Wifi page

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
StandaLegenda
Light Expert
Light Expert

Wifi page

Príspevok od používateľa StandaLegenda »

Dobry den
Chcem resetovat svoj router.. chcel som na to ist cez 192.168.1.1 ale ma to nechcelo pripojit (mam router od Tplinku) isiel som na ich stranu a boli tam tiez tieto IP(prepacte ak sa to tak nevola)a skusal som a neviem sa pripojit ani na jednu.. ako mozem zistit na ktoru sa mam pripojit? ked ho resetujem cez hard reset tak potom mi tam nepojde prihlasit a nemozem si nastavit meno, heslo

Dakujem za rady
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Wifi page

Príspevok od používateľa STomko »

Za predpokladu ked si pripojeny na siet, pozri si v pc ipconfig /all. Default gateway bude adresa routra. Mozes mat kludne zmeneny rozsah, v default nastaveniach by ale mala byt taka aka je uvedena na webe/v manuali.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Musis byt pripojeny cez kabel, pretoze wifi byva po resete vypnuta. Mozno to tvoj router ma inak, ale nepredpokladam. V pocitaci si musis nastavit pevne IP adresy, aby si sa nan vedel pripojit a prihlasit.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Čo ja viem , tak TP-Link má IP 192.168.0.1.Napíš presný typ.
StandaLegenda
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa StandaLegenda »

V cmd som nasiel moju IP pripojil som sa na stranku AirOs a je tam meno a heslo a malo by to byt meno admin a heslo admin (teda tak to mam na spodnej strane routera) a zadal som a nejde...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

No AirOs je od ubiquiti, nie od TPlinku. Takze si treba ujasnit co za zariadenia mas doma a v akom mode. Predpokladam ze mas asi nejake wifi a tuto antenu mas niekde na streche?
Je mozne ze ak mas tplink ako tvrdis, je len v AP mode?

Inak to ze sa nevies prihlasit do rozhrania (ten AirOS co spominas), ak je to zariadenie od providera, kde mas nastavene mozno nejake prihlasovacie udaje na siet, je normalne ze mas aj znemozneny pristup do rozhrania (resp. zmenene heslo).
Napísať odpoveď