Politika
Re: Politika
stavim sa, ze tentokrat to Hofer vyhra
este sa v UK prevali nieco podobne - postou hlasovali v refrende aj Slovaci, aj ked na to nemali oficialne pravo a bude po BREXITe
Ja som zvedavý či sa účasť vo voľbách zvýši, predpokladám že áno, keďže si každý uvedomí, že jeho hlas môže zavážiť.
Spravne chapem, ze dnesnu schodzu vedie Nicholsonova bez suhlasu predsedu Danka? Podla Hrnciara to mal viest on. Nicholsonova tvrdi, ze sa s Hrnciarom dohodla, ze viest bude ona.
Pokial teda nedostala suhlas priamo od Danka, ako si moze dovolit viest schodzu? To uz je naozaj hanba...
Pokial teda nedostala suhlas priamo od Danka, ako si moze dovolit viest schodzu? To uz je naozaj hanba...
Odporúčam pozrieť... otras, tragikomédia. To, čo robí opozícia nie je naozaj ničím prospešné. 
Tragédia je, že Kotleba tam medzi nimi pôsobí pomaly ako jediný normálny.
http://tv.nrsr.sk/archiv/schodza/7/8
Tragédia je, že Kotleba tam medzi nimi pôsobí pomaly ako jediný normálny.
http://tv.nrsr.sk/archiv/schodza/7/8
Presne to mi napadlo
Zufale.
Velmi sa politicky neorientujem ale asi investujem ten cas a prebehnem si ci sa taketo scifi deju aj v inych parlamentoch clenskych krajin.
Zufale.
Velmi sa politicky neorientujem ale asi investujem ten cas a prebehnem si ci sa taketo scifi deju aj v inych parlamentoch clenskych krajin.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
videl som par rokovani v EU parlamente a bolo to len o trosicku s vacsou urovnou
teda aspon tam nikto na nikoho nesypal injekcne striekacky a podobne
teda aspon tam nikto na nikoho nesypal injekcne striekacky a podobne
Fakt ako... wtf.... co viac dodat.
Novy Gasparovic na cele bandy psychopatov.... aww yess
Novy Gasparovic na cele bandy psychopatov.... aww yess
kde poslankyňa si otvára horalku, to už je skutočne absolútny deštruizmus, ktorý deštruuje tento štát
Akože ja sa ani Dankovi nečudujem, že je taký rozhorčený, lebo v tom parlamente je to naozaj niekedy na smiech a nekultúra, ktorá tam vládne je na zaplakanie. Matovičove excentrické prejavy a spôsob, akým sa prezentuje, respektíve akým poukazuje na problémy mi príde hrozne detinský. Takým spôsobom ho možno budú uznávať anarchisti, ale normálneho človeka také správanie nemôže osloviť. Je to prízemné a detinské. Snáď jediný Lipšic si drží úroveň, jedná vecne a s patričnou kultúrou, ktorá by v parlamente mala byť. Za chvíľku to tu bude vyzerať jak v ukrajinskom parlamente, kde sa poslanci otĺkajú, hádžu po sebe veci a nadávajú si
.
Danko by si však mal uvedomiť, že parlament nepatrí jemu a čo je dôležitejšie, mal by si uvedomiť, s kým momentálne spolupracuje. Po tom, čo vyšli na javo posledné kauzy SMERu, po tom, čo bolo poukázané, že Fico, Kali a aj Počiatek majú byty od Bašternáka, by chlapci mali prijať zodpovednosť. Zaráža ma tá ľahostajnosť, s akou pristupuje SMER a aj celá vládna koalícia k tejto kauze...
Danko by si však mal uvedomiť, že parlament nepatrí jemu a čo je dôležitejšie, mal by si uvedomiť, s kým momentálne spolupracuje. Po tom, čo vyšli na javo posledné kauzy SMERu, po tom, čo bolo poukázané, že Fico, Kali a aj Počiatek majú byty od Bašternáka, by chlapci mali prijať zodpovednosť. Zaráža ma tá ľahostajnosť, s akou pristupuje SMER a aj celá vládna koalícia k tejto kauze...
