Google Android OS
Re: Google Android OS
Neviete ako zrušiť toto upozornenie? Alebo rovno celé sťahovanie? Môže to byť táto aktualizácia a nechcem ju inštalovať.
Zrus si hesli, odtlacok, nahod aktualuzaciu a potom si to nastav. Nic problemove.
Myslíš že ma to nenapadlo?
Ale ja vôbec nechcem tú aktualizáciu, systém ide v pohode. Rozmýšľam ešte nad factory resetom, a potom si vypnem automatické aktualizácie, myslíš že by to potom už nezačalo vyhadzovať/sťahovať aktualizáciu?
Notifikacia vypnut zrejme neoojde, pretoze nove mobily Samsung pri kazdom restarte zistuje nove aktulizacie. Mozes akurat tak vypnut automaticke aktualizacie firmwaru a nechat to na manualne. Aj tak nevidim dovod preco tu aktualizaciu nemat.
Systém ide svižne, všetko je ok. Nepribudnú žiadne nové funkcie, baterka vydrží primerane používaniu, niet sa na čo sťažovať. Už som sa raz tak odr**l s aktualizáciou, výdrž bola menšia oproti staršej verzii, aplikácie sa bez príčiny vypínali... tak teraz to už nepotrebujem
A mimochodom, celý update na Android 6 mal 1,3GB a toto má vyše 300MB a nie je tam v podstate nič nové.
Tato aktualizacia riesi ine problemy. Riesi sa tam fotak, kamera, su tam drobne opravy a hlavne obsahuje bezpecnostne zaplaty v Androide. Je to ale na tebe, ze ci si ju das alebo nie, ja nemam dovod ta prehovarat.
Radšej počkám na nejaké reakcie, postrehy a tak, či je všetko ok až potom by som nainštaloval. Ale dik 
Postrehy sa riesili, pretoze aktualizacia je von uz zo tyzden. Len u nas pomaly nabieha a napriklad na telefony z Orange este nenabehla (asoon niektore kusy). Ceske forum na Mobilmanii uz par dni rozoberalo tuto aktualizaciu a jediny problem, teda skor varovanie, tak to bolo prave ma zabezpecenie odomykania cez odtlacok prsta.
Tak aktualizáciu som nenainštaloval, len som resetol mobil. No teraz to stále pýta nejaké povolenia, neviete ako sa toho zbaviť?
Co je to "nejake povolenie"? Android 6 ma predsa upravene prava a kazdej aplikacii treba pri prvom spusteni povolit prava, ktore sa daju neskor upravit. Napriklad taky Facebook nema povolene moznost synchronizovat telefonny zoznam a kalendar s tym co mas na Facebooku, preto ti nenatiahne fotky ludi z Facebooku a tiez napriklad datumy narodenia priatelov sa neozbrazia v kalendari v mobile.
To je mi jasné, ale prečo to vtedy nepýtalo, po aktualizácii na 6, ale až po resete?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pretože si ich vtedy všetky potvrdil pri inštalácii aplikácie a práva zostali povolené aj po aktualizácii.
mám nový Z3 compact, na ktorom je bohužial čistý android 6.0.1
- dá sa na vypnúť notifkácia zakaždým keď si vypnem mobilné dáta?
- dá sa nejako z notifikačnej lišty prepínať medzi GPS battery režimom a GPS vysokej presnosti?
- chýba mi tu režim ktorý mi v noci displej zararbí načerveno (či to bude až v 7.0? nejak o tom neviem nájsť info)
- dá sa nejako z notifikačnej lišty prepínať medzi GPS battery režimom a GPS vysokej presnosti?
- chýba mi tu režim ktorý mi v noci displej zararbí načerveno (či to bude až v 7.0? nejak o tom neviem nájsť info)
Bohuzial..?Spixy napísal:mám nový Z3 compact, na ktorom je bohužial čistý android 6.0.1
- Aku notifikaciu dostavas..??
- v custom romke sa to da nastavit, ako sa ma chovat dane tlacitko.. v cistej neviem
- to bude mat az nougat, ale zastupuje to appka Flux..
túto - http://c2n.me/3Bfw6bV.jpg
a funkcia keď dlhšie potlačím tlačíko hlasitosti a spustí sa ďalšia pesnička tiež neni v androide?
asi to vyzerá tak že sa vyseriem na záruku a si tam nahodím niečo použitelnejšie
a funkcia keď dlhšie potlačím tlačíko hlasitosti a spustí sa ďalšia pesnička tiež neni v androide?
asi to vyzerá tak že sa vyseriem na záruku a si tam nahodím niečo použitelnejšie
V stock romke to nevypnes. Z3c vies rootnut a nahodit recovery aj bez odomknutia bootloaderu. Aj s nahodenim custom rom to mas do 30min zmaknute
na xperia.cz mas kopu navodov
7.0 je vonku https://www.android.com/versions/nougat-7-0/ Skoda, ze Nexus 5 uz update nedostal. Celkom sklamanie z Googlu, nevedia ani 4 mobily updatovat.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
To sa dalo čakať, N5 aj N7II sú ročník 2013, Google podporuje zariadenia len dva roky, takže posledný update bol minulý rok na Marshmallow...
Vsak ano, uz to bolo dlho jasne, len ze to je celkom malo 2 roky aj od Google, ked tie zariadenia by to uplne vpohode zvladli.
Ale s neoficiálnou podporou určite dostanú aj 8ku.. 
Ja som zvedavý, či mi spravia na moju staručkú G2ku aj CM14..
Ja som zvedavý, či mi spravia na moju staručkú G2ku aj CM14..