Tatralandia vs Besenova
Tatralandia vs Besenova
Kam by ste mi odporucili ist? nebol som este ani v jednom no toto leto sa chystam pozriet, budeme mat so sebou aj 4rocne dieta

Re: Tatralandia vs Besenova
Tatralandia je vacsia a mas tam dost veci pre deti.
besenova je lepsia, tatralandia je dobra len ked ti vyslovene ide o tobogany, ale to tiez treba prist v dobrom case lebo inac budes vsade len cakat a bude to hlava na hlave - uplne onicom ak vobec budes mat stastie na volnu skrinku... a este k tomu je to strasne predrazene a to jak vstupne tak aj bufety... odporucam radsej madarsko.
-
Scorpion90
King
Je to kusok od seba takze v pohode sa za vikend daju stihnut obe 
Tatralandia v juli a auguste byva plna, na tobogan mozes cakat aj hodinu, to neprehanam. A navyse boli listky teraz na Zlavomate, takze to moze este pritazit. A kto vie, ci aj v Plus 7 dni neboli zase kupony.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No minuly rok som bol v Besenovej a rada taka, ze sa do vnutra cakalo asi 2hod na totalnom slnku, ze by nejden odpadol. Pravdepodobne prave kvoli kuponom, kedze tie im trvali najdlhsie nascanovat atd
Takze veru nic prijemne. A samozrejme vnutri vsetko predrazene na maximum..
-
guess.whoo
Redeemer
skoc radsej na Moravu
Tatralandiu odporúčam tak v strede septembra. Vonku ešte aké také počasie, pár tobogánov funguje, málo ľudí. V lete je to des,cez deň hlava na hlave, nič si neužiješ, nie ešte s dieťaťom. Rady na tobogány tu už spomenuli a to nepreháňali. Radšej si počkaj na posezónne lístky na Zľavomate. Užiješ si to viac.
V Bešeňovej som nebol.
Tatralandia je v pohode, ale v Júly a Auguste NIKDY viac. Na niektoré tobogány sme čakali aj viac ako 45 minút, všade nechutne plno. Minule sme ale boli v Septembri, a to bola paráda. Asi 25 stupňov, slnko, úplne prázdne kúpalisko a otvorená vonkajšia aj vnútorná časť. Na tobogánoch a ani v bazénovom bare nebol nikto (na iných miestach sme ani neboli, možno okrem volejbalu a tak). Jediné mínus sú ceny za pitie a jedlo. Za pivo asi 2 eurá a za rezeň s hranolkami asi 17... Nabal si z domu.
Inak, tie lístky zo zľavomatu tuším zase platia až od Septembra, či nie?
Tatralandia je v pohode, ale v Júly a Auguste NIKDY viac. Na niektoré tobogány sme čakali aj viac ako 45 minút, všade nechutne plno. Minule sme ale boli v Septembri, a to bola paráda. Asi 25 stupňov, slnko, úplne prázdne kúpalisko a otvorená vonkajšia aj vnútorná časť. Na tobogánoch a ani v bazénovom bare nebol nikto (na iných miestach sme ani neboli, možno okrem volejbalu a tak). Jediné mínus sú ceny za pitie a jedlo. Za pivo asi 2 eurá a za rezeň s hranolkami asi 17... Nabal si z domu.
Inak, tie lístky zo zľavomatu tuším zase platia až od Septembra, či nie?
Hej, Zlavomat bol od septembra az. Jedlo je drahe vsade, aj v Besenovej, aj v Tatralandii, aj v Turcianskych Tepliciach alebo v Aquacity. Na jedle je biznis, ludia cestuju do aquaparku, vyhladnu, vysmadnu, chcu jest a pit, tak si priplatia. Nic ine im neostava. Malokto pride s reznami medzi chlebom, cajom v termoske a mineralkou v plastovej flasi. Tak to funguje aj v lyziarskych strediskach, s tym uz ale clovek musi pocitat.
Ale sú obrovské kúpaliská, ktoré majú ceny úplne výborné - napr. Štúrovo.
Sturove som nebol mozno 7 rokov, neviem posudit. Mozno by som sa popozeral aj na Oravice.
-
rufus59
Light Professional
Ked nemáš problem pozri Madarsko