Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa jackb »

o financovani hlavnych sprav som necital nic, ale napriklad sefredaktor chronicky znameho mesacnika ZaV, ktory uverejnuje nie len preklady hoaxov vsetkeho druhu, ale v duchu "rovnovahy stran v mediach" publikuje aj ruske dogmy. pan sefredaktor bol pred rokom na ruskom Institute medzinarodnych vztahov prosit o dotacie nie len printove periodikum, ale aj na rozhlas a televiziu. On sam ale tvrdi, ze magazin funguje len z predplatneho a hospodari bez straty ale aj bez zisku.

http://www.nagorilunezabudneme.org/rost ... basade.mp3

a cele na yt kanali Smatanu
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Za toto zožal Z&V dost velkú kritiku aj zo strany alternatívnych médií. Oprávnene.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to viem, ale eMPiko sa pytal na dokaz a celkovo sa divil, preco by Moskva liala peniaze do webov a printovych medii u nas.
ja som sice dokaz nepriniesol, ale dovodne podozrenie na to moze byt
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Zaujimave, aj ked teda skor som mal z tej audionahravky pocit ze redaktor si skusal peniaze pytat a nevieme ako mu ten Rus odpovedal. Ak je ale takato kopka konspiracnych webov ta hroziva ruska informacna vojna, su na tom asi Rusi dost biedne :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No praveze su na tom dost dobre. Tie proruske kecy najdes takmer vsade na internete, vratane diskusii pod clankami v novinach.

A vacsina tych "alternativnych" medii tiez fandi rusom.
Este som necital "alternativne medium", ktore by kopalo za USA :lol:
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Frco

nenazyval by som to proruskymi .. ale skor anti americkymi ... bouzial s nimi suhlasim ... nik za celu historiu nenarobil vo svete tolko zla ako USA za pposlednych 100 rokov a to vsetko len koli blahobytu a peniazom
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

strapaty napísal:nenazyval by som to proruskymi .. ale skor anti americkymi ... bouzial s nimi suhlasim ... nik za celu historiu nenarobil vo svete tolko zla ako USA za pposlednych 100 rokov a to vsetko len koli blahobytu a peniazom
Dost paradoxne, ze sa takto vyjadrujes o najsilnejsom krestanskom narode, kde viacere staty federacie maju vo svojich zakonoch zadefinove, ze pre stat mozu pracovat iba ludia, ktori veria v Boha a kde pred vypovedanim na sude musia ludia (aj ateisti) prisahat na Bibliu :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Veru, to je paradoxne...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ak sa tato Kalinakova kauza zaobide bez nasledkov a minimalne jeho odvolania, tak to uz fakt slovakom nebude pomoci. V inych krajinach by uz davno bol v prdeli. Taketo krytie celeho Smeru, ved to je chore.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Tu je este nejaká kauza? Ja si myslím, že je už dokonale upratane a este ked vyhrame v pondelok, tak už sa ozaj zabudne
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Soviet napísal:Ak sa tato Kalinakova kauza zaobide bez nasledkov a minimalne jeho odvolania, tak to uz fakt slovakom nebude pomoci. V inych krajinach by uz davno bol v prdeli. Taketo krytie celeho Smeru, ved to je chore.

Probem je v tom, ze Kali ukazal dokumenty zatial co opozicia len domnienky. Pokial sa to nevysetri, Kali je nevinny. Ak by sa malo vyhadzovat na zaklade obvinenia zo strany opozicie, kazdy jeden z koalicnych partnerov by musel mat zasobu nahradnych ministrov na tie 4 roky. Nemozu sa predsa zaviest principy z minuleho rezimu, kedy stacilo donasat a vymyslat historky aby bol clovek politicky odstraneny.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ake domienky ?

Basternak je vo firme s Pociatkom.
Basternak predava podiel Kalimu, velmi vyhodne.
Basternak kupi par bytov za 12 mega cash - realna hodnota tak 1,5 mega.
Basternak prenajima byt Ficovi - zase velmi vyhodne. 200e energie na 300m2 byt...
Basternak plati par tisic eur dane, ale dostane par mega na vratke.

Toto nie su domienky a je to konflikt zaujmov ako svina.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Smeracki brigosi uz aj na hojko.com?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

matki napísal:Ake domienky ?

Basternak prenajima byt Ficovi - zase velmi vyhodne. 200e energie na 300m2 byt...

Uz len taka ceresnicka na torte je to, ze cele to ma vysetrovat ministerstvo vnutra, ktoremu sefuje clovek, ktory je do toho priamo zapleteny... :D

Ale niektorym ludom na Slovensku to zjavne pripada uplne v poriadku a zjavne ich nie je vobec malo, kedze dnes Fico odkazal, ze sa z bytu od Basternaka odstahuje az vtedy, ked sud rozhodne, ze je zlocinec :D Velmi dobre vie, ze take nieco sa nikdy nestane, inak by rovno s Basternakom odsudili aj Fica a celu tuto smeracku bandu... A zjavne vedia, ze im tato kauza neotriasla ani volicskou zakladnou, ked ma Fico taketo vyhlasenia.
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

matki napísal:Ake domienky ?

