O tom Flectore som si nie istá na 100%, pretože nikde v diskusiách to nebolo potvrdené, že zvýšené riziko krvácania môže byť po použití tohto lieku, len som kdesi čítala, že pacientovi po výbere mandlí, ktorému sa pustila krv a skončil kdesi na pohotovosti, toto tam povedali. Ja som sa na to zabudla opýtať môjho doktora pri kontrole, škoda, mohla som dať seriózne info, ale ako hovorím, na príbalovom letáku je napísané, že krátkodobo pôsobí proti zrážanlivosti krvi, tak čisto teoreticky to pri zvýšenom užívaní lieku môže spôsobiť krvácanie. Ale zas sa používa aj na menštruačné bolesti, a ak by to malo spôsobiť súčasne zvýšené krvácanie.. no fakt neviem...
Som vyše mesiaca po zákroku, žiadne bolesti už necítim (no okrem zívania) a ani nemám problém s prehĺtaním žiadneho jedla. Čo je zlé, ale pravdepodobne len prechodné, necítim chuť sladkého. Nič mi nie je dosť sladké, ak to aj zjem, moja chuť nie je uspokojená a hlboko v hrdle sa mi tá sladká chuť zmení na horkú. Je to dosť blbé, zbožňujem zmrzlinu a teraz v lete nemám z toho nič ..

. Ale zas, možno schudnem..
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2016, 12:12)
NHISPVM napísal:Bronka ďakujem pekne za odpoveď

Určite napíš po pol roku, roku. Ako to s tebou vyzerá či to stálo zato a tak
A o tom flektore som ani nevedel, že zvyšuje tlak, možno aj preto sa mi pustila krv, keďže denne boli max. 3 dávky, ale dával som 4. Neviem...

U teba krvácanie nebolo ?
Zabudla som ti odpísať na otázku: NIe, u mňa krvácanie po OP nebolo, a ja som ani neužívala Flector Rapid