mrtvy alebo zaseknutý pixel
mrtvy alebo zaseknutý pixel
Zdravím!
Dnes sa mi na obrazovke Benq XL2411 objavil pixel modrej farby. Neviem, či sa jedná o mŕtvy alebo zaseknutý pixel. Na starom monitore keď odišiel pixel bol čiernej farby.
Existuje nejaký spôsob ako to opraviť alebo reklamácia? Vďaka
Dnes sa mi na obrazovke Benq XL2411 objavil pixel modrej farby. Neviem, či sa jedná o mŕtvy alebo zaseknutý pixel. Na starom monitore keď odišiel pixel bol čiernej farby.
Existuje nejaký spôsob ako to opraviť alebo reklamácia? Vďaka
Re: mrtvy alebo zaseknutý pixel
Malo by sa jednat o zaseknuty pixel, navody na mechanicku opravu su na nete, nemam odskusane, existuje tiez software oprava, prakticky asi nemas co stratit, vyskusaj, 10 minut:
http://www.jscreenfix.com/
http://www.jscreenfix.com/
okej skusim a chcel by som sa spytat vliezol mi pod obrazovku nejaky hnisacky chrobak a nechce odtial vyliest a dost tlaci na pixle pod nim neda sa odtial nejakym sposobom vyfuknut?
To bude chyba panelu, hmyz sa tam nema ako dostat. Muselo to byt niekde zle zlepene, ze sa tam ten hmyz dostal.
tak ale je tam takže by som mohol ist reklamovat?
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2016, 12:30)
na jeho úrovni sa tvori taký pás zatlačencýh pixelov, písal som si s alzou a povedali mi že reklamácia, len či to uznajú..
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2016, 12:30)
na jeho úrovni sa tvori taký pás zatlačencýh pixelov, písal som si s alzou a povedali mi že reklamácia, len či to uznajú..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hmyt by ti uznat mali, pretoze to nie je tvoja chyba.
Tiez si myslim ze je velmi pravdepodobne ze to uznaju, urcite by som teraz neriskoval tlacit na tie zaseknute pixely, mohli by to povazovat za neopravneny zasah a kvoli tomu ti to neuznat.
na ten pixel som skusil len ten program inac nic necham to tak pondelok to zanesiem a uvidim
Ten program teda nepomohol? Ako dlho si ho pouzival? Celkom by ma to zaujimalo.
takych 20min som ho nechal pusteny pod tým pixelom a nic stale tam je