Polícia v rovnošate je v obchode
Polícia v rovnošate je v obchode
Zdravím, každý kto zažil policajnú šikanu vie aké to je, môj prípad je, že som odbočil hoci tam bol zákaz odbočenia, dopravná značka bola prehnitá a šípka na nej bola už len 20 percent viditeľná lepšie povedané len 20 percent z nej ostalo. Dobre vedel som o nej dali mi pokutu mestkáči a hned na to ma na križovatke ohrozil ch*j taxikár šiel na červenú a skoro ma sejmul ale som skúsený motorkár a zabránil som tomu hahaha a vedla boli mestkáči bežím k nim že nech to riešia! BOLI TICHO! Kričím "Budete to riešiť?" Oni že nie tak a odteraz kur*a v obchode každého fízla točím na mobil a pri najbližšej šikane už po zjednaní ceny pokuty ukážem videjko a hlásim fizloška ktorého mám na mobile či kamerovom zázname a verte mi chodia k nám neurekom. Bohužiaľ aj slušný poliši ale aj slušného vodiča buzerovali preto bude po zlom lebo oni inak nevedia a tie sku**** vysoké pokuty čo sú na SK ani ch*j nevidel.
Každý kto natočí fízla v rovnošate v obchode nakameruje mi jeho sl. číslo nemám problém vykúpiť video.
Ešte k mojej pokute neserie ma až tak pokuta, serie ma prístup, nikoho som neohrozil a dostanem pokutu tamten pojde na cervenu skoro ma sejme a oni to neriešia!!! Do pi*e celú noc som nespal pre túto nespravodlivosť a tak nemali to robiť, každý priestupok polície budem hlásiť ako najmenšia bonzná pi*ka.
Pridajte sa aj Vy! Len drzosť tu na SK platí, hold celý život sa učím. Dával som prednosti hoci som nemusel (chodcom) ale teraz je zo mňa o kus väčšie hovädo a môžu za to poliši sku**** nespravodlivý poliši.
Myslite si o mne čo chcete ale nasralo ma to.
Už chápem ko*ot za volantom ktorí sú ale asi su taktiež nasratý ako ja, nikdy som nebol agresivný na ceste ale ak vidím mestkáčov tak na motorke držím plný kotol a som rád že mám mašinu a dúfam, že im raz prasknú sklá. ano som frajer.
Každý kto natočí fízla v rovnošate v obchode nakameruje mi jeho sl. číslo nemám problém vykúpiť video.
Ešte k mojej pokute neserie ma až tak pokuta, serie ma prístup, nikoho som neohrozil a dostanem pokutu tamten pojde na cervenu skoro ma sejme a oni to neriešia!!! Do pi*e celú noc som nespal pre túto nespravodlivosť a tak nemali to robiť, každý priestupok polície budem hlásiť ako najmenšia bonzná pi*ka.
Pridajte sa aj Vy! Len drzosť tu na SK platí, hold celý život sa učím. Dával som prednosti hoci som nemusel (chodcom) ale teraz je zo mňa o kus väčšie hovädo a môžu za to poliši sku**** nespravodlivý poliši.
Myslite si o mne čo chcete ale nasralo ma to.
Už chápem ko*ot za volantom ktorí sú ale asi su taktiež nasratý ako ja, nikdy som nebol agresivný na ceste ale ak vidím mestkáčov tak na motorke držím plný kotol a som rád že mám mašinu a dúfam, že im raz prasknú sklá. ano som frajer.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Polícia v rovnošate je v obchode
je ti uz lepsie? snad dnes zaspis
veru už som v pohode odkedy ich vytúrujem na semaforoch.
gues a neviem presne ako si to myslel ale ak zle na mňa tak pal do pi*e.
gues a neviem presne ako si to myslel ale ak zle na mňa tak pal do pi*e.
Chudacik, tolko nespravodlivosti bolo na tebe spachanej... Odbocil si do zakazu vedome? Odbocil. Pokuta bola opravnena. Pokial mas o naslednom priestupku taxikara dokaz (dashcam, kamery na krizovatke, ...) tak zajdi na normalnu policiu a budu to riesit. Ci to vyriesia je uz druha vec.
