Neviem o takej ponuke.
Btw z princípu je jedno či raz do mesiaca dobiješ kredit alebo uhradíš faktúru nie?
Najvyhodnejsi mobilny internet
Re: Najvyhodnejsi mobilny internet
Z princípu áno, ale inak je jednoduchšie, keď ti raz do mesiaca strhnú úhradu za faktúru cez inkaso ako keď musíš myslieť, že ti treba dobiť a teda musíš utekať do Tesca (cez web myslím nepridáva ten kredit navyše).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vsak prave toto, som tvor lenivy 
Samozrejme že kredit navyše je aj pri dobití cez internet.
Faktúry uhrádzam sám ručne v IB, inkaso nemám rád
.
Faktúry uhrádzam sám ručne v IB, inkaso nemám rád
guess.whoo
Taktiez tusim este prebieha sutaz koleso stastia pre novych zakaznikov 4KY, ja som si tam vykrutil 8€, takze za 4€ mam kredit 12€.
AFAIK, aj podla clankov sa zvysuje cena 100GB netu z 5€ na 10€, cena 4G netu 1GB za 1€ od 4KY by mala zostat, to ta vyjde 2GB na 2€ a nemusis si kontrolovat kazdy den objem dat, 4KA ma aj nejaku automaticku obnovu balicka 1GB, tiez tento rok planuju spustit pausaly.tak swan zvysuje cenu internetu od 1.1.17 na 10€ cim u mna straca na atraktivite, ale zial aj tak neexistuje ziadny produkt, ktory by ponukol aspon 2gb pod 7€
...
stacili by mi nejake 2-3gb do 6e
Taktiez tusim este prebieha sutaz koleso stastia pre novych zakaznikov 4KY, ja som si tam vykrutil 8€, takze za 4€ mam kredit 12€.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
obnova u stvorky je za 1€? ci po precerpani znova aktivovat balicek?
https://www.4ka.sk/nasa-ponuka/4g-giga
Ak chcete dátovať bez starosti, aktivujte si dátový balík GIGA s automatickou obnovou. Po vyčerpaní dát alebo skončení platnosti vám dátový balík aktivujeme automaticky.