praca vo VW
-
James13579
Star
praca vo VW
Dobry den,
pracoval som necely mesiac vo VW ako vyrobny pracovnik na montazi. Teraz hladaju kontrolorov kvality ktorym by som sa chcel uberat. V predchdzajucej prace mam s tym potrebne skusenosti. Podla Vas naberaju ludi naspat ktori odisli? Mam skusit poslat ziadost? Dakujem
pracoval som necely mesiac vo VW ako vyrobny pracovnik na montazi. Teraz hladaju kontrolorov kvality ktorym by som sa chcel uberat. V predchdzajucej prace mam s tym potrebne skusenosti. Podla Vas naberaju ludi naspat ktori odisli? Mam skusit poslat ziadost? Dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: praca vo VW
a co das za poslanie ziadosti? ak budes vhodny kandidat a nespravil si tam nejaky pruser tak nevidim problem
-
James13579
Star
ked som tam nastupoval ako vyrobny pracovnik na montaz tak na pohovore sa ma pytala zena ze ci by som enmal zaujem sa dost aj na kvalitu. Na montazi som vydrzal mesiac, dal som vypoved v skusobnej dobe, ze to nieje pre mna. Stalo sa to pred rokom. Mal by som teraz zaujem o poziciu kontrolora kvality kedze som to robil v predchadzajucej robote.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak nevidim dovod preco by si tam nemal poslat ziadost
vyskusaj, ale do vw v mt neradi prijimaju odidencov, aspon v mt to tak je. ale nemozne to nie je a ak mas prax..
Ano prave to ze aj VW ako aj Samsung maju dake pravidlo ze odidenca uz nezoberu naspat. Bacha nato. Ja som tam tiez robil na montazi. Ani som nevedel ze v MT je Volkswagen, ja som bol niekde smerom na Zahorie nedaleko Markizy tam som robil. Devinska Nova Ves.
Poznam ludi, ktori z VW odisli a potom ich vzali tiez. Jeden, dnes uz byvaly kamarat mal takto comeback az 3x. Teraz pred letom dal opat vypoved, ale uz pochybujem, ze sa tam vrati.
No uvidíme čo bude. Pre mňa sa to opäť stalo aktuálne aj keď som ani vo sne nerátal že to tam ešte skúsim keďže už v našom okolí je samá väčšia firma ako Amazon, Peugeot Citröen, Samsung, bude aj Jaguar Land Rover, všetko mám v 40km okolí... Ale ani BA namám až tak ďaleko. Po rokoch idem skúsiť zas.James13579 napísal:Dobry den, pracoval som necely mesiac vo VW ako vyrobny pracovnik na montazi. Teraz hladaju kontrolorov kvality ktorym by som sa chcel uberat. V predchdzajucej prace mam s tym potrebne skusenosti. Podla Vas naberaju ludi naspat ktori odisli? Mam skusit poslat ziadost? Dakujem
-
James13579
Star
ako je to tam teraz s platom? kolko sa da zarobit na montazi, pripadne lakovna ako novacik?
Vieš čo, mne sľubovali v Adecco okolo tisícky že to vychádza. Tisíc aj niečo je v hrubom ale tam idú k tomu rôzne príplatky tak to spraví tisícku bez nadčasu, s nadčasmi viac. Záleží ako platia u vás doma lebo napríklad u nás v okolí (samsung, amazon, DHL) nedajú viac ako 500 v čistom a napríklad do Tesca hľadali zamestnancov a núkali 540 brutto. Tak čo sa tohto týka má zmysel dochádzať do tej záhorskej devínskej vsi či čo to je. Landrover Jaguárový bude tam kde Sony (teraz je Foxconn) bolo jak ideš od Paty do Nitry a zabočíš jak do Ludaníc kedy si išiel tam to bude ale že 650 nástupný dajú a mám to o nejakých 20km bližššie ako Volkswágen, kašlem už nato nebudem špekulovať tam ma volali tam idem a hotovo.
Ináč vy čo ste vzdelanejší že viete jazyky, robiť s počítačma vám tiež dajú robotu v kancli za ešte lepšie platy. Len ja čo mám hlavu dutú tak pre mňa to je dobré.
Ináč vy čo ste vzdelanejší že viete jazyky, robiť s počítačma vám tiež dajú robotu v kancli za ešte lepšie platy. Len ja čo mám hlavu dutú tak pre mňa to je dobré.
plat záleží od typu práce , ktorú vykonávaš.. ťažko povedať, koľko by to teraz bolo.
Ja som sa presťahovala do Ba a mám to do roboty 10min. Prešla som z montáže na lakovňu a nemenila by som
// pozrela som aktuálnu kolektívnu zmluvu.
Myslím , že miesto na ktorom by si bol, by bolo jedno, lebo nástupný plat je tabuľkový.
Novým dávajú počítam tak 3-4 triedu.
Ja som sa presťahovala do Ba a mám to do roboty 10min. Prešla som z montáže na lakovňu a nemenila by som
// pozrela som aktuálnu kolektívnu zmluvu.
Myslím , že miesto na ktorom by si bol, by bolo jedno, lebo nástupný plat je tabuľkový.
Novým dávajú počítam tak 3-4 triedu.
Lakovna ti vyhovuje? Lebo aom mal kamaratanpre zmenu v KII na lakovnu a sice mal dobry plat, ale pracoval v skafandri, vo vysokej teplote a namakal sa. Potom zhodnotil, ze tie peniaze mu za to nestoja a dal vypoved.
vyhovuje mi, aby som to uviedla na pravú mieru, nie som výrobný pracovník, teda nepracujem na linke.heker napísal:Lakovna ti vyhovuje? Lebo aom mal kamaratanpre zmenu v KII na lakovnu a sice mal dobry plat, ale pracoval v skafandri, vo vysokej teplote a namakal sa. Potom zhodnotil, ze tie peniaze mu za to nestoja a dal vypoved.
uvazujem nad pracou vo VW ako operator na montazi alebo v lakovni. Ake mate skusenosti? Kolko sa da zarobit? Da sa to zvladnut? Co je lepsie montaz alebo lakovna? Nie som z Bratislavy ale zo stredneho Slovenska, uvazujem nad prestahovanim do BA. Dakujem
Tak ako napísala kafiatko. Pokiaľ nieste výrobný pracovník tak môže byť aj vo fabrike dobre. Ale práve preto som sa rozhodol predsa tam nepracovať keďže chceli na linku a tam teda netúžim ísť... Áno je to tak. Majú tabuľkové platy t.j. celoplošné že akú máte triedu podľa toho je plat bezohľadu na to akú prácu máte.