LG G3 Nabijanie problem

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
KlimO
Medium Expert
Medium Expert

LG G3 Nabijanie problem

Príspevok od používateľa KlimO »

Ahoj, viete mi niekto poradit? Cez vikend som pripojil teleon k autonabijacke ktora zarucene nefunguje... Od vtedy mi telefon robi divne veci.. pripojil som ho doma k nabijacke a nenabijal.. skusil som pootm iny kabel a nabilo ho.. dnes v praci som pripojil telefon k pc a nic.. ani ho nenabija ani sa nedaju presuvat subory... Ak telefon pripojim naskoci mi v liste telefonu znak nabijania ale nenabija ho, ked ho odpojim tak stale ukazuje akoby nabijalo... Myslite ze reset pomoze ci ta autonabijacka mohla nieco pototo? Dik za kazdu odpoved
androidak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: LG G3 Nabijanie problem

Príspevok od používateľa androidak »

Hard reset by mohol pomôcť (pomôže aj všeobecne, keď sa ti seká a podobne). Autonabíjačka by nemala nič pokaziť, keby sa niečo deje, mobil sa vypne, mne to tiež tak urobil.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

možno je v usb prach
skús toto
KlimO
Medium Expert
Medium Expert

Čavko, no zaniesol som ho do Tcomu, skusil som hard reset viackrat.. uvidime, najhorsie co sa asi moze stat je ze budu chciet zrusit zmluvu pokial nebude mat servis suciastky.. Pruser je ten ze ja som ho kupil od baby co si ho vzala na pausal a hned na to predala...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

suciastky na G3 este urcite budu, opravia ti ho a hotovo
KlimO
Medium Expert
Medium Expert

ok dam vediet ako som dopadol.. snad do konca mesiaca bude

//autoeditácia príspevku (06 Júl 2016, 17:16)
Takže , súčiastky zrejme nie sú, keďže mi volali z Telecomu, že mi ponúkajú odstúpenie od zmluvy a telefón nie je opravený.
Viete mi niekto poradiť čo spraviť? Ešte fakty
Telefón si kúpila nejaká slečna v BA ktorá ho hneď predala mne tým pádom nemôžem odstupovať od zmluvy keďže nie som viazaný ale kupoval som ho od slečny.
Máte niekto podobnú skúsenosť? Čo mám spraviť? Chcel by som ho aspoň naspäť, že by som ho dal opraviť inde do servisu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A oni ti ho odmietajú vrátiť?

Ak ho slečna brala na paušál za symbolickú cenu a tebe ho strelila za "plnú bazárovú" cenu za účelom zárobku, určite nebude chcieť s tebou niečo riešiť, pretože pri odstúpení od zmluvy by jej vrátili len tú symbolickú sumu a tebe by musela vrátiť aspoň časť tvojej kúpnej ceny, čo asi bude vyššia. Ale môžeš ju skúsiť kontaktovať, ako sa k tomu celému postaví, možno motyka vystrelí.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ak je telefon neopravitelny vo velkej vacsine pripadov sa telefon zo servisu nevracia, hlavne ak je neopravitelny z nedostatku ND, nechavaju si ho prave kvoli tomu aby nejake ND mali

v normalnej predajni by si dostal uplne novy telefon s novou dvojrocnou zarukou alebo naspat plnu vysku penazi...ale nie...vam treba brat tie pausaly..
KlimO
Medium Expert
Medium Expert

Ja som neriešil Chezter v tej dobe. Proste bol g3 za 300 tak som prišiel vykešoval a neriešil.
Situácia je takáto. LG G3 neopravia lebo nemajú súčiastky. Ponúkajú mi odstúpenie od zmluvy ale ja s nimi zmluvu nemám- lebo som ho kúpil cash od ženy čo ho brala na paušál.
Chcem ho vrátiť neopravený, ale nevedia mi ho vrátiť lebo ten paušál som nebral ja ale niekto cudzí. Na predajni mi nevedia nájsť kontakt na tú pani. P.ča na telefóne tiež nie. Takže ostal som bez fónu. A jediný kto komu "ukradol" telefón nie som ja (tej žene) Ale telecom mne.
Kto ma z tohto bude vedieť usmerniť čo ďalej je ozaj pán lebo asi som prišiel aj o fón aj o peniaze
Napísať odpoveď