Dík
Custom ROM na Aligator S5000?
-
ananashead
Novice
Custom ROM na Aligator S5000?
Zdravim ludia, mam retardovany telefon Aligator S5000 duo HD a rad by som si nahodil nejaku custom rom,vzhladom na to ze SW podpora pre tento mobil je nulová.V tychto veciach sa velmi nevyznam,ale pokial viem tak ROMky su robene priamo na urcite telefony, takze takyto neznami cesky telefon asi nema nejaku ROMku vo svete. Nevedeli by ste s tymto nejako pomoc? Uz sa mi nechce byt na 4.2.2 ...
Dík
Dík
Re: Custom ROM na Aligator S5000?
Ako si sám napísal,tento telefón má nulovú podporu,takze žiadne custom rom necakaj
-
ananashead
Novice
Tak to je fakt skoda, ale dik za odpoved 
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ono vseobecne pokial clovek ocakava custom rom, mal by ist do snapdragonu
Kiriny, Mtk a tusim ani Exinosy nemaju zverejnenu dokumentaciu takze sa tam clovek docka max upravenych stock romiek ale plnohodnotnych AOSP bohuzial nie.
Ak ti ide o zmenu, tak vyskusaj Nova Launcher. Dostanes kvalitny novy vzhlad, ma to kopu nastaveni a telefon je sviznejsi.
https://play.google.com/store/apps/deta ... cher&hl=en
https://play.google.com/store/apps/deta ... cher&hl=en
-
ananashead
Novice
Mam niekedy aj take problemy, ze ked ma baterka 15% tak sa dokaze vybit za 2 minuty a niekedy sa vybija dlhsie. Alebo tiez sa mi stava, ze ked si dam nabit telefon tak sa dokaze nabit na 100% aj behom pol hodiny.No ale potom sa vybije strasne rychlo , tak za dalsiu pol hodinu som naspat tam kde som bol
A niekedy sa nabija 2-3 hodiny a potom vydrzi normalne aj cely den. Neviem ci su to SW chyby,ale dufal som ze ich aktualizacia androidu mohla vyriesit.
No tak to daj reklamovat. Na baterku je zaruka 6 mesiacov.
Ano na baterku je zaruka 6 mesiacov, ale su tam normy, ktore nesmie porusit baterka cele dva roky. Toto vyzera na chybu co by nemala byt problem vyreklamovat.
To nemusi byt baterka, to moze byt aj elektro chyba v obvode co riadi nabijane. Urcite je to vsak na reklamaciu.
-
ananashead
Novice
ludia moze mi toto nejako pomoct? ked napojim svoj telefon do pocitaca tak mi ukaze jeho meno ako android phone mt65xx. Je to nejake univerzalne pomenovanie windowsu pre nezname telefony alebo je to priamo moj mobil? co si myslite?
A ako ti to ma pomoct vlastne? 
-
ananashead
Novice
neviem, ze mozno na meno Aligator nic nie je zrobene, ale ze mt65xx je viacej zname a mozno tam uz zrobili custom ROM. Hladal som nieco po forach a vraj sa vela mobilov tak vola a ze tie ROMky su proste vzacne, tak neviem teraz...
Ak to nepoznaju ani rusi(4PDA), tak sotva daco na to zozenies.
Zbav sa toho a do buducna pri vybere viac citaj, hlavne na forach
Zbav sa toho a do buducna pri vybere viac citaj, hlavne na forach