Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
Zajtra poslednych 500m trochu do kopca, mohol by opat zabojovat. Je dobre, ze Cav berie 50b v cieli, ked uz to nie je Peto. Sam sa vyjadril, ze to Pariza zrejme ani nepride aby mohol pokracovat v priprave na olympiadu.
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2016, 16:16)
Zajtrajsi profil by tiez mohol vyhovovat. Problem bude, ze sprinterske timy asi tahat nebude a Tinkoff sam asi nebude chciet nahanat jazdcov v uniku. Idealne keby ich cely den nechali 2, max. 3 minuty naskok.
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2016, 16:16)
Zajtrajsi profil by tiez mohol vyhovovat. Problem bude, ze sprinterske timy asi tahat nebude a Tinkoff sam asi nebude chciet nahanat jazdcov v uniku. Idealne keby ich cely den nechali 2, max. 3 minuty naskok.
Tak zatial ten hnusny Cavendish ide po vitazstvach. Skoda Sagana. Tinkov povedal, ze ak Sagan vyhra este aspon 2 etapy, tak s cyklistikou nekonci. Bolo by zaujimave, ak by fakt este tie 2 etapy vyhral. Contador a Porte maju zatial smolu, uvidime ako tazsie kopce zamiesaju poradim.
-
p4ra
Redeemer
Ja si myslim, ze aj keby vyhral, Sagan u neho neostane. V momente kedy ohlasil, ze odchadza podla mna uz vsetci zacali pracovat na novych zmluvach. A v auguste sa dozvieme, ze kto, kde, kam a s kym.
-
kukiak
Addict
jemu skonci zmluva koncom 2017. Kebyze hypoteticky povie, ze ostava, tak ostava.
-
t0m4s3
Admin
Contador je jasne, ze to nebude ani top5, mali by ist na Romana. Porte smola par etap dozadu, vitazstvo tazko, ale 3. miesto moze byt. Aru sa udrzal aj ked zbytok Astany Movistar roztrhal na kusy. Dnesok bude dufam na co pozerat.
-
DanielDevil
Addict
Tak Froome dnes prekvapil v zjazde a získal nejaké sekundičky. Uvidíme, či ho niekto dostane zo žltého. Zajtra by sa mohlo útočiť v kopcoch, ale ktovie či to zasa nebude vyčkávačka.
-
t0m4s3
Admin
V kopcoch Quintana zatial "na jednu nosnu dierku". Vlak Sky impozantny, ale Movi nezaostava. O prve miesto si to rozdaju Froome aj Quintana, rozhodujuca moze byt aj casovka, kde Froome velmi pravdepodobne ziska par desiatok sekund na Naira a zbytok. Porte zabojuje o tretie miesto, pomoze mu Teejay. Zbytok je bohuzial "len do poctu". Dobre zatial vyzera Kreuziger, do 5. miesta by mohol potiahnut. Dobre, ze uz dnes Contador definitivne nakupil, aspon maju Kreuziger s Majkom volnu ruku a Saganovi mozno zbytok tymu pomoze v nejakej etape.
-
DanielDevil
Addict
V kopcoch Nairo vyzeral super, veľmi by som chcel aby vyhral, ale ťažko povedať, či zmaže náskok, ktorý Froome má a ešte pravdepodobne nazbiera v časovke. Predsa len, Froome má po ruke v kopcoh vždy najviac ľudí. Pritom Sky bol ten tím čo išiel tempo. Celkom dobre sa ukazujú aj Martin, Aru, Bardet a Yates, ale či vydržia, to uvidíme. Čo sa týka Kreuzigera, zatiaľ super, ale neviem či to Alberto prekúsne, že sa nepôjde na neho. Už nejaké dve etapy dozadu sa sťažoval na Romana, že ho nepočkal. Takže podľa mňa odstúpi "pre zranenie" aj keď by sme mohli len polemizovať, či to bude ten pravý dôvod.
-
DanielDevil
Addict
Ako som hovoril, odstúpil a pôjde sa na Kreuzigera. Peťo dnes super, vraj mu nemarali maximálku 97.7km/h. Myslel som, že sa bude po prémií šetriť, ale šlapal ešte dosť dlho. Inak v boji o žltý celkom nuda, stále čakám, že Quintana s niečím príde, ale zatiaľ je len nalepený na Frooma.
97.7 km/h je pohoda, ine roky boli maximalky az okolo 120 km/h. Napriklad vo stvrtok sa ide Mont Ventoux, ale ciel je hore na kopci. Ak by isli dole do Bedoin, tak tam sa dosahuje maximalka az okolo 130 km/h, na YouTube su aj dake videa.
-
t0m4s3
Admin
Utocit pre Quinatu na konci prveho tyzdna nema zmysel. Obzvlast ked ich cakaju este dve casovky. Z vyrazu Quintanu, ktory je stale rovnaky sa neda vobec nic vycitat, cize mozno na ten utok nema, ale skor si myslim, ze je to taktika. Navyse uz minuly rok ukazal, ze o vitazstve Frooma v podstate rozhodla strata Naira z prvych rovinatych etap.
V utorok bude pre Sagana velmi zaujimava etapa, hned na zaciatku 20km 5,5% stupanie a nasledne dole kopcom az na premiu, rovinka a pred cielom 2km 6% brdok. Lidri si budu chciet oddychnut, takze to chce vychytat dobru skupinku, zobrat body minimalne na premii a nerealnu urcite nebude dotiahnut unik az do ciela, pretoze nikto z Movi/Sky/BMC tahat urcite nebude, mozno tak Dimension alebo Etixx. Ak sa nepodari Petovi dostat do prvotneho uniku, bude musiet pomoct aj Tinkoff aby unik stiahli a na tom poslednom brdku by mohol Peto nastupit, resp. cely Tinkoff utrhnut Cava/Kittela.
V utorok bude pre Sagana velmi zaujimava etapa, hned na zaciatku 20km 5,5% stupanie a nasledne dole kopcom az na premiu, rovinka a pred cielom 2km 6% brdok. Lidri si budu chciet oddychnut, takze to chce vychytat dobru skupinku, zobrat body minimalne na premii a nerealnu urcite nebude dotiahnut unik az do ciela, pretoze nikto z Movi/Sky/BMC tahat urcite nebude, mozno tak Dimension alebo Etixx. Ak sa nepodari Petovi dostat do prvotneho uniku, bude musiet pomoct aj Tinkoff aby unik stiahli a na tom poslednom brdku by mohol Peto nastupit, resp. cely Tinkoff utrhnut Cava/Kittela.
-
DanielDevil
Addict
Škoda dnes, nechýbalo veľa, ale zasa na druhú stranu pekný náskok v bodovacej súťaži.
Nechýbalo veľa, ale proti šiestim sa ťažko bojuje, keď je najlepší.. mám tak trochu aj nervy na Matthewsa, 10km sa drží ako kliešť za Saganovým zadným kolesom, ostatní do Sagana dodžubujú a potom ho pár metrov pred cieľom fikne a je hrdina celých pretekov.
Saganovi mohli dať aspoň červené čísielko na zajtra..

//ešteže tak.. hehe
//ešteže tak.. hehe
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
DanielDevil
Addict
Tak od Matthewsa to bol logický ťah, mal tam ešte dvoch jazdcov, nemal dôvod ťahať. Lenže záujem nejavil nikto. Už to nie je také, ako keď začínal, teraz ho všetci ostro sledujú a nepodceňujú.
-
t0m4s3
Admin
Dokonala predpoved z mojej strany, len som zabudol napisat, ze tradicne 2. miesto
Myslim, ze kazdy sudny fanusik musi byt s 45 bodmi spokojny, na tu prevahu Oricy proste nemal
-
DanielDevil
Addict
Neskutočné niečo dnes. Prišiel som domov asi minútu pred tým únikom čo vyrobil, vau, nádhera! A Froome tiež prekvapil. Ešte jedno a Oleg ostane?
Ešte by mala prísť šanca v 14. a 16. etape a samozrejme v záverečnej. A ten prídel do bodovacej súťaže, myslím, že je rozhodnuté.
Famózne niečo. Keď som pozrel, že 12 km pred koncom sa chcú odtrhnúť, tak som si povedal, že to je na prd, ale keď som tam uvidel Frooma, tak bolo dobre, neskutočná spolupráca dvoch tímov, win-win situácia, všetci spokojní z tej prvej štvorky.
-
DanielDevil
Addict
Zajtra zmena "Stage 12 is shorten due to weather conditions at the top of Mont Ventoux, the finish will be at Chalet Reynard"
Ako pozerám profil, je to cca o 6 km menej oproti plánu.
Ako pozerám profil, je to cca o 6 km menej oproti plánu.