emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

:clap: :clap: Citácie zo štúdií zase chýbajú. Ale veď načo, keď máš svoje wishful thinking, že? ;.)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

gogo, ako to, že ťa neinteresuje aj takýto bordel? Keď bordel nechali ľudia bez ničoho, ktorí mali v nohách stovky kilometrov a nemali prakticky ani inú možnosť, reportoval si tu o tom každý deň.
Prílohy
bordel.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... mocne.html

"Turci selektují Syřany mířící do Německa. Zadržují vzdělané, posílají nemocné"

hughito
nepamatam si vsetky prispevky ktore som sem v minulosti postol, ale mam pocit ze neslo v nich ani tak o hadzanie odpadu na zem ako o zavaznejsie spolocenske problemy suvisiace s imigraciou. Btw Euro ani futbal prakticky vobec nesledujem, ale ak su to danovi poplatnici tak si mozu raz zacas dovolit aj hodit kelimok od piva na zem. Upratanie bude urcite stat mnohorádovo menej ako naklady suvisiace s imigrantmi -ako porovnavat pohar vody s napustenym rybnikom.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Andi_Cibula napísal:Nijako, musíš počkať, kým budeš môcť vstať a zavolať políciu.
http://www.thenewamerican.com/usnews/cr ... is-illegal
jackb napísal:alebo kym ti tu policiu nezavola niekto iny.

stretol som sa tym, ked sa zeny z Cesko-slovenskej komunity v Glasgow stazovali na to, ze ziju v jednom z najnebezpecnejsich miest v UK a nemaju legalnu sancu sa branit
:lol: :lol: :lol: anglicko je pekne v srackach
Prílohy
1466527827606.png
1466528090689.jpg
1466528090689.jpg (88.18 KiB) 1119 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... mocne.html

"Turci selektují Syřany mířící do Německa. Zadržují vzdělané, posílají nemocné"

hughito
nepamatam si vsetky prispevky ktore som sem v minulosti postol, ale mam pocit ze neslo v nich ani tak o hadzanie odpadu na zem ako o zavaznejsie spolocenske problemy suvisiace s imigraciou. Btw Euro ani futbal prakticky vobec nesledujem, ale ak su to danovi poplatnici tak si mozu raz zacas dovolit aj hodit kelimok od piva na zem. Upratanie bude urcite stat mnohorádovo menej ako naklady suvisiace s imigrantmi -ako porovnavat pohar vody s napustenym rybnikom.
Možno by si mal začať sledovať - bordel, bitky, rozbité reštaurácie, tisíce policajtov v uliciach atď. Čiže nebude to len pohár vody. Ale tak treba si kopnúť do tých najbiednejších..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

okolo neporiadku v zbernych taboroch a v busoch v Madarsku sa hovorilo. a vznikol aj argument "nechceme, aby nam tu arabasi rozhadzovali smeti".

ad zbrane, tak pozeram, ze Skotsko aj Anglicko v tomto maju rovnaku legislativu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Len Nemecko ocakava / a realne to bude viacej/ ze tento rok ho budu stat utecenci 15miliard € /zdroj http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-sve ... -miliardy/.
Takze prirovnanie o pohari vody a rybniku je dost vystizne..
"Sám minister vlani uviedol, že náklady na integráciu a ubytovanie migrantov zaťaží nemecký rozpočet sumou 20 miliárd eur, to predstavuje 0,6 percenta HDP celej spolkovej republiky."
Par rozbitych restauracii kvoli foutbalu ktore su nakoniec aj tak proti tomu poistene a policajti v uliciach su zanedbatelne položky.
jackb
Redeemer
Redeemer

no pockaj, ale integracia a smeti su dve velmi odlisne veci. pred rokom bol internet plny toho, ze ked utecenci po sebe nechali smeti tak je to priklad toho ako velmi su "nekompatibilni" s nasou kulturou.

a hla, europske majstrovstva a vsetci "kompatabilni" narobia bordelu tolko, ako sa pred rokom predpokladalo, ze dokazu len "ti, ktori prisli na lodkach"
hughito
Redeemer
Redeemer

Presne tak, nezahrávaj to do outu gogo. A už viackrát tu boli poslané materiály, a naozaj na to existujú výskumy a štúdie, že hlavne ak hovoríme o migrácii, tak síce tam sú spočiatku náklady, v dlhodobejšom horizonte sa to začína vracať.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ako by v slušnej krajine vnímali týchto fodbalových fanúšikov, keby boli nútení emigrovať ? :)
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

hughito napísal:Presne tak, nezahrávaj to do outu gogo. A už viackrát tu boli poslané materiály, a naozaj na to existujú výskumy a štúdie, že hlavne ak hovoríme o migrácii, tak síce tam sú spočiatku náklady, v dlhodobejšom horizonte sa to začína vracať.
Ty ako antikapitalista tomu veris? :roll: Na jednej strane sa stazujes aky je kapital zly, no na druhej strane veris existujucim vyskumom a studiam, ktore su platene kapitalom, nie je to tak troschu schyza ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Hughito

