Servoriadenie Octavia I
-
cheeseburger
Light Star
Servoriadenie Octavia I
Zdravim, otcovi menili na Octavii I r.v. 2001 1.6i servo, pretoze z neho vytekal olej. Servo a praca dokopy na 300 eur (250 + 50). Chcem sa spytat niekoho, kto do toho trochu viac vidi a rozumie, ci nie je ta cena trochu vysoka. Servo sa davalo repasovane, a cerpadlo vraj zostalo povodne. Na internete som nasiel nove, nie repasovane serva, ovela lacnejsie. Daval to robit kamaratovi, a mam pocit, ze ten "kamarat" ho trochu odrbava. Viete mi povedat, ci je ta cena OK? Dakujem.
Re: Servoriadenie Octavia I
ja som svoje riadenie daval na repas sem http://www.pstservice.sk/, servo od repasu ma zatial 3 roky a 35k km. moj repas stal 230€ lebo sa jedna o audi S3 a tam ja kusok ine riadenie oproti klasickej A3. Klasicky repas A3 je v tej firme 180€ co je riadenie G IV, Octavia 1 a podobne.. cena si myslim, ze nie je nijako extra nadhodena, cena za robotu je myslim OK. Inak na kamaratovom mieste by som investoval kusok viac a rovno vymenil tycky riadenia a capy riadenia + manzety... ale uz je asi po oprave 
-
cheeseburger
Light Star
Re: Servoriadenie Octavia I
Dakujem velmi pekne za odpoved. Nakoniec som zistil, ze boli menene aj tycky riadenia, ci boli menene aj capy a manzety to neviem, a nevie to ani otec. Auto bolo aj na geometrii.