Apropo, moc nechapem, co s pripadom maju policajti v obchode.
Apropo, moc nechapem, co s pripadom maju policajti v obchode.
melon ak si hlupáčik tak ani nereaguj čakal som prvých aktivných ko*ot na fore 
palte do pi*e chu*i na tomto fore
palte do pi*e chu*i na tomto fore
-
guess.whoo
Redeemer
iste ich to zakazdym boli ked to vyturujes na semafore
ide ich rozdrapit od hnevu, ze ta nedobehnu a si proste taky strasne cool ze az
guess ano možeš sa bozať.
-
guess.whoo
Redeemer
v tvojom pripade su dve moznosti - mas teraz okolo 23 takze bud dostanes rozum a o par rokov si toto po sebe precitas a prides na to, aky si bol primitiv
alebo druhy pripad (priklanam sa skor k nemu) rozum nedostanes a ostanes na tejto "urovni" do konca zivota
alebo druhy pripad (priklanam sa skor k nemu) rozum nedostanes a ostanes na tejto "urovni" do konca zivota
-
Soviet
Darca
Maju vobec mestski policajti prava ti dat pokutu za odbocenie do zakazu ci riesit niekoho co ide na cervenu? Mne sa mari, ze nemaju. Alebo sa to zmenilo? 
-
guess.whoo
Redeemer
Zákon o obecnej polícii presne uvádza, že mestská polícia môže v blokovom konaní ukladať pokuty za priestupky vyplývajúce z nasledujúcich dopravných značiek:
- zákaz zastavenia
- zákaz státia
- zákaz vjazdu
- zákaz odbočovania
- zákaz otáčania
- prikázaný smer jazdy
- prikázaný smer obchádzania
- vyhradené parkovisko
- parkovisko
- zóny: obytná, pešia, školská, zóna s dopravným obmedzením
takze za prejazd na cervenu nie. snad mu to pomoze lepsie spavat
- zákaz zastavenia
- zákaz státia
- zákaz vjazdu
- zákaz odbočovania
- zákaz otáčania
- prikázaný smer jazdy
- prikázaný smer obchádzania
- vyhradené parkovisko
- parkovisko
- zóny: obytná, pešia, školská, zóna s dopravným obmedzením
takze za prejazd na cervenu nie. snad mu to pomoze lepsie spavat
Právo na to majú
. Odporúčam prečítať si tento článok http://autobild.cas.sk/clanok/197716/ak ... policajtov
//guess ma už predbehol
//guess ma už predbehol
- Prílohy
-
- právomoci MP.JPG (33.26 KiB) 1502 zobrazení
-
p4ra
Redeemer
Chlapec je tazky gangster. 
-
ROKI49
Medium Professional
co sme sa tu dozvedeli, okrem toho, ze sme chu*i a mame palit od pi*e?
koko*ko cakal, ze sa mu bude kazdy klanat a chvalit ho, aky je to velky mafian. holt, nie vsade je clovek hrdina, jak ked na dzedzine pali gumu pred diskotekou
koko*ko cakal, ze sa mu bude kazdy klanat a chvalit ho, aky je to velky mafian. holt, nie vsade je clovek hrdina, jak ked na dzedzine pali gumu pred diskotekou
toto sa mi paci najviac, zobral si to z toho najspravnejsieho konca... gratulujem chlapec, tvoja logika nema chybu.Rádio napísal:Dával som prednosti hoci som nemusel (chodcom) ale teraz je zo mňa o kus väčšie hovädo a môžu za to poliši sku**** nespravodlivý poliši.
ked ti nekto serie na hlavu, riesenie je najst si niekoho dalsieho komu budes moct srat na hlavu ty.
ked ti sef v robote vypicuje, tak ty prides domov a vypicujes manzelke, ze?
ziadni policajti za to nemozu, je to len tvoj problem, nezvaluj to na nikoho ineho.