Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Tak väčšinu vecí som predpovedal správne
Súhlasím s tým časovým rozdielom , predtým sa to dalo ako tak prehliadnúť ale keď som videl Varysa na lodi tak som len pozeral že WTF
Cersei zostala úplne chladná , hádam si užije jej určite krátku vládu keďže nemá žiadnu podporu okrem Lannisterovskej armády , ktorá stačiť nebude... Super zakončenie série
Myslel som si že Branovi zapoja viac Dúfam že tento režisér dostane veľa priestoru aj budúcu sériu
neni to tak ze varys ma dvojca? 
ved ma nejake tajomstvo vraj, pride mi to moc random aby ho len tak ukazali na konci pri daenerys, ked 5 minut predtym bol uplne v inej casti sveta, akoze preslo trochu casu...
ved ma nejake tajomstvo vraj, pride mi to moc random aby ho len tak ukazali na konci pri daenerys, ked 5 minut predtym bol uplne v inej casti sveta, akoze preslo trochu casu...
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
king in the north
... zeby zase deja vu ? 
Podľa vás Cersei plánovala resp. aspoň tušila, že Tommen skočí?
Lebo mne to prišlo také plánované... Síce ho nepustila do septu, ale v Hora v podstate zabezpečil, aby sa díval....
Cersei to nejak nepohlo a v podstate mala už nachystané šaty na korunováciu, čiže to nahráva tomu, že plánovala obetovať Tommena.
Resp. vedela, že o deti podľa veštby príde, tak to posledné viac-menej obetovala vo svoj prospech.
Snow je bratranec alebo synovec Deanerys?
Lebo mne to prišlo také plánované... Síce ho nepustila do septu, ale v Hora v podstate zabezpečil, aby sa díval....
Cersei to nejak nepohlo a v podstate mala už nachystané šaty na korunováciu, čiže to nahráva tomu, že plánovala obetovať Tommena.
Resp. vedela, že o deti podľa veštby príde, tak to posledné viac-menej obetovala vo svoj prospech.
Snow je bratranec alebo synovec Deanerys?
podla mna neplanovala. ved je jedno ci by zomrel v septe alebo samovrazdou. teoreticky by mohla jeho samovrazda zmiernit negativne nazory na jej korunovaciu, kedze by jej to tym padom nemohli pripisat na ucet, ale povedzme si pravdu, ludia v kralovstve ju nemali radi aj tak a tieto jatka tomu asi moc nedopomohli. taktiez by nemala pravo na tron, kym by bol tommen zivy, ale na druhu stranu, kto by jej tu korunovaciu mohol upriet, aj ked by bola neopravnena? ja si myslim, ze jednoducho zatvrdla a rozhodla sa pomstit vsetkym bez ohladu na okolnosti.
A hoci v knihe tuším, že Jamieho prerod bol pri Riavokrute, tak vyzerá, že veci pochopil na záver časti na balkóne a so Cersei definitívne skončil.
Ale ako napísal Červenák: kým iný sa lopotia v krvi a bahne, ona tak elegantne z balkóna s pohárom vínka
Ale ako napísal Červenák: kým iný sa lopotia v krvi a bahne, ona tak elegantne z balkóna s pohárom vínka
Jon je synovec.
Inak, Riavokrut? To je takto v slovenskom preklade?
Inak, Riavokrut? To je takto v slovenskom preklade?
Jop. Určite lepší preklad ako Rekotočí 
-
p4ra
Redeemer
Neskutocne premakana cast. jukel, dakujem velmi pekne za zhrnutie s rodokmenmi, lebo som z toho mal trosicku mix, ale uz je mi to jasnejsie.
begbee: Scenáristi sa vyjadrili vo videu "Inside the Episode #10" že keby Cersei bola v izbe s Tommenom tak by neskočil lebo by mal aspoň nejakú útechu. Ktovie či tam nebola schválne alebo len nepomyslela na možnosť že by dokázal spáchať samovraždu. Ale asi máš pravdu , no na jednej strane sa proroctvo splnilo (z jej pohľadu ) že všetky jej deti zomreli a na druhej si myslí že ho vyvrátila lebo podla nej Margeary mala byť tá mladšia a krajšia kráľovná ktorá ju zosadí a všetko jej vezme.
-
p4ra
Redeemer
Mne sa ten Tommenov skok lubil. Proste isiel tam ako panko, ruky k telu a sipka dole. A este ma mrzi, ze neukazali trosku viac, co Mountain spravil so Septou Unellou. Lean Headey povedala v interview: The scene was meant to be worse, but they couldn’t do it. This is like the tame version. It’s pretty bad still though. I’d take being exploded in the Sept over that any day. - zaujimalo by ma, ze co jej vlastne spravil. Polamal jej ruky? Ukazu to v dalsej serii?
A inak hudbu nikto na zaciatku epizody neoceni? Ta bola neskutocna!
