Dakujem za kazdu odpoved.
Stopovanie
Stopovanie
Ahojte. Konecne po dlhom case som sa rozhodol ze toto leto vyrazim cestovat stopom . Bud pojdem sam alebo s kamaratkou. Rad by som vedel od vas paru inforamcii . Planujem ist bud stopom do Talianka alebo az do Francuzska . Budem rad ak mi pomozete s hocijakou malou informaciou . Ak mate nejake stranky nejake skusenosti s tymto cestovanim urcite mi kazda rada pomoze :)cCi uz je to ubytovanie jedlo co si pobalit co si treba vybavit atd Alebo ak niekto tiez nieco take planuje nech sa mi ozve .
Re: Stopovanie
Kamarar bol stopom az v Spanielsku, ale horsie, ze bolo az traja. Sice lepsie pre nich, ale horsie v tom, ze museli zhanat auto, ktore ma tri volne miesta na sedenie a este aj miesto pre ich pocetnu batozinu.
Vybav si hlavne cestovne poistenie, urcite nezabudni lieky (aspon na alergiu, daky paralen alebo obalgin). A potom klasicke veci ako keby si isiel na dovolenku, teda peniaze, doklady, oblecenie, hygienu. Ubytovanie mozes riesit cez motely, hostely, B&B, zdielane byty (sluzba Airdnb), popripade kempy. Ist na taku cestu sam moze byt narocne z hladiska psychickej stranky, urcite sa lepsie cestuje dvom.
Vybav si hlavne cestovne poistenie, urcite nezabudni lieky (aspon na alergiu, daky paralen alebo obalgin). A potom klasicke veci ako keby si isiel na dovolenku, teda peniaze, doklady, oblecenie, hygienu. Ubytovanie mozes riesit cez motely, hostely, B&B, zdielane byty (sluzba Airdnb), popripade kempy. Ist na taku cestu sam moze byt narocne z hladiska psychickej stranky, urcite sa lepsie cestuje dvom.
uf traja? to je riadna pecka
tak to sa cudujem, ze to dotiahli az tam, troch chalanov zoberie malokto.
co sa tyka jedla, tak neber ziadne, pripadne iba nejaku nudzovku. zbytocne budes mat tazky batoh a tie ceny jedla v supermarketoch na zapade nie su az take odlisne od tych nasich.
co sa tyka jedla, tak neber ziadne, pripadne iba nejaku nudzovku. zbytocne budes mat tazky batoh a tie ceny jedla v supermarketoch na zapade nie su az take odlisne od tych nasich.
-
javatar
Hardcore addict
Kamarat takto pocas vysky precestoval europu. Jeho rada: Stopni kamion, sofer je rad, ze si ma s kym pokecat a vezme ta pokojne aj 1000km.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne si zober poriadnu mapu
Nieje nad ten pocit, ked vies kde chces aby ta zhodili atd. Pripadne ak ti domaci ci ludia na ceste odporucia dake miesta, kde ta mozu vyhodit zaroven.
Ja ked stopujem, tak vacsinou tak 2-3dni max zatial. Ale vzdy beriem vela vody, kedze si zaroven varim a stan a vsetko potrebne na prenocovanie kade tade.
Ja ked stopujem, tak vacsinou tak 2-3dni max zatial. Ale vzdy beriem vela vody, kedze si zaroven varim a stan a vsetko potrebne na prenocovanie kade tade.
Vdaka za kazdu odpoved
Som rad za kazde info