Mafia 3
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: Mafia 3
Páči sa mi to viac ako doteraz. Veľa vecí mi tam stále nesedí, ale uvidíme. 
Ten gameplay teda nic moc. Vsetko do boli take random generovane misie. Chod do X a zabi ciel. Kde je nejaky prbeh? Toto bude nudne po 3 misiach. A myslim, ze to bude velka cast hry, kedze z toho spravili tuctovy openworld. Akoze vyzera to celkom zaujimavo, ale s Mafiou to naozaj nic nema. A to juznejsie prostredie mi tam tiez vobec nesedi.
ten ost je v pohode hodi sa
-
lukostrel77
Star
Neni to najlepšie no už som si ju predobjednal takže už len čakám kedy dojde
....
Predobjednaly ste si ju tiež niekto či radšej počkáte čo z toho bude dokonca???
Predobjednaly ste si ju tiež niekto či radšej počkáte čo z toho bude dokonca???
Aky ma zmysel to predobjednavat?
Ja dúfam, že bude hrateľné demo.
Mafia 2 demo ma strašne nadchlo, a overil som si že aj na mojom staršom PC to šlo parádne.
Mafia 2 demo ma strašne nadchlo, a overil som si že aj na mojom staršom PC to šlo parádne.
no problem je ze dema dneska moc nejdu, lebo to by v prvom rade tie hry museli byt dobre aby hracov to demo zaujalo a nie odradilo od kupy. lepsie je vytvorit hype, tak si hru kupi viac ludi, sice do tyzdna na nu kazdy zabudne ale to uz nevadi hlavne ze je zarobene. tato hra vyzera zatial na solidny sh1t, ktory sa len prizivuje na kedysi legendarnej znacke a nema s nou uz spolocne takmer nic, takze pochybujem ze vydaju demo a radsej pojdu tou overenou cestou poriadneho marketingoveho hype-u.
Tiež pochybujem, demo mafie 2 všetkých dostalo, lebo do bola fakt nádhera. Ľudia boli potom trošku sklamaný z okresaného príbehu, ale to sa z dema vyčítať nedalo, a ja aj tak patrím do skupiny ľudí, ktorej sa príbeh aj koniec M2 páčil.
-
lukostrel77
Star
Demo by bolo asi privelké,ved mafia 2 demo mala len 1gb 
Pri dnesnom internete je to uplne jedno. Dnes si kopa ludi stiahne 2GB demo behom par minut. Kedysi sa na dial up pripojeni stahovali 150MB velke dema aj par hodin, ucet za telefon bol vacsi ako si kupit casopis v stanku a mat tam 2CD naplnene demo hrami.
Trailer je lacnejsi, da sa viac kontrolovat (cielene vyvolat nejake emocie a pod.) a lepsie sa propaguje, cize sa da oslovit viac potencionalnych zakaznikov (nic netreba instalovat a pozriet si to mozes aj na mobile), preto sa od pouzivania dem v hernom priemysle upustilo.
To je pravda, ale Mafia 2 demo ma o kúpe presvedčilo, a Mafia 3 trailery zatiaľ odrádzajú. 
Tu je nejaky gameplay ku koncu. Ale neviem, moze to byt zaujimav hra, ale moc ma to nenadchlo. Animacie postav su nejake kostrbate. Granaty hadze jak bananove supky. Ta cutscena pri kazdom zabiti ma otravovala uz vo video. A priebeh tej misie ci co to bolo vyzeral ako tie pridane DLC do M2, kde nic nebolo len sa AI zabijalo. Neviem naco, tam to kontrolovanie uzemia aj davali. Ale nechamsa prekvapit.
Vyzera ze obavania sa potvrdili. Z gameplayu to vyzera dost priemerne. Mesto posoby mrtvo, to aj 2 vyzerala aktivnejsie. Zly mixing zvuku. Tie lietajuce ikony ako Whatchdog. Cele to skor posobi ako Godfather. Kill cam. Atd. Hra moze byt zaujimava, ale nevyzera to ako nic extra. Skoda.
http://www.sector.sk/novinka/122966/gam ... ia-iii.htm
http://www.sector.sk/novinka/122966/gam ... ia-iii.htm
-
lukostrel77
Star
Grafika sa mi moc nepáči také gta 5 má o dost lepšiu,a to ovládanie ani nehovorím
aspon príbeh nech je dobrý.
preco sa mi zda ze je to zas "ubisoftsky" orezane oproti minulym ukazkam
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Súboje v Mafii III budú poriadne drsné. Nové video to len dokazuje
http://www.zive.sk/clanok/118333/suboje ... n-dokazuje
http://www.zive.sk/clanok/118333/suboje ... n-dokazuje
-
lukostrel77
Star
Tak a mafia 3 je vonku,ale zdá sa mi že to posekáva aj na silnejšich zostavách,ak niekto z vás ju skusi tak napíšte ako vám to ide kedže rád by som vedel či to rozbehám na Pentium G3250 8gb ram a gtx750ti aspon na low,(ešteže som zrušil predobjednávku)chcem si byt istý či to pojde
....