Skutocne si nie som vedomi ze by som tu ja postoval spravy o odpadkoch. Vsetky spravy ktore som sem kedy dal mali podstatne zavaznejsi obsah.
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId ... &sId=&mId=
EU investuje 6miliard pre krajiny sev Afriky a B. Vychodu
jackb
Redeemer
Redeemer

veris existujucim vyskumom a studiam, ktore su platene kapitalom
OT: a ked protivyskum ktory ide proti spiknutiu korporacii, napr. zazracnosti kyseliny askorbovej vylieci, alebo ze nevakcinovat pomaha, niekto plati, tak to uz nie je sflasovane?

gogo, je sum a fuk, to z vas to postol. nemam cas ani chut preklikat vsetky tie strany hejtu. fakt je, ze aj smetami sa vas konvickarsky tabor ohanal. a teraz mas vzorku Europanom, ktori maju moznost vyhodit smeti, nerozibjat vyklady a nemlatit sa medzi sebou. a oni su vo Francuzsku docasni migranti.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Netusim co ma spolocne neporiadok od futbalovych fanusikov s temou o imigrantoch. Tiez tvrdit ze imigranti su nakoniec pre spol ekonomickym prinosom je vzhladom na prebiehajucu 4.priemyselnu revoluciu na dlhsiu diskusiu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ja som pisal o odpadkoch a stojim si za tym
totiz, je rozdiel, ked robia bordel ludia, ktori si maju vazit to, co pre nich ini robia a domaci
migrantov za bordel pravdepodobne nedeportuju (statistiku nemam, len predpokladam selektivnu slepotu a autocenzuru podla prikladu Silvestra v Nemecku), s fanusikmi sa to deje bezne
jackb
Redeemer
Redeemer

ked netusis, tak ti poviem. keby pred rokom vyhadzovali smeti na luku, tak by ta fotka namestia bola pouzita konvickarmi ci Hoaxom Kollarom s popisom ako je na obrazku plne citatelny. ako pri 90% veciach, ktore za 12 mesiacov boli nazdielane a publikovane, je pravda medzi. doslova tie priehladne casti popisu medzi nepriesvitnymi slovami.

beardie, takze ked nedostali mozno v Madarsku ci Srbsku tie smeti vyhodit do vreca, alebo ist na zachod a isli si nohy-ruky polamat aby sa zmestili do vlaku/busu smer Nemecko, tak si nevazia co pre nich robia domaci?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Nj, podme sypat smeti z balkona, lebo smetiaky su o 2 bloky dalej...
Beardie ma pravdu, btw, kolegovia boli na futbale a co mozem od nich pretlmocit, tak udajne tam ziaden extremny bordel nebol a ze o problemoch sa dozvedel az po navrate domov z medii...
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jackb napísal: OT: a ked protivyskum ktory ide proti spiknutiu korporacii, napr. zazracnosti kyseliny askorbovej vylieci, alebo ze nevakcinovat pomaha, niekto plati, tak to uz nie je sflasovane?
Tu mi slo o to, ze niekto je velky bojovnik proti kapitalu a pritom sa odvolava na vedu, ktora bez kapitalu tazko moze fungovat. Takze prosim nehraj sa na jeho hovorcu a nespajaj to tu s inymi vecami, na ktore ty osobne mozes mat iny nazor ako ini ludia.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal:beardie, takze ked nedostali mozno v Madarsku ci Srbsku tie smeti vyhodit do vreca, alebo ist na zachod a isli si nohy-ruky polamat aby sa zmestili do vlaku/busu smer Nemecko, tak si nevazia co pre nich robia domaci?
ano, ked ja neviem smeti vyhodit, tak si ich zoberem so sebou

taktiez, ked sa mi chce srat, tak poviem autobusarovi, nech mi zastavi na najblizsom odpocivadle a nevyserem sa v strede autobusu

to su zakladne pravidla, ktore treba v Europe dodrzovat, taketo prasce tu nemaju co robit
hughito
Redeemer
Redeemer

butthead napísal: Ty ako antikapitalista tomu veris? :roll: Na jednej strane sa stazujes aky je kapital zly, no na druhej strane veris existujucim vyskumom a studiam, ktore su platene kapitalom, nie je to tak troschu schyza ?
Na teba je škoda reagovať, jestvuješ mimo reality.

Gogo, ak si to teda nebol ty, tak beriem späť, posielalo to viac ľudí a mal som to spojené aj s tebou.
Napísať odpoveď