Ahojte chalani a dievcata,
mam taku dilemu resp problem mam repro 7.1 ktore ma pripojky kazdeho kanala len na cinche chcel by som na tieto repro pripojit TV pripadne xbox alebo iny externy zdroj zvuku.
Je nejaka krabicka do ktorej by som dal tieto cinche a vstupy by tam boli opticke pripadne nejake analogove a podobne? Mate niekto stym skusenosti?
Vopred dakujem.
Opticky prevodnik na repro
-
Ryan Giggs
VIP
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Opticky prevodnik na repro
Ahoj,
Toto riesenie nefunguje ´ebo to je zvukova karta cez usb, ja potrebujem prevodnik optika -> vystup pre repro
Toto riesenie nefunguje ´ebo to je zvukova karta cez usb, ja potrebujem prevodnik optika -> vystup pre repro
-
Ryan Giggs
VIP
Ved tam mas aj ine vstupy.
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hej, su lenze na tom zariadeni nevies navolit to ze z tohoto vstupu chod na vystup. A podobne. Musis to mat cez pocitac a ja hladam krabicku kde proste poviem vstup jack 1 - chod na vystup 1 vstup optika chod na vystup 1 a podobne. Bez toho aby som musel to pripajat na PC a cez ten to riadit.
-
Ryan Giggs
VIP
Ked tam je viac vstupov, tak to logicky sluzi pre viac zariadeni. Vies tam pripojit aj nieco ine ako len PC. Len to nefunguje bez ovladacov, tak to musi byt pichnute v pc. Vstup si ale samozrejme vybrat vies, naco by tam inak bol.
Taky viackanalovy prevodnik, ktory by fungoval bez PC nejestvuje. Resp. ano, ale nie na PC repraky. Vola sa to AVR.
Co je to za repro?
Taky viackanalovy prevodnik, ktory by fungoval bez PC nejestvuje. Resp. ano, ale nie na PC repraky. Vola sa to AVR.
Co je to za repro?