Notifikácie messenger, gmail a pod. na androide

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Notifikácie messenger, gmail a pod. na androide

Príspevok od používateľa Element »

Čaute chalani, chcem sa informovať, je možné na androide nejak separovať notifikácie keď mám zapnuté "oznámenia"? Tie hrozné pípajúce zvuky. Poviem príklad, mám aplikáciu gmail a messenger, na gmail mi príde za hodinu 5 emailov, ale napr. messenger iba pár za deň. Chcel by som aby napr. messenger mi chodili tie pípania, ale gmail nie. Alebo nejaké rozumné riešenie? Proste pre aplikácie, ktoré majú pár oznámení za deň nech pípajú a tie ktoré moc tak nie. Hľadal som nastavenie na gmail appke či sa to dá vypnúť, ale vyzerá, že nie. Ako to máte poriešené? Ďakujem
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Notifikácie messenger, gmail a pod. na androide

Príspevok od používateľa sundevil »

skus toto:
settings > sound & notification > app notifications > aplikacia (napr gmail) > block all (never show notifications from this app) - ON
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

nemám tam takú sekciu, mám tam akurát časť zvuk a tam a neurobím nič dokopy, mám android 4.4.4 :?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna ti nic take nastavit nepojde. Teda pokial by nebola vyslovene daka aplikacia na notifikacie. Samotny Android to podla mna nezvladne.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa androidak »

Ide to v Gmaili, v nastaveniach vyberieš účet a tam vypneš či už upozornenia alebo zvuky/vibrácie.
heker
Redeemer
Redeemer

Androidak skus si precitat este raz co chce. One nechce zapnut alebo vypnut celkovo notifikacie aplikacie. On chce vypnut obcasne notifikacie a v aplikacii, ktora dava viacej notifikacii ako je bezne, tak ich chce mat zapnute. Ak mu na dalsi den pridu len tri maily, tak nechce notifikacie. Ale ak pride 10 mailov, tak aby ho upozornilo. Aspon tak som tomu pochopil ja.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Podľa mňa si tomu pochopil zle. Ako by android vedel koľko mailov mu príde za deň? Že v ten deň mu prídu tri maily tak ich zapne, alebo sto tak ich vypne? To je hlúposť :D
heker
Redeemer
Redeemer

Mozno som to zle pochopil. Skus mi ale vysvetlit tuto vetu a ako ju chapes ty - Proste pre aplikácie, ktoré majú pár oznámení za deň nech pípajú a tie ktoré moc tak nie.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Ja to chápem tak, keď ti na Messengeri príde pár správ za deň, lebo si až tak často nepíšeš, nech to pípa, ale na YouTube, kde ti príde sto upozornení za deň, lebo odoberáš veľa kanálov, ale nezaujímajú ťa tak tie upozornenia, lebo tak či tak si to pozrieš a nie je to súrne, tak vypneš iba tie. Možno že sa aj rozumieme, len to neviem vysvetliť :D
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Mne prezmenu nechodia vobec a mali by. Zistil som ze notifikacie suvisia s tym google sluzby. Ale ajtak blbne ze raz chodia raz nechodia atd. Ide o aplikacie messenger, tapatalk, pokec, viber.
heker
Redeemer
Redeemer

Nemas nahodou vypnute data na pozadi? Alebo este pozri ak mas Android 6, bola tam zmena prav a povyhadzovalo notofikacie u niektorych aplikacii, treba to povolit cez nastavenia - aplikacie - viber a tam je moznost zapnut upozornenia na vypnutej obrazovke a ine veci.
Napísať odpoveď