Nenabehne Windows

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
maetoo
Light Star
Light Star

Nenabehne Windows

Príspevok od používateľa maetoo »

Na klasickom stolnom počítači mám nainštalovany Windows Server 2012 Standard. Do nedavna mi všetko pracovalo spravne.
Dnes sa mi stala taka vec, že som ho dal reštartovať. Nabehlo logo Microsoftu a točilo kružok dookola. To bolo v poriadku.
Potom ako logo zmizlo by malo nabehnuť zadanie hesla. To však nenabehlo. Parkrat som ho reštartoval, nepomohlo.
Rozhodol som sa Windows preinštalovať. Chvilu to zase bolo v poriadku. Dal som ho parkrat reštartovať. Systém nabehol.
Spravil som si ďalšiu vec, dal ho reštatovať a znovu mi spravilo to iste. Zobrazilo Microsoft logo, pod nim sa točil kruh.
To prebehlo ok. Potom by malo nasledovať zadanie hesla do učtu. To však zase nenabehlo. Ostala iba čierna obrazovka.
Rozmyšlal som čo može tento problém sposobovať. Procesor to nemože byť, to by sa na monitore nič nezobrazilo,
ramka to tiež nemože byť, pretože by pc pipal. Prišlo mi narozum, že disk by mohol po par reštartoch nejako zblbnuť a nevie porektne
spustiť Windows. Mne už napady dochadzaju, čo by mi dany problém mohol sposobovať, ako by som ho mohol vyriešiť.
Mate vy nejake napady, čo by dany problém mohlo sposobvať a ako by dal vyriešiť?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nenabehne Windows

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nechapem preco kazdy pri probleme hned preinstaluje Windows, mne by sa to nechcelo, najlepsie je nudzovy rezim a potom system restore, toto vyriesilo vacsinu problemov, nie len na mojom pc.

Tiez by som teda najskor odporucal nudzovy rezim, system restore, skontrolovat teploty, disk, prip. antivir. Je to len taka "prva pomoc".
maetoo
Light Star
Light Star

Re: Nenabehne Windows

Príspevok od používateľa maetoo »

Ani mne sa nechcel preinstalovat cely Windows,
ale nic lepsieho mi neprislo na rozum,
tak som sa do toho pustil.
Vdaka za radu. Urcite vyskusam.
Dam spatnu vazbu, ako som pochodil.
Napísať odpoveď