A inak hudbu nikto na zaciatku epizody neoceni? Ta bola neskutocna!
vie niekto sa vola ta skladba? ta tomu dodala este lepsiu atmosferu
// http://www.businessinsider.com.au/amazi ... ify-2016-6
// http://www.businessinsider.com.au/amazi ... ify-2016-6
brutalne to tam sadlo
inak prečo si myslite že Jaime znenavidel Cersei ? Vyvraždenie Septy mu musel davať zmysel, jedine samovražda Tommena a aj to bolo asi neplanovane. A neviem či k nemu prechovaval nejaký otcovský cit, ajtak ho vlastne on vyhnal z mesta.
Inak komentár na 9gagu po poslednej epizóde: "Tommen took the city´s name way too seriosly"
inak prečo si myslite že Jaime znenavidel Cersei ? Vyvraždenie Septy mu musel davať zmysel, jedine samovražda Tommena a aj to bolo asi neplanovane. A neviem či k nemu prechovaval nejaký otcovský cit, ajtak ho vlastne on vyhnal z mesta.
Inak komentár na 9gagu po poslednej epizóde: "Tommen took the city´s name way too seriosly"
-
Soviet
Darca
Tu je to na YT
A teraz rok zas cakat
A teraz rok zas cakat
Hej, keď už vieš, tak tie proroctvá dávajú iný zmysel. Cersei si vždy myslela, že sa vydá za kráľa - Rhegara, nie Roberta. Nechápala ani proroctvo, že kráľ bude mať 16 detí a ona 3. A s mladšou a krajšou kráľovnou je úplne vedľa.Momo46 napísal:begbee: Scenáristi sa vyjadrili vo videu "Inside the Episode #10" že keby Cersei bola v izbe s Tommenom tak by neskočil lebo by mal aspoň nejakú útechu. Ktovie či tam nebola schválne alebo len nepomyslela na možnosť že by dokázal spáchať samovraždu. Ale asi máš pravdu , no na jednej strane sa proroctvo splnilo (z jej pohľadu ) že všetky jej deti zomreli a na druhej si myslí že ho vyvrátila lebo podla nej Margeary mala byť tá mladšia a krajšia kráľovná ktorá ju zosadí a všetko jej vezme.
Podľa mňa to bol koniec, jasná páka. Maximálne si viem predstaviť scénu, ako ukážu Horu ako vychádza z kobky a v pozadí bude nejak znetvorená septa, ale z hľadiska posunu deja, je to absolútne nevýznamné.p4ra napísal:Mne sa ten Tommenov skok lubil. Proste isiel tam ako panko, ruky k telu a sipka dole. A este ma mrzi, ze neukazali trosku viac, co Mountain spravil so Septou Unellou. Lean Headey povedala v interview: The scene was meant to be worse, but they couldn’t do it. This is like the tame version. It’s pretty bad still though. I’d take being exploded in the Sept over that any day. - zaujimalo by ma, ze co jej vlastne spravil. Polamal jej ruky? Ukazu to v dalsej serii?
Mne inak prišlo, že ju prišiel znásilňovať.
tiež som si ako prve pomyslel že jej povymetá pavučinu. Nemal mat inak červené oči ?
Už sa mi to pletie kus s knihou, ale časť tých udalostí bola aj v seriály:jukel napísal:brutalne to tam sadlo
1. Jamie svoju sestru miloval, ale z jej strany to nebolo také 100%; Tyrion mu pri úteku prezradil, že spávala s kadekým a Jamie tú informáciu nevedel stráviť. Postupne o sestre začína, čoraz viac pochybovať a v duchu sa pýta, či Tyrion nemal so všetkým pravdu...
2. Tretie proroctvo bolo, že Cersei zahynie (zlatou
3. Jamie sa stal kráľovrahom preto, lebo Mad King chcel zapáliť celý King´s Landing a upáliť všetkých a v knihe aj seriály je jeho motivácia celkom oprávnená. Zvonka to vyzerá, že porušil prísahu, ale v skutočnosti zachránil tisíce životov. Ten pohľad z balkóna bol presne v štýle - "stala si sa presne tým istým šialeným kráľom, ktorého som zabil"
EDIT: A Jamie svoje deti miloval.
Podľa mňa išlo o nejaké sexuálne "vytrestanie."p4ra napísal:Mne sa ten Tommenov skok lubil. Proste isiel tam ako panko, ruky k telu a sipka dole. A este ma mrzi, ze neukazali trosku viac, co Mountain spravil so Septou Unellou. Lean Headey povedala v interview: The scene was meant to be worse, but they couldn’t do it. This is like the tame version. It’s pretty bad still though. I’d take being exploded in the Sept over that any day. - zaujimalo by ma, ze co jej vlastne spravil. Polamal jej ruky? Ukazu to v dalsej serii?
-
p4ra
Redeemer
OK, som rad, ze si to nemyslim jediny. Pretoze presne toto napadlo aj mna, ze to by pre nu poboznicu bol asi najvacsi trest. 
ja si tiez myslim ze ju tam riadne "znesvatil", ved to je ovela horsie pre nu ako ruky polamat...
skor som si nemyslel ze zombie mountain ma aj taketo potreby, alebo hoc aj takuto funkcionalitu
skor som si nemyslel ze zombie mountain ma aj taketo potreby, alebo hoc aj takuto funkcionalitu