Čaute potrebujem surne kupiť iPhone 6, hodil som to do heureky :
http://mobilne-telefony.heureka.sk/apple-iphone-6-16gb/
a ceny začinaju na 470€. Neviem ale ta suma je nejaka podozriva oproti overenym predajcom ako nay,mall, istores.
Je to o 100vku lacnejšie hoci tie obchody maju dobre recenzie ale nechce sa mi potom snimi dotahovat ak pojde o podvod. Keby to bolo 50e tak OK kašlem nato a zoberiem od premium resellera ale 100e je už dost velky rozdiel.
Čo by ste urobili na mojom mieste ?
Kupa iPhone 6
Re: Kupa iPhone 6
Tak to neplať dopredu. Ak ti príde, všetko bude ok, zaplatíš a vybavené. Ale osobne by som radšej bral z nejakého známejšieho shopu. Jasné že v mzone a podobných obchodoch to bude drahšie.
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2016, 15:05)
pozerám, že na Dobremobily ho majú za 478€, a to je dôveryhodný obchod, majú aj dosť pobočiek, sám som tam kupoval dva mobily a všetko v pohode
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2016, 15:05)
pozerám, že na Dobremobily ho majú za 478€, a to je dôveryhodný obchod, majú aj dosť pobočiek, sám som tam kupoval dva mobily a všetko v pohode
V tom najlacnejsom ma zarazila rocna zaruka a v tom druhom som nasiel v popise toto:
"Produkty ponúkané pod označením Apple Refurbished, sú vykúpené oficiálnou cestou a uvedené do pôvodného stavu na certifikovanej výrobnej linke spoločnosti Apple. Napríklad telefóny Apple iPhone majú vždy vymenený displej bez škrabancov a úplne novú batériu. Jednoducho iPhone ako nový. Na repasovaný telefón sa následne vzťahuje záruka 1 rok (uplatniteľná u predajcu alebo v servisnom stredisku)."
No v samotnom nazve ci popise to nie je uvedene a je tam aj 2-rocna zaruka, takze ak chces celkom novy, asi najlepsie je si to overit v konkretnom obchode.
"Produkty ponúkané pod označením Apple Refurbished, sú vykúpené oficiálnou cestou a uvedené do pôvodného stavu na certifikovanej výrobnej linke spoločnosti Apple. Napríklad telefóny Apple iPhone majú vždy vymenený displej bez škrabancov a úplne novú batériu. Jednoducho iPhone ako nový. Na repasovaný telefón sa následne vzťahuje záruka 1 rok (uplatniteľná u predajcu alebo v servisnom stredisku)."
No v samotnom nazve ci popise to nie je uvedene a je tam aj 2-rocna zaruka, takze ak chces celkom novy, asi najlepsie je si to overit v konkretnom obchode.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
478 eur je klasicky mobil z vykupu z akcie, teda napriklad Orange ma v akcii iPhone 6, ludia kupia a predaju cez Bazos. Novy, neotvoreny. Ten nasledne ide do takeho shopu a tu ho vidis za 478 eur, navyse je to klasika bez DPH. Je tam nejaka finta, ze je tam 0 percenta dan. Bezne tieto najlacnejsie obchody ponukaju mobily z vykupu a vsetko s 0 percentnou DPH.