...no zaradil namiesto trojky patku, nic neobvykle
Cars videos Kuriozity,Perlicky
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cars videos Kuriozity,Perlicky
hento je S1? to som napriklad doteraz netusil

myslím, že každého nadšenca už iba pri názve audi s1 napadne hneď táto mašina
ale áno správne je to audi quattro s1
ale áno správne je to audi quattro s1
-
RATZINGER666
Darca
to som tym nemyslel, to mi je samozrejme jasne, este k tomu, ked ju mam v avatare
skor som mal na mysli fakt, ze od tej pravej originalnej S1 to ma dost daleko, dalej, ako si ludia myslia, a to nemam teraz na mysli upravy 
...ale samozrejme ano, auto je to paradne a taktiez aj vyborne spravene
...ale samozrejme ano, auto je to paradne a taktiez aj vyborne spravene
Pre každého nadšenca talianskej klasiky... 3 skvelé videá o 3 neobyčajných autách
.
Lamborghini Miura
Lancia 037
Ferrari 250 GTO
Lamborghini Miura
Lancia 037
Ferrari 250 GTO
-
RATZINGER666
Darca
bindo: Ty si moja krvna skupina 
GothaR super stránka a okrem týchto Talianov je tam kopec ďalších nádherných áut zo starej školy...
Ratzi a toto si videl, túto reinkarnáciu??
Ratzi a toto si videl, túto reinkarnáciu??
-
RATZINGER666
Darca
nemaj obavy, ze by som ja nieco z tohoto sudka nevidel 
by ma zaujimalo kde tam dal tu gulu
Niečo, pre potešenie očí...
E28
E30
Sestričky E30
E28
E30
Sestričky E30
Ten v tej Octavke musel mat kvalitny matros
A ten kamionista tiež... sa čudujem, že aj on nezaradil spiatočku.. 
Ako sa to vezme. S tou oktavkou sa chcel pichnut pred neho kde tipujem ze nebolo miesto. A brzdi s takym kolosom 
-
guess.whoo
Redeemer
vyfackal by som ho..na plnej obiehat do zakruty kolonu s kamionom a potom brat ako samozrejmost, ze mu niekto pribrzdi..vacsinou ked vidim takehoto pirata tak jazdi na octavke 77kw a mysli si, ze ma lambo
A najma v obci, kde je zvysene riziko. Nemal prehlad a uz vobec nie cas ani priestor na kriticky manever.
-
RATZINGER666
Darca
praveze obiehat zacal celkom dobre, nevadi, ze do zakruty ved do nej krasne videl, aj si drzal odstup za kamionom, aby mal lepsi rozhlad... problem bol akurat to, ze nesekol iba to prve auto, ale chcel celu kolonu... inak by som sa na to dal aj ja...
Hlavne tento manever bol uplne zbytocny, kedze tam bola kolona donevidim. Potom je uz uplne zbytocne sa bavit, ze keby-coby, lebo pri takom uvazovani by sme mohli tvrdit, ze na tom prechode, ktory pred zakrutou - aj s tym rozhladom, ktory si spravil - nevidel mohol ist chodec a tak dalej.
Z mojho pohladu - kazdy predbiehaci manever musi mat vyznam. Ked niekto sluckuje v kolone, ktorej koniec je v nedohladne, tak je to debil. Pretoze nema co ziskat a zbytocne riskuje a vytvara brzdove vlny vzdy, ked sa chce zaradit naspat. A ak to robi v obci, tak to plati dvojnasob, pretoze faktorov, ktore tento manever mozu negativne ovplyvnit a s tym spojenych rizik je tam podstatne viac. Hadam to tu ani netreba menovat.
Pri tomto videu vsak musim napisat este jednu pripomienku - kamionista mu evidentne branil v bezpecnom dokonceni manevru. Sral sa vedla predbiehajuceho po prasnej krajnici a nieco mu chcel dokazovat. Chapem, ze ho to nasralo, ale priorita kazdeho ucastnika ma byt zabranit koliznej situacii - a teda kamionista mal brzdit a nie tlacit ho do rizika celnej zrazky.
Z mojho pohladu - kazdy predbiehaci manever musi mat vyznam. Ked niekto sluckuje v kolone, ktorej koniec je v nedohladne, tak je to debil. Pretoze nema co ziskat a zbytocne riskuje a vytvara brzdove vlny vzdy, ked sa chce zaradit naspat. A ak to robi v obci, tak to plati dvojnasob, pretoze faktorov, ktore tento manever mozu negativne ovplyvnit a s tym spojenych rizik je tam podstatne viac. Hadam to tu ani netreba menovat.
Pri tomto videu vsak musim napisat este jednu pripomienku - kamionista mu evidentne branil v bezpecnom dokonceni manevru. Sral sa vedla predbiehajuceho po prasnej krajnici a nieco mu chcel dokazovat. Chapem, ze ho to nasralo, ale priorita kazdeho ucastnika ma byt zabranit koliznej situacii - a teda kamionista mal brzdit a nie tlacit ho do rizika celnej zrazky.
Někdo říká, že je to jediná věc, které se bojí i Chuck Norris a že jeho nejoblíbenější jídlo jsou železné piliny posypané karbonem...
. Všechno, co o něm víme je, že se jmenuje Stig!
Pekný onboard
. Páči sa mi, že je vidno aj prácu s pedálmi...
Pekný onboard
Treba zvuk
Nenašiel som vhodnejšiu tému pre tento článok...
Pekná amatérčina od Marketing managera BMW Invelt v ČR.
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/ces ... a-nebo-ne/
Pekná amatérčina od Marketing managera BMW Invelt v ČR.
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/ces ... a-nebo-ne/