World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa begbeee »

Tam keď sa prwvratis kuknu sa na teba a idú po svojom. Osobná skúsenosť.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže sa prekusávam nemeckou líniou... Musím uznať, že po ťažkých začiatkoch a hlavne nenormálnom grinde s Pz. 38 nA to prinieslo ovocie.
Na V. tiere Pz IV. s 10,5mm HE bola mňamka ale aj s obyčajným, na VI. tiere VK 36.01 H vynikajúci tank, navyše opäť s 2 dobrými kanónmi. Momentálne kusám Tigra a hoci je to zatiaľ iba stock, cítim veľký potenciál už teraz, chýba mi hlavne silnejšie delo, inak hodne hodne dobrý tank. Snáď do Vianoc sa prekusám cez Tigera II, E75 až k E100 :)
ado130
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ado130 »

Zdravím, podarilo sa mi získať posádku na 100% u Tigra I, aké perky by ste poradili?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Reprairs, Brothers in Arms, Deadeye..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Hráš na ps4? Akurát ideme v cate VII tier ak chceš pridaj sa.
ado130
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ado130 »

Čo ešte varianta špecializované-->opravy-->BIA. Nie, normal PC.
6th sense, Deadeye, Off-Road Driving, Situational Awareness, Repair
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Niekto, kto to hráva už nejaký ten rok by mi mohol poradiť? Spravil som tú chybu, že som išiel do Britských tankov. Prešiel som cez tanky Medium I, Medium II, Medium III, Matilda, Churchill I, Churchill VII až k Black Prince. Všetky tieto tanky stoja za ... Obzvlášť tento posledný Black Prince je riadny kus šrotu. Iné tanky ma dokážu veľmi ľahko zničiť. Ja keď po nejakom tanku vystrelím, tak vždy sa strela buď odrazí, alebo neprerazí pancier. Preto by som chcel požiadať niekoho skúseného, aby mi poradil, do ktorých tankov mám ísť (národnosť). Lebo táto Británia bola obrovský omyl a strata času.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja som to asi po roku opäť nainštaloval. No co pamätám tak Churchill s Black Princom boli moje obľúbené tanky. Je možné že ich za ten čas nejak pomenili. Hráš to na PC? Môžeš si ma pridať. Mal by si ma nájsť pod nikom lukas9206.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Áno, na PC to hrávam.

A čo sa tých tankov týka, tak sú fakt úbohé. Ako keď ma niekto zasiahne do dela, tak je tam šanca, že neprerazí pancier. Ale ak trafí do pásu alebo hociktorej inej časti, okamžite ju poškodí, alebo vyradí. Ja aj keď trafím pás druhého tanku, tak sa nič nedeje. Jednoducho tá strela neprerazí.
lukas9206
Addict
Addict

Musím pozrieť staty, ale tuším s tými tankami som v zelených číslach :-D ja som to začal hrať už paru rokov do zadu, hral som to viac menej len tak rekreačné, pol hodinku hodinku denne. Neskôr ani toľko. Ale začal som na stredných tankoch v ruskej línii. A celkovo má viac bavilo hrať z rýchlejšími tankami ako pomalými ťažkými. Každý rád hra niečo iné. Treba skúšať a časom budeš sam vedieť kde chceš ísť. Mne sa osobne páčil Hellcat alebo ľahký francúzsky tank, to nejaké amx po tej smiesnej kačke, ale neviem ako sa už volá :-D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Noobsz DJ napísal:Áno, na PC to hrávam.

A čo sa tých tankov týka, tak sú fakt úbohé. Ako keď ma niekto zasiahne do dela, tak je tam šanca, že neprerazí pancier. Ale ak trafí do pásu alebo hociktorej inej časti, okamžite ju poškodí, alebo vyradí. Ja aj keď trafím pás druhého tanku, tak sa nič nedeje. Jednoducho tá strela neprerazí.
Takze Churchilly su tazke tanky, s fajn pancierom, slabým delom a slušnou Rate of Fire.

1. ak ťa triafajú do pásov, robíš to dobre, poškodené pásy sú síce nepríjemné, ale rátajú sa ako vonkajší modul, čiže HP dole nejde
2. s tým súvisí ďalšia vec, táto lajna tankov má špecifický dizajn, čiže pásy ti budú triafať častejšie ako na iných tankoch
3. tanky sú veľmi dlhé neveľmi sa hodia na peak-a-boo štýl spoza rohu, kým vykukneš s delom máš vonku polovicu tanku
4. slabé miesto Churchillov je veža okolo dela, ktorá je rovná ako letisko a vedia to všetci a všetci tam pália. Medzi výstrelmi môžeš trocha s vežou otáčať zľava do prava a naspať, ale pri tej rýchlosti prebíjania je to IMHO zbytočné oproti napr. Tigerovi

Týmto povedané, vlastním prémiák Churchill III a je to úplne bomba tank :) Priemerný hráč ho neveľmi pozná a málokto psychicky znesie výstrel každé 2 sek. bez toho aby sa stiahol. A je jedno či prerazí, či nie.
lukas9206
Addict
Addict

Niekto zajtra na PC do čety? Po roku som sa k tomu vrátil, ale nejak mi to už nejde :D Nick mám lukas9206
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak dnes som si doprial špeciálnu akciu : Super Pershing Freedom :)
Vraj to nie je bohvieaky tank ale zatiaľ.. NOT BAD!

Prihodil som aj deň premium a keďže sú parádne ops vytrieskam z toho ďalšie 3 premium dni a pol melóna :D

Konigstiger je na dosah :)

Jop a na Tigerovi marks of excellence. Poteší :)

Moja najlepšia hra vo WoT.
Počas prvej fázy bitky som zničil z mojej pozície 4 tanky, po premiestnení som urobil veľký damage dalšiemu, ale kill mi unikol.
V záverečnej fáze 4vs4 som zničil všetky zvyšné nepriateľské tanky a aktívnou hrou som zabezpečil víťazstvo.
Mal som aj veľa šťastia, lebo bouncovalo dostaočne (uhlovať som sa snažil) a delo nabilo vždy skôr ako protivník :)

Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

ahojte viete mi poradit preco mi nejde zaktualizovat hru?? zapnem klienta a ten mi vyhodi chybu aby som kukol log a tam som nasiel len tuto chybu, poradte co stym

06/09/2016 18:56:23 post-update process(id = 0). file: "wg_AutoUpdateSelector_launcher_patch.dll"
06/09/2016 18:56:23 ERROR: post-update process(id = 0). what: load updater error, msg: name="D:\Games\World_of_Tanks\wg_AutoUpdateSelector_launcher_patch.dll"
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

:cernoch: :new05: :smt009

Kto to hrá na konzolách, tak tento týžden je na predaj ultra rare
T-34-88 , trenuje rusov aj nemcov, silver bonus converted na xp bonus
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Ahojte, po dlhšom čase som sa vrátil k WoT, tak trochu, ale mám problém s pingom. V garáži mi ukazuje na oboch EU serveroch tak do 45, ale v hre mi vyskočí ping na začiatku na cca 500, keď sa hra rozbehne mám 100-200 a je to nehrateľné. Nejaký týždeň dozadu to bolo OK.

Mám nainštalovaný Aslains mod, ale výsledky sú rovnaké aj po spustení v safe mode, aj po odinštalovaní modu.

Eset firewall má povolené oba smery pre WoT.

Nejaké rady?
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Nie si sám tiež to mám tak,a ako pozerám tak aj ostatní sa stažuju na kolisanie pingu,čo som čítal v chate,je to asi zlým updatom...
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Vďaka za info, som rád, že v tom nie som sám :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Aktuálne mám 3 medium tanky na tier 7 už plne vyexpené a vzhľadom na nedostatok kreditov som sa rozhodol, že by bolo najlepšie iba 1 z nich vyvinúť na tier 8-9-10.

Mám
- britský Comet (tier 10 je Centurion AX)
- americkú T20 (tier 10 je M48 Patton)
- československú T34/100 (tier 10 je TVP T 50/51)

Čo by ste odporúčali? Chcel som expit československú líniu, ale vyzerá to tak, že tá tier 10 je ako z papiera...
Prílohy
Screenshot 2018-04-22 12.54.17.png
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja ti dam iba radu z konzoly.
Jednoznačne najlepší tank je škodovka, je to papier, ale je rýchly a ma autoloader. Na konzolách ho nerfovali už, lebo je neskutočne dobrý. Ale tak musíš trochu vedieť hrať.

Anglo amerikani sa hrajú cez vežu, pričom american je trochu viac univerzálnyako angličan. Ale zas angličan je lepší v tom ridge line poking.

Nie som si istý celkom, tier 9 určite ale 10 neviem, by mal mať okrem normálnej munície HESH s 210 pene za 480 damage. Opäť dobrý hráč to dokáže využiť.

Patton je univerzal bez príchute, v ničom nesklame, ale ze by mal nejaké mega silné stránky to nie.

Co sa týka grindu tak škodovka >>> centurion>patton

Co sa týka kvality rovnako, ale ak si iba priemerný hráč, nič v zlom, normálna rada, tak škodovka radšej nie.
Napísať odpoveď