Ale co z toho dokazuje vinu Kalinaka? Velmi vyhodne? 500 000 eur je ti malo za 14 akcii?
Tu sa jedna o Kalinaka a to, ze mal dostavat peniaze od Basternaka. Dostaval? Vyzera, ze nie - peniaze sli z firmy. Pokial nie je nic dokazane, nemozes chciet od neho aby odstupil. Ked sa to presetri a dokaze sa nieco, vtedy sa mozme bavit kto ho nahradi.
A Ficov byt? Ako povedal dnes v TA3 - v komplexe nezije len on. Aj tito ludia su teda vinni? Matovic navymysla kadejake nezmysli (v tomto pripade to nemusi byt), zmanipuluje ludi, ide organizovat protesty a zaroven ma on sam problem so zakonom. Z jeho strany je to kazdu chvilu len nejaka kauza, ktora sa skonci skor ako zacne, pretoze nema akykolvek pravdivy zaklad. A potom tito zmanipulovani ludia idu odvolavat celu vladu, cast z nich este aj ziada odchod z EU pretoze korupcia vsade.
Ved uz nevladne KSC, ze staci na niekoho donasat alebo si vymysliet historku a ten clovek musi byt automaticky odvolany. Ani sud nemoze odsudit bez dokazov a preukazanie viny.
Myslis, ze sa do tych dokumentov a zmluv vyznas lepsie ako prokuratura, ktora to ma teraz na starosti? Ze to, co je na nete je vsetko, co potrebujes vediet?
Pre mna bude clovek vinny az ked sa mu nieco dokaze a nie ked sa partia ludi zhodne na tom, ze to tak musi byt.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ak ma spolocnost majetok 6-7 mega a este nejake zvlastne pohladavky, tak ano, 430k je malo za 1/6 podielu.

A kto to ma akoze vysetrit ? Jeho podriadeni ? Skus si predstavit, aj ked to bude asi tazke, ze je teda Kali skorumpovane prasa a je vinny. Co myslis, aka by bola sanca , ze to jeho podriadeni riadne vysetria ? Je to elementarna slusnost. Su tu vazne podozrenia, Kaliho vysvetlenie je velmi nejasne a nesedi a musi ist prec, aby sa to mohlo riadne vysetrit. Nie naopak.

Alebo, ak to je moc narocne cvicenie, skus si nahradit mena Kaliho a Bastrnaka. Ak by boli rovnake podozrenie medzi Malcharkom a Hascakom z Penty, bol by si rovnako zdrzanlivy ? Alebo Sulik a Kocner .Alebo si tam dosad Bugara a Vilagiho, resp Miklosa a nejakeho financnika. Alebo kohokolvek z pravice. Tiez by to bolo v pohode?
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

matki napísal:Ak ma spolocnost majetok 6-7 mega a este nejake zvlastne pohladavky, tak ano, 430k je malo za 1/6 podielu.

A kto to ma akoze vysetrit ? Jeho podriadeni ? Skus si predstavit, aj ked to bude asi tazke, ze je teda Kali skorumpovane prasa a je vinny. Co myslis, aka by bola sanca , ze to jeho podriadeni riadne vysetria ? Je to elementarna slusnost. Su tu vazne podozrenia, Kaliho vysvetlenie je velmi nejasne a nesedi a musi ist prec, aby sa to mohlo riadne vysetrit. Nie naopak.

Alebo, ak to je moc narocne cvicenie, skus si nahradit mena Kaliho a Bastrnaka. Ak by boli rovnake podozrenie medzi Malcharkom a Hascakom z Penty, bol by si rovnako zdrzanlivy ? Alebo Sulik a Kocner .Alebo si tam dosad Bugara a Vilagiho, resp Miklosa a nejakeho financnika. Alebo kohokolvek z pravice. Tiez by to bolo v pohode?
Aby si si nemyslel, ze som smerak - ja som ziadnu z tych 4 koalicnych stran nevolil. Ale jednoducho ludia chcu odsudit niekoho, komu nebolo nic dokazane.
Mozno su to jeho podriadeni, ale o tomto uz urcite vedia aj v zahranici a tych par dni pred predsednictvom na vysetrenie budu tlacit aj zo zahranicia. Media sa mozno tomu nebudu tak venovat, ale prebiehat to bude.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Smeracki brigosi uz aj na hojko.com?
Každý kto si dovolí mať iný názor, je hneď platený smerácky brigádnik? V inej oblasti je každý zas proruský troll.. akože ľudia, nezadrbkáva vám už trochu? Nie je to hon na čarodejnice v zmysle jediného správneho a legitímneho názoru?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

To bola iba otázka. Sa nemôže spýtať ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Bolo to konštatovanie vo forme rečníckej otázky.
Napísať odpoveď