Fargo
Re: Fargo
Otázka so spoilerom ku 7. časti:
Vďaka za odpoved 
v 7. časti bol Ed s tou svojou ženou kdesi preč, ale naposledy čo si pamätám, tak v 6. časti bol zatvorený na policajnej stanici... ušlo mi pomedzi to niečo?
Odpoved k 7 casti, aj ked uz vysla vcera aj 8.
Spoiler
Ak myslis 7 cast kde je Ed len na konci epizody, tak normalne, ked v bol v base, tak ta epizoda sa skoncila tak, ze spolu s policajtom utekali cez les, aby ho zachranil, on sa ale potom rozbehol, ked pri nich zastavil ten stary policajt. A policajti si povedali, ze naco sa namahat aj tak vedia kam uteka. Edova zena ako vieme zneskodla toho oneho co neviem ako sa vola. Inac podrobnejsie je to vysvetlene v 8. casti.
-
twardykamen
Medium Professional
9. diel vyborne akurat
Spoiler
wtf ufo??? naco do pekla.scenarista zobral drogu?
Jj to aj mne velmi vadilo, zabilo to cely ten moment a bolo to totalne nepotrebne. Kludne to malo ostat take nejasne ako pocas celej serie.
Co sa mi pacilo jedno vysvetlenie co som cital, je ze:
Co sa mi pacilo jedno vysvetlenie co som cital, je ze:
Spoiler
Cele fargo sa odohrava podla niekoho rozpravania a kedze toho policajta skrtil, asi bol uz mimo tak sa mu asi zdalo ze vidi ufo. A vdaka tomu ho premohol alebo co.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
twardykamen napísal:9. diel vyborne akuratSpoiler
wtf ufo??? naco do pekla.scenarista zobral drogu?
Tak koniec, vyborna sezona, posledna cast uz bola skor taky epilog. Dalsia seria az v 2017 a bude sa odohravat v roku 2010. Skoda, ja by som prijal zase historicku sezonu.
Spoiler
To ze hanzee je ten tripoli z 1. sezony, ten tlsty stary, je riadna blbost
-
twardykamen
Medium Professional
tak posledny diel vobec nemusel byt.SEria bola fajn akurat to ufo to kazilo + technicke faily typu strela zo zbrane ---- obet leti na metre.To co sme v 90tych rokoch?
tesim sa na 3 seriu.
tesim sa na 3 seriu.
Neviem prečo ale mne sa druhá séria vôbec nepáčila. Prvá séria sa mi neskutočne páčila ale druhá, vôbec nie u mňa totálny fail 3/10, zbytočná strata času čo som to pozeral, pri tom prvej sérii by som dal jednoznačne 10/10.
Dúfam tretia séria bude lepšia ako druhá.
Dúfam tretia séria bude lepšia ako druhá.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pre mna bola prva top, druha a tretia rovnako dobra