ahojte, postrehol som, ze je mozne sa po novom objednavat cez internet na DI ( auto som prihlasoval 2 roky dozadu, nevedel som ze nieco take je ), zda sa mi to byt super vec, moja otazka, ale skor znie ci mate s tymto sposobom nejake skusenosti ? je sice fajn ze sa objednam, no u nas v okrese Senec je to specificke, od rana sa tam tvoria rady a caka sa kym spustia automat na vydavanie listkov, ako sa mam k automatu dostat a na zaklade svojho pin kodu si listok vytlacit ? obavam sa agresivnych pripomienok od cakatelov ktory tuto moznost nevyuzili, dakujem
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2016, 0:12)
neskor som si vsimol temu ktora sa tomuto venuje, ak sa da prosim prehodit moj prispevok do nej, dakujem
Ako sa objednat na prepis auta cez eID kartu (obciansky)?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa objednat na prepis auta cez eID kartu (obciansky)
Objednaj sa trebars tyzden vopred, daj si ale neskorsi cas, nie hned rano a to kvoli tomu, aby si sa dostal k automatu na listky. Obhliadku mas trebars 7:30 alebo 10:00, takze si zober, ze obhliadka zaberie cca 20 minut, zalezi od poctu aut. Ked sa objednas na 7:50, tak je tam limit 15 minut, cize musis si v autamate natukat tvoj pin kod co dostanes na internete a to v case od 7:50 do 8:05. Ak to stihnes, budes uprednostneny. Ak nestihnes, smola. Pripadne chod na obhliadku uz dnes, ved to je jedno kedy pojdes a papiere mozes spravit ked to budes objednany na konkretny cas. Nie je to nic zlozite. To, ze sa da objednat cez internet ludia vedia, sice tam frflu, ale vzdy sa najde niekto kto tam povie, ze to je cez internet atd... Nedavno som robil ukon u dopravakov, takze som si vypocul to frflanie a zaroven tam ludia vraveli, ze je to objednane cez net a ze sa tiez mohli objednat.
-
Arkaz
Addict
ja som dal pin a isiel dnu ako prvy. no nemal som obhliadku prvy krat som auto prehlasoval myslel som ze prv dnu a potom obhliadku. pania poslal von na obhliadkh a potom som dal zas pin do stroja a zase ma hned po dalsom cloveku prehodilo na prve miesto.
-
hojko
Site Admin
Arkaz: Ak mas uz listocek, ci uz vytlaceny normalne do poradia alebo s objednavkou cez net, tak ked ta vezmu a nieco ti chyba, tak ta poslu si to opravit a zatial vezmu dalsieho s tym, ze ked ten isty pin z listocka natukas do automatu do 15 alebo 30min, tak ta to prednostne vezme.
-
Arkaz
Addict
ano tak tak
co ma potesilo lrbo bal som sa ze zase SR nakupila system za miliardy a neslo by to [FACE WITH TEARS OF JOY] inak tie pohlady ostatnych co tam cakaju su na nezaplatenie