Tiež ste si všimli, aký je Danko vyžratý? Fico je po niekoľkonásobnom bipase fit ako rybička po 2 mesiacoch. Danko po masívnom chirurgickom zásahu, akým je odstránenie väčšiny žalúdka za 2 mesiace priberie aspoň 20kg (obvykle takí ľudia rapídne chudnú). Nevymysleli si to obaja?
-
Andi_Cibula
Addict
Anarchisti určite Matoviča neunzávajú, ani žiadneho iného politika, to si na veľkom omyle.bindo011 napísal:Akože ja sa ani Dankovi nečudujem, že je taký rozhorčený, lebo v tom parlamente je to naozaj niekedy na smiech a nekultúra, ktorá tam vládne je na zaplakanie. Matovičove excentrické prejavy a spôsob, akým sa prezentuje, respektíve akým poukazuje na problémy mi príde hrozne detinský. Takým spôsobom ho možno budú uznávať anarchisti, ale normálneho človeka také správanie nemôže osloviť. Je to prízemné a detinské. Snáď jediný Lipšic si drží úroveň, jedná vecne a s patričnou kultúrou, ktorá by v parlamente mala byť. Za chvíľku to tu bude vyzerať jak v ukrajinskom parlamente, kde sa poslanci otĺkajú, hádžu po sebe veci a nadávajú si.
To nie je ľahostajnosť, ale vedomá taktika. Proste sa to snažia zahrať do outu, prebiť to predsedníctvom a dúfajú, že aj opozícia časom vychladne.
Hugo to som značne nadnesene napísal, skrátka, že zväčša mu fandia typy ľudí, ktorí síce radi poukazujú na problémy, páči sa im rozvracať spoločnosť takýmito spôsobmi, avšak sami nedokážu jednať na úrovni a prinášať konštruktívne riešenia. Matovičovi som kedysi fandil, v roku 2012 som ho dokonca volil, pretože vtedy poukazoval na problémy a kauzy ešte trošku umiernenejšie a páčilo sa mi, že sa nebál. Teraz sa však z neho stáva vymetený blázon...
Evidentne, tiež si myslím, že práve o toto im ide... koniec koncov, keď sa apeluje na nejaký problém alebo kauzu, buď počuť iba výhovorky alebo reči typu: Vy ste spravili toto a hento.hughito napísal: To nie je ľahostajnosť, ale vedomá taktika. Proste sa to snažia zahrať do outu, prebiť to predsedníctvom a dúfajú, že aj opozícia časom vychladne.
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nemeck ... te/1371271
Merkelova zbroji. Zeby jej plan B ak by EU zaniklo?
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2016, 11:38)
Dnesna tlacovka s triom L-R-M.
Lipsic - je uplne jedno, ze clovek kradne knihy kvoli tomu, ze sa chce vzdelavat. mozno sa chce ucit fyziku, to je pekne, ale stale je to kradez.
Akonahle vsak pride na asistenta a prezeranie si uctov, vsetko je v poriadku.
Merkelova zbroji. Zeby jej plan B ak by EU zaniklo?
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2016, 11:38)
Dnesna tlacovka s triom L-R-M.
Lipsic - je uplne jedno, ze clovek kradne knihy kvoli tomu, ze sa chce vzdelavat. mozno sa chce ucit fyziku, to je pekne, ale stale je to kradez.
Akonahle vsak pride na asistenta a prezeranie si uctov, vsetko je v poriadku.
napriek tomu, ze nesuhlasim so stranickym a medialnym informovanim, nevidim inu moznost ako zatlacit, kedze by to vysetrovali Kalinakovi podriadeni
btw, co presne ukradol?
btw, co presne ukradol?
-
Grond
Medium Professional
http://www.aktuality.sk/clanok/356261/o ... rel-mosty/
tak toto je masaker
tak toto je masaker
Tak armada uz prevzala vedenie. Celkom rychlo. Zevraj to je tradicia kazdych cca 10 rokov.
wiki pise, ze posledny bol v 1993. v polke 20. storocia boli viac na husto - raz za tych 10-11 rokov.
no... rano mudrejsie vecera. pockajme na viac info.
no... rano mudrejsie vecera. pockajme na viac info.