Design kupelne
Design kupelne
Ahojte,
existuje nejake software, v ktorom si viem nadizajnovat vlastnu kupelnu aj sam ?
Menit obklady, dlazbu, umyvadla, skrinka, vanu ...
Pripadne nejaky tool na webe ?
Nieco overene , co ste skusali najlepsie. Hladal som nieco, nejake som nasiel, ale zatial co som nasiel bolo vsetko platene alebo nefungovalo dobre, pripadne tam neboli moznosti si obklady nejak velmi prisposobovat.
dakujem
existuje nejake software, v ktorom si viem nadizajnovat vlastnu kupelnu aj sam ?
Menit obklady, dlazbu, umyvadla, skrinka, vanu ...
Pripadne nejaky tool na webe ?
Nieco overene , co ste skusali najlepsie. Hladal som nieco, nejake som nasiel, ale zatial co som nasiel bolo vsetko platene alebo nefungovalo dobre, pripadne tam neboli moznosti si obklady nejak velmi prisposobovat.
dakujem
Re: Design kupelne
Software neporadím, ale skus ist do nejakej predajne, kazdy seriozny predajca obkladov robieva vizualizacie zdarma.
Hm, to su tu asi neseriozni, lebo tu zato pytaju peniaze (Kosice).
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2016, 13:19)
Vsade za to pytaju peniaze, ktore ti vratia len ak si das robit vsetko u nich.
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2016, 13:19)
Vsade za to pytaju peniaze, ktore ti vratia len ak si das robit vsetko u nich.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Veľká väčšina štúdií berie za vizualizáciu zálohu, ktorú potom odrátajú z nákupu. Niektoré to dokonca delia na polovicu, že polovicu ceny vizualizácie vrátia za nákup sanity a druhú za nákup obkladov/dlažby. Podľa štúdia je to 50 až 100 EUR.
Ikea má niečo na stránke, Reece som skúšal použiť, keď som pred pol rokom prerábal a ešte mi kolega ukazoval dáky soft na torrentoch, ale nakoniec mi odkaz neposlal a teda som ho neodskúšal...
S tým Reece som sa hral pár dní, aj som z toho niečo vytvoril, ale problém je ten, že v kúpeľňových štúdiach majú v programe natiahnutý sortiment, ktorý sami predávajú, takže tá finálna vizualizácia je dosť podobná výslednej kúpeľni, teda mala by byť...
Ikea má niečo na stránke, Reece som skúšal použiť, keď som pred pol rokom prerábal a ešte mi kolega ukazoval dáky soft na torrentoch, ale nakoniec mi odkaz neposlal a teda som ho neodskúšal...
S tým Reece som sa hral pár dní, aj som z toho niečo vytvoril, ale problém je ten, že v kúpeľňových štúdiach majú v programe natiahnutý sortiment, ktorý sami predávajú, takže tá finálna vizualizácia je dosť podobná výslednej kúpeľni, teda mala by byť...
Mam skusenost s dvoma predajcami v BA, tam zálohu nepytali. Tak som myslel, ze je to bezna vec
.
-
audiotrack
VIP
toto je skôr niečo čo každý od toho programu očakáva, že výsledok bude dosť podobný vizuálizácii. Ty to pokladáš za problém?Kibo napísal:... ale problém je ten, že v kúpeľňových štúdiach majú v programe natiahnutý sortiment, ktorý sami predávajú, takže tá finálna vizualizácia je dosť podobná výslednej kúpeľni, teda mala by byť...
-
hojko
Site Admin
Ako uz bolo spomenute, aj keby si mal taky program, ci je to nejaky CAD Decor, pCon.planner, 3D Home Architect, 3D Max alebo neviem v com dalsom sa to da spravit, tak problem bude s materialmi. Kazda znacka ma svoj material, svoj relief, svoj odlesk a to zial v univerzalnom programe budes tazko robit. Sice si dokazes napriklad v pCon.planner nastavit odlesk, prehliadnost, pridat tomu vzor a material, ale vysledok nebude nikdy taky ako ti ponukne firma, ktora sa tym zaobera a ma v tom programe materialy, ktore predava. Skus nejake velke studio na kupelne, ktore sa tomu venuje, napriklad Domos alebo Siko, tam by ti mohli nieco zadarmo spravit, pripadne budu mat nejaky online nastroj:
https://www.siko.sk/siko-a-sluzby/plano ... figuratory
http://www.prvaskolaokupelniach.sk/vizu ... e-program/
https://www.siko.sk/siko-a-sluzby/plano ... figuratory
http://www.prvaskolaokupelniach.sk/vizu ... e-program/
-
Fabo
Hardcore addict
audio: no skor som to pochopil tak, ze problem je v tom, ze na rozdiel od nich toto nemas. Teda sice to co urobia oni sa podobat bude, ale ked si to budes robit sam, tak moc nie.
-
Kibo
Hardcore addict
Audio, tak ako píše Fabo, myslel som to ako problém pre všemožne posťahované softy. Samozrejme, že v štúdiu je to očakávané.audiotrack napísal:toto je skôr niečo čo každý od toho programu očakáva, že výsledok bude dosť podobný vizuálizácii. Ty to pokladáš za problém?
Ak chces ozvi sa cez ss alebo mail, posuniem ti profi program ktory je velmi intuitivny
Odoslané z iPad pomocou Tapatalk
Odoslané z iPad pomocou Tapatalk