnat sa da vsetko, spytaj sa Kalinaka ako zohnal byt.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Chod tam kde lepsia autofolie, za 10 eur ti daju karticku. Cisla tam uz asi ani nebyvaju.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

A pod foliu ako dostane tie cisla? Pod kazdou foliou by mal mat stitok s cislom. A mam pocit,ze aj na karticke je to cislo. Nemam pri sebe teraz doklad od folii no ak sa dobre pamatam tak mi ten co folie lepil opisoval cislo zo stitku pod fóliou a dopisal ho na karticku nasledne tu potom zatavil do folie.
Mozno by bolo riesenim v mieste kde sa dava stitok vyrezat foliu a stitok tam dolozit dodatocne a cele to prekryt pasom folie.
Neviem ako a ci je to mozne ale za pokus by to stalo
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

nie je to celkom tak, ze musi mat pod foliou schvalovaciu znacku folie... napriklad folie LLUMAR maju na sebe nieco ako "tetovanie", ktore vidno len z vnutornej strany, teda z auta, aj to len pod urcitymi uhlami - odraze svetla :)

pokial nemaju take oznacenie, tak by mali mat schvalovaciu znacku na kazdom okne, no v niektorych firmach davaju len na jedno okno, konkretne na zadne a do certifikatu od folii napisu pocet okien a schvalovaciu znacku.

jedna z moznosti je, ze ti vydaju certifikat, ci uz na foliach schvalovacky mas alebo nie.

dalsia moznost, ze ti vyrezu do folie okienko, otvor, pribliznej velkosti ako je schvalovacia znacka, a tam ti nalepia tu znacku, ale je to ciganska robota, videl som na na vela autach a vyzera to hrozne.

Ja ako predajca by som ti nedal ziadny certifikat.. Ked by si chcel certifikat, tak ti nacenim folie, ktore by som ti prelepil ja... a poviem ti, ze nie je nic horsie, ako strhavat folie. dole idu lahko, ale to lepidlo, co po nich na skle ostane, je tazke dostat z okna... viem o com hovorim, sebe som preliepal folie na audine... 3 dverova, cize len zadne okno, bocne vyklapacky a cistenie okien mi zabralo 3 hodiny...
Napísať